היי לכולם

Noamush

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

אני יודע שזה לא דבר חדש שאני לא כותב בפורום, אבל מיום שני עד אתמול לא הייתי בבית אז לא יכולתי לכתוב, אז שלא תאשימו אותי שלא כתבתי סתם כי היתה לי סיבה מוצדקת

Noamush

New member
ישנתי אצל חברים

שגרים ליד רחובות ואתמול הלכתי למפגש של פורום אירוויזיון שנערך בבאר שבע. היה ממש ממש ממש ממש כיף, אל תעלבו אבל היה יותר כיף מאשר במפגש שלנו, וחזרתי אתמול בערב הביתה.

p i n g o

New member
מה היה במפגש ההוא?

תביא לנו רעיונות למפגש הבא, שיהיה יותר מעניין

Noamush

New member
אז ככה

המפגש היה אצל מישהו בבית, אז הכינו לנו ארוחת צהריים ושבאנו לשם אכלנו, אחר כך דיברנו ככה בינינו ואחר כך עשינו תחרות קריוקי של שירי אירוויזיון. מי שרצה יכל לבחור שיר מרשימת הקריוקי ולשיר ואחר כך הצבענו כמו באירוויזיון והיה ממש נחמד ומאוד נהניתי לשיר, למרות שהגעתי שני מהסוף. ואחר כך סתם ראינו את אירוויזיון 1999 ודיברנו וזהו בעצם.

Cally1

New member
היי !!!!

כרגע ראיתי אותך בפורום אירוויזיון ולא יכולתי להזכר איפה עוד ראיתי אותך:)חחחחחחחחח

shelly egan

New member
רעיון!! ../images/Emo62.gif ../images/Emo45.gif

במפגש הבא תעשו תחרות שירי הקורס. תחברו מיקרופון למערכת, וכל אחד ישיר בתורו שיר של הקורס שהוא בוחר, (-או שאם אפשר תיקחו את הדיסק ותורידו ממנו את המילים, אם מישו יודע איך לעשות זאת) ואז תעשו הצבעה ותבחרו את השיר הזוכה!

Noamush

New member
אני מסכים לשיר

אמנם אני לא זמר גדול אבל אם ימצאו גרסאות קריוקי לשירי הקורס אני מוכן לעלות ולשיר, זה כיף אני ממליץ לכולם לנסות.

AndreaCorr ©

New member
אני אוהבת לשיר!! ../images/Emo9.gif

אני פשוט לא יודעת
בעניין הקריוקי - לי יש קריוקי של ברת'לס וראנאוואי...

Noamush

New member
שרוני גם אני לא זמר גדול

אבל זה לא שאת הולכת להופיע לפני מליון אנשים, בסך הכל לפני כמה חברים מהפורום. אני אנסה למצוא עוד גרסאות קריוקי של הקורס ובינתיים שאחרים יחפשו גם גרסאות קריוקי ואולי יהיה לנו מבחר שיהיה ניתן לבחור מתוכו.

וואלה גם לי

ואני אשמח לשיר... למרות שאני מראש לא לוקח אחריות על התוצאות, ושיהיה ברור שאין לי שום כוונה, ולו הקטנה ביותר ללטף את עצמי במהלך הביצוע!!!!!!

למעלה