היי לכולם!!

AeroDar

New member
היי לכולם!! ../images/Emo13.gif

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות אייפוד... עכשיו גיליתי שחבר של אבא שלי טס ביום שבת לארה"ב ויש מצב שהוא יוכל לקנות לי. אבל יש בעיה קטנה... הבנאדם לא יודע מה זה אייפוד... אפשר לסמוך עליו? כאילו אם אני אומר לו שאני רוצה אייפוד של אפל 20 ג'יגה דור 4 בחנויות הם יבינו שם? כאילו אני מפחדת שתיווצר אי הבנה וייתנו לו משהו אחר... ואז זה יהיה די קשה להחזיר את זה... ועוד משהו- הוא אמר שהוא לא יכול להסתובב הרבה שם כי זה מטעם העבודה וזה אז הוא לא יכול להסתובב כל היום בחנויות ולחפש לי... יש בכל חנות חשמל/ אלקטרוניקה שם אייפוד? כאילו נגיד בארץ כל חנות חשמל שאני רואה אני נכנסת לשאול אם יש אייפוד כדי לדעת כמה עולה ואפחד לא יודע על מה אני מדברת חוץ מחנות אחת בקניון איילון ברמת גן... אז בקיצור יש לי 2 שאלות- 1) שבאים לחנות מה לבקש? כאילו פשוט? אייפוד דור רביעי 20 ג'יגה של אפל? 2) האם ברוב החנויות קיים אייפוד? 3) כמה יכול לעלות שם אייסקין? שמעתי מכמה אנשים שהאייפוד נשרט מהר אז כבר מהתחלה אני רוצה לשמור עליו אבל בארץ זה "טיפה" יקר... כאילו בשביל חתיכת סיליקון פשוטה 219 שקל? (בבאג...) ובכלל האחזקה שלו ממש יקרה... נגיד אם הסוללה שלי תהרס אני אצטרך לשלם 400 שקל!! טוב זהו... חח שיהיה לכולם יום טוב!
 

TheRealDeal

New member
תשובות

בניו-יורק, האייפוד מאוד פופולרי, אפשר למצוא אותו כמעט בכל חנות חשמל, בשאר המדינות בארה"ב קצת פחות אבל עדיין. יש בעולם חנויות אפל (APPLE STORE) ששם מוכרים מוצרים של אפל כמובן, הבעיה היא שהמלאי נגמר מהר מאוד וברוב החנויות האייפוד נגמר בשבוע המשלוח, כי הוא מאוד פופולרי כאמור... ברוב הערים בארץ באמת קשה למצוא אייפודים... חוץ מאילת ששם בכל חנות חשמל כמעט יש (20 ג'יגה של אפל ולא HP עולה כ1850) אייסקין אמור לעלות כ30 דולר
 

OrlyNL

New member
כנסי לאתר של אפל

תדפיסי את הדף עם האייפוד שאת רוצה, ותני את זה לאבא שלך, כדי שיוכל להראות את זה למוכר בחנות, ככה הוא ידע בדיוק מה את רוצה.
 

AeroDar

New member
כנסו בבקשה...

הזלצערי הרב ה עם חבר של אבא שלי לא הסתדר... בגלל המכס ויש לו עוד כמה דברים שהוא יקנה וזה... אז זה כבר לא רלוונטי... עכשיו יש לי כמה שאלות... בסין יש אייפוד? כמה הוא יכול לעלות שם? וזה לא יהיה לי אייפוד בסינית נכון? חח ומה המקום הכי זול בארץ שמצאתם אייפוד? אני פשוט מתלבטת אם יותר כדאי לקנות בסין או בארץ... אשמח אם תענו לי בשעות הקרובות כי זה די לחוץ... שיהיה לכולם שבת שלום!
 

finding nemo AB

New member
שלום שלום...

בארץ המחיר הכי זול הוא כ1800 שקל. בסין אני מניח שהמחיר הוא אותו דבר פחות או יותר כמו שאר העולם, 300 דולר +- אם תקני iPod מסין לא היה לך איפוד סיני, פשוט כי גם באיפוד שלי יש סינית אז אפשר פשוט להחליף לאנגלית...
 

AeroDar

New member
אוקי תודה רבה אז בקיצר

איפה יותר כדאי לקנות בארץ או בסין?
 
כל עוד מוודאים שזה לא חיקוי אז סין.

אבל תגידי לאבא שלך או למי שנוסע שאם הiPod עולה פחות מ100-200 ש"ח מהמחיר בארץ שלא יקנה, כי בשביל 200 ש"ח עדיף לחסוך כאב ראש ולקנות בארץ.
 

oren*

New member
היכן ההתלבטות?

אם יש סיכוי שמישהו טס למדינה אחרת, לא משנה אם סין, תאילנד או מיקרונזיה, חכי שיגיע לשם ויבדוק את מחירי האייפוד באותה מדינה (במידה ולא יהיה ביניכם קשר, תני הוראה שיקנו לך אם המחיר מתחת לסכום מסויים שמעליו כבר כדאי לך לקנות בארץ, נניח 200-300 ש"ח פחות). לקנות בארץ תמיד תוכלי. כמו כן אם החלטת שאת קונה אייפוד, את יכולה לבקש שיביאו לך אביזרים נלווים שמחיריהם במזרח הרחוק נמוכים בעשרות אחוזים לעומת המחירים באירופה וארה"ב (לא בהכרח מוצרים מקוריים, אבל למי אכפת מאיזו פירמה הנרתיק כל עוד הוא מגן על המכשיר?).
 

AeroDar

New member
בשביל 150 שקל אני מעדיפה כבר לקנות

את ה 20 ג'יגה. אני נראה לי כבר אקנה בארץ... מקסימום אני אשלם יותר... לא נורא... תגידו מישהו הזמין מ buy4less?? הם אמינים?
 

AeroDar

New member
וואלה? מגניב... זה עולה

64 שקל יותר... כאילו ב buy4less עולה 1835 וב pdastore עולה 1899... אבל אם אתה אומר שתוך יום מקבלים אז זה שווה...
 

TheRealDeal

New member
זה תלוי אם יש במלאי

ביי4לס שולחים פעם ב20-24 ימים... אין להם כלום במלאי, הם מרבלים הזמנות ורק פעם ב20 יום כנראה הם מזמינים מחו"ל. PDASTORE מזמינים מלאי גדול כל פעם ולכן יש להם בדר"כ מוצרים במלאי והם שולחים תוך יום
 
למעלה