היי לכולם

GalGula

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול אתכם שאלה, ואשמח לשמוע את התייחסוכם. למעשה שאלתי שאלה דומה את ליאו, אבל מעניין אותי לדעת איך זה אצל כולם. האם ההתנגדות המרגיזה שיש כלפי זוגיות מעורבת, אם מצד החברה והמשפחה שמעיקים ויוצרים רגשות אשם נוראיים, ואם מצד הממסד שמתיש ומלאה זוגות מעורבים עם ביורוקרטיה אינסופית ולא הוגנת, האם כל זה מחזק את הקשר ביניכם או דוקא מחליש? האם זה מייאש או דוקא נותן כוח להמשיך להאבק ורצון להוכיח שלמרות הכל ממשיכים הלאה? מאד מסקרן אותי איך זה אצלכם. שבת שלום וסופ"ש נעים

oorly

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

אצלנו בכל אופן זה חיזק את הקשר! את מכירה את זה שעושים דווקא?! אז אנחנו זוג כזה שעושים דווקא, כשכולם אמרו שזה לא יצליח הוכחנו שכן, וכשבמשרד הפנים החליטו להתיש אותנו הם חיזקו, כאף אחד לא האמין שבעלי יעבור את הגיור שוב עשינו דווקא והוא עבר בהצטיינות. בקיצור לא לוותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blixgirl

New member
גל חמודה../images/Emo140.gif

במקרה שלנו לא נתתי לסביבה להשפיע על מה שקורה בינינו אף פעם...להפך אם למישהוא היה משהוא לומר,יצא ככה שלהם היה לא נעים ולא לנו...אנחנו מי שאנחנו Take us or leave us ... בקשר לשלטון בארץ,בזמן שגרנו בארץ היה סביר... כמו בכל קשר זוגי יש כל מיני קשיים אבל אנו לא נתנו לשום דבר כזה לבוא בינינו...רגשי אשם ? מדוע כי בחרנו באושר האישי שלנו על פני מוסכמות חברתיות או דתיות שעבורנו התישנו והגיע זמנם לחלוף מן העולם...לא ...שאילו שמערימים קשיים יתעסקו ברגשות אשם לנו אין זמן לזה...החיים קצרים מידי...צריך להיות חזקים,להאמין במה שעושים,ותכלס כל דבר טוב שווה קצת מאבק לא כן ? מלאן חיבוקים מכאן בליקסי

adsn33

New member
לגל ולכולם...

אצלנו הבעיות הן בעיקר מצד הביורוקרטיה והחברה כמו שהזכרת, ומי כמונו יודעים שקשה, בייחוד שאני לוקחת ללב כל מה שאומרים (אפילו אם זה סתם מישהו שבקושי אני מכירה). אנחנו משתדלים מאוד שלא לתת לזה להפריע לנו ואז אנו נאחזים ונזכרים באלה שדווקא כן תומכים. אבל תמיד זוכרים שיש לנו זה את זו וזה מה שחשוב. אנחנו מתמודדים עם הבעיות האלו, אבל חייבים לזכור גם שבזוגיות (ללא קשר למעורבת) כיום יש כל-כך הרבה בעיות, כך שאם יוצרים זוגיות טובה למרות הקשיים החברתיים ניתן להמשיך הלאה בהצלחה רבה.

Go Leo Go

New member
מלחמות מחזקות?

רגשי אשמה אין אבל מלחמות כמחזקות? בגין ניסה את זה ב-82 בלבנון וזה לא זכור לי כסיפור הצלחה יוצא דופן. נראה לי - ולו מטעמי הגיון גרידא - כי הוצאת אנרגיה על מלחמות חיצוניות משאירה אותך עם פחות אנרגיה בפנים. מצד שני, יש מלחמות אין ברירה.

bisty

New member
מחזק מחזק מחזק...

לדעתי אצלנו כל הבלאגן עם משפחתי,כל ההסתייגיות והספקות רק חיזקו אצלי את ההרגשה והידיעה שאני עושה משהו נכון וטוב בשבילי ושנצליח ונשרוד ונתגבר על כל הקשיים. אצלו אני לא חושבת שזה חיזק,לא פעם הוא אמר לי משהו בסגנון:אני אבין אם תרצי להפרד כי יהיה לך יותר קל עם מישהו ישראלי בלי סיבוכים... רגשי אשמה אף פעם לא היו ולא יהיו. אני שלמה עם בחירתי ומקווה שנדע לתמוך האחד בשניה לאורך כל הדרך. יהיה מה שיהיה.

GalGula

New member
אצלנו זה החליש ../images/Emo10.gif

אני אישית לא בן-אדם של מאבקים, של "לעשות דוקא", של לשנות את העולם. לעומת זאת אני מאד כן בן-אדם של ללכת עד הסוף עם העקרונות שלי, אבל גם לבחון אותם כל פעם מחדש. אני מאד בעד להיות שלמים עם כל החלטה שעושים, להרגיש בפנים טוב ונקי עם עצמנו. נוצרת איזושהי סתירה - כי בשביל לממש את האהבה שלנו, נאלצנו "ללכת נגד הזרם" ולהיאבק. זה הקשה מאד על שנינו, לדעתי עליו הרבה יותר. אמנם לו היה הרבה פחות במה להיאבק, אבל דוקא בגלל שהוא ראה כמה קשה לי - זה הקשה עליו מאד. אני ראיתי בזה חולשה שלו, מין קושי להתמודד עם הקשיים (הלגיטימיים) שלי. וכיוון שכך - מאד פחדתי שבעתיד יהיה לו אפילו יותר קשה להתמודד איתי, עם זה שלא הכל ילך חלק. למרות שאני מכל הלב רציתי להתמודד עם הקשיים בגלל האהבה, הרגשתי שהתמיכה שתהיה לי ממנו תהיה חלקית, פשוט כי הוא לא ידע איך, וזה הפחיד אותי.

למעלה