היי לכולם ../images/Emo13.gif
פעם ראשונה כאן. טוב לדעת שיש אנשים בישראל שמכירים ואוהבים את קווין גם מעבר לפרדי מרקורי.. אולי זה בגלל שתמיד אנשים שהכרתי זיהו קודם כל את קווין בתור פרדי ורק אח"כ את המתולתל והשניים האחרים..! בכל מקרה, אני מעריצה מאז מלחמת המפרץ הראשונה, אז ראיתי לראשונה את הוידאו קליפ של "Radio Ga Ga" וכשראיתי את המשפחה שיושבת עם המסכות גז ברור שחשבתי שהשיר נכתב עלינו..
והשאר היסטוריה. לשמחתי הרבה אני הולכת להגשים חלום ולראות אותם בבודפשט. fbg, איזה כיף לך שהצטלמת עם בראיין!
מישהו אגב יודע אם יש איזושהי דרך לתקשר עם רוג'ר?. לבראיין כבר שלחתי כמה אימיילים ועל אחד מהם קיבלתי תגובה ממנו למייל הפרטי!! נורא שמחתי והתלהבתי בהתחלה אבל יחד עם זאת יש לי ספק אם זה היה הוא שענה באופן אישי או שמישהו עונה בשבילו.
פעם ראשונה כאן. טוב לדעת שיש אנשים בישראל שמכירים ואוהבים את קווין גם מעבר לפרדי מרקורי.. אולי זה בגלל שתמיד אנשים שהכרתי זיהו קודם כל את קווין בתור פרדי ורק אח"כ את המתולתל והשניים האחרים..! בכל מקרה, אני מעריצה מאז מלחמת המפרץ הראשונה, אז ראיתי לראשונה את הוידאו קליפ של "Radio Ga Ga" וכשראיתי את המשפחה שיושבת עם המסכות גז ברור שחשבתי שהשיר נכתב עלינו..