היי לכולם!

ענבץ בץ

New member
היי לכולם! ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן... איזה כייף לדעת שיש פורום לסטארגייט אני לא ידעתי! סוף סוף אנשים שאני יכולה לדבר איתם על הסדרה (אפחד לא רואה ערוץ 1....גר) רגע משהו פה מבלבל אותי.... זה היה הפרק האחרון? כי אוניל "ישן" או וטסואבר... וארררר אני רוצה שיצא משם כבר ומה אם סם..... נו אני רוצה לראות את ההמשך!!!!!! אהה ועוד דבר... אטלנטיס תהיה המשך עונה או סדרה שונה...? לא ברור לי... אהה ועם מישהו יכול לעדקן אותי אז הוא מוזמן מאוד!!!!!! חג שמייח!!!!!!!!! (אני יוצאת לטיול אז לא יודעת מתי אני אחזיר תשובה..)

Echelon

New member
אוניל חטף תנומה

זה לא הפרק האחרון, עונה 8 ממשיכה כסדרה. 2 פרקים בשבוע הבא, 2 פרקים של אטלנטיס שבוע אחרי זה, ואז פרק פרק. אטלנטיס זו סדרה שונה, אבל היא קשורה כמובן לסדרת המקור.

ענבץ בץ

New member
מה תנומה מה תנומה מה?

(פרסומת מעוותת וסמויה?) הוא לא יכול לתפוס תנומה לא עכשיו כהוא יוודע שסם רוצה אותו גררררררררררררר איזה צחוקים זה היה במקרה ראיתי את המכונית בדרך אז אמרתי ניכנס..... שני פרקים של העונה ה8? ואז של אטלנטיס? ישששששששש אגב זה אם אותם השחקנים באטלנטיס?

ענבץ בץ

New member
ואם למישהו יש את כל העונה הוא יותר

ממוזמן להגיד לי איך להשיג אותה תודה!!

lenin972

New member
יש דרכים

רובם לא חוקיות... אני חושב שאת יכולה להבין איך אבל אני לא אפרט אותם כדי לא לפגוע בשמו הטוב של הפורום...

kinspirit

New member
כמובן שאתם

יכולים לשלוח לאנשים מסרים אישיים ולסייע להם, אפילו אם מדובר בדרכים לא חוקיות

deathcaster

New member
אמממממ

בץ ? בץ ?! , הבת של אורי ? או מ"פרפר נחמד" ? סתם
בכל מקרה , שתחזרי מהטיול תזכירי לנו .

nzkiwi

New member
../images/Emo67.gif לקחת לי את השאלה

חולה על אורי בץ
(גם ג'ונס...)

nzkiwi

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo112.gif

מקווה ששלחת גשוש לפני שיצאת לטיול...

deathcaster

New member
תגובה לחיילת הטריה

אם יצא לך לראות את הסרט שעשו "על איך עושים את סטארגייט" , סוף העונה ה-7 , תראי שלא ממש יודעים שם מה הפירוש , הם גם צוחקים על זה , אפילו סיילר לא יודע
מה שרשום ב-MGM , הוא טוב ויפה , זה לא משהו מוחלט , לפחות לפי דברי יוצרי הסדרה ומשתתפיה , שווה לראות , הם מציגים את זה בצורה די מצחיקה שם.

ענבץ בץ

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!

היי לכולםםםםםםם חג מוי מוי שמח ...:) ואוו אתם אכן מחדשים לי ממש ממש הרבה! ולא לא ידעתי שיש איך הכינו את סטארגייט? זה היה בכבלים או בערוץ אחת? למה אני מהדור הישן ואין לי כבלים........ אהה אולי בגלל זה אתם גם יודעים על אטלנטיס וכולי..... ובנוגע לדברים הלא חוקיים... לצערי הם לא עולים לי על המחשב בגלל שגם המחשב משנות המי יודע כמה לאחרו.... אבל אם זה על דיסק אני חושבת שאפשר (אהמ אהמ...רמז...) כןן אהה אגב מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך משחקיים את המשחק רשת כי אני קצת תקועה בו.... המשך יום מהנה!!:)

deathcaster

New member
תגובה לבץ

אם זה על דיסק ועובד, זה גם יעבוד דרך הורדה מהרשת , אין שום קשר , אולי את רק צריכה להוריד קודקסים ?!

Chelnak

New member
לא יצא לי לראות...

מה שבטוח הוא, שאם סיילר לא יודע, אז זה באמת מחדל...

למעלה