היי לכולם

היי לכולם../images/Emo13.gif

קוראים לי שירה, (כמו שהבנתם מהניק) אומנם אני לא גרה בחו"ל אבל זה מעניין אותי מאוד הנושא וכאלה... אני לא אומרת שאני לא אשאל את השאלות הכי טיפשיות שעולות בראשי בנושא <<
>> אז ראו הוזהרתם. אני עצמי גרתי בחו"ל, ממש אין לי מושג איפה
-ארה"ב: פרבר של וושינגטון די.סי/מרילנד/רוקוויל.... אל תשאלו אותי איפה
(אולי בהשפעתכם אני אפתח סוף סוף אטלס). גם בנושא אזרחות אין לי מושג קטן קטן קטן
- לסבא שלי יש אזרחות, נדמה גם לאמא שלי... אבל אין לי מושג מה איתי. תמיד עֵניין אותי כול העִניין הזה... אני לא מכחישה שגם לי לא היו אי אילו חלומות- עומדת בראש המדרגות יורדת לאט לאט לעבר הזוג שלי לפּרום... אני מניחה שזה חלומה של מתבגרת ישראלית
ובכלל, כול הערים הגדולות שקורצות
כול החנויות, כול היופי, כול ה
.... מה לעשות, שהטלוויזיה מלאה בשטיפות מוח, שרובן חוזרות ואומרות- בחו"ל יותר טוב. עזבו את הארץ. אולי זאת בעצם המטרה של כול הסדרות האלה?!
מספיק לייגע אותכם בקריאה... אני מקווה שאני אהנה פה!

sivani

New member
ברוכה הבאה שירה! ../images/Emo6.gif

חחחח האמת? הקטע של הפרום? הוא נכון ראיתי תמונות של הטקס סיום של הי"בניקים בבצפר שלי שנה שעברה וכולם עם כאלה שמלות וטוקסידו ויופי טופי
רק לימוזינות לא ראיתי...LOL ודרך אגב, אני מציעה לך לשאול את ההורים שלך

../images/Emo13.gif

שאני שואלת את ההורים שלי... זה ממש מעורבב... לדעתי רוקוויל הוא פרבר של וושינגטון די.סי.. שאיכשהו קשור למרילנד... ובקשר לטקס סיום- גם אצל אחותי שסיימה השנה ניסו לעשות את זה... אבל אף פעם זה לא ייצא להם טוב כמו בארה"ב...

../images/Emo124.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

יש לי כמה שאלות(מקווה שאינטלקטואליות...) הוא מיועד בעיקר לדרים שבינינו באמריקה הצפונית....(כמובן שכולם מוזמנים להשתתף!)
1. האם גם אותכם בתור ילדים קטנים נקשרתם בצורה זו או אחרת להורים במקומות הומים במיוחד...? (פארקים, קניונים וכו´...)
2. האם גם אתם לגמתם מקרטון חלב שעליו התנוססה תמונתו של ילד נעדר? (בזמן האחרון יש לי סיוט שאני מופיעה על קרטון חלב עם התמונה שלי, ורואים את כול הקרטונים נוסעים על המסוע של הבית חרושת... ועל כולם התמונה שלי..
)
3. האם עליכם שמרו בכפפות משי ולא נתנו לכם לצאת מהבית מחשש לחטיפה/אונס או שנתנו לכם יד חופשית?
4. האם אתם מכירים מישו שאכן נחטף/נאנס?
5. האם אתם מכירים את מקום מגוריכם כמקום נהדר,מאמם,ומדאים כמו שנהוג להציג בסרטים, או שמה כמקום אפל ומפחיד כמו שהעיתונות נוהגת להציג...?
6. אם אתם גרים במדינה שבה השפה לא אנגלית, האם תעדיפו מקלדת עם שפת האם או מקלדת עם שפת המקום?
7. אם אתם גרים בעיר מאוד מאוד גדולה- איך תגדירו את רצת ההתמצאות שלכם בעיר? האם תוכלו ללכת לבצפר/קניון/מסעדה לבד בלי ללכת לאיבוד? האם אתם מתמצאים בדרכים ובמערכת האוטובוסים/התחתיות כמו שאר תושבי העיר?
8. השאלה הכי טיפשית- האם גם בקניון הקרוב למקום מגוריכם יש חנות ארקייד (מכונות משחק...) מגניבה?
מקווה שלא פגעתי באף אחד... ותזכרו- גם לפני שאתם נסעתם מן הסתם הסתקרנתם כמוני

למעלה