היי לכולם

cute dolly

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

הודעה זו היא כתגובה לשירשור הקודם – בנוגע לקייטנה שאני וחברי רצינו לעשות ( העדפנו לרשום זאת בהודעה חדשה על מנת שיראו ). מצטערת על כך שלא עניתי לכל תגובותיכם הקודמות פעם שעברה ! בכל אופן, קיבלתי פה המלצות מעולות, ורעיונות ממש ממש טובים תיכננו את הכל ואנחנו מתכוונים להתחיל להוציא את הרעיון לפועל ( מבחינה של תליית מודעות למשל ) אבל, חסר לנו דבר אחד ... המחיר. אין לנו מושג איזה מחיר אנחנו צריכים לגבות, אחרי הכל - הוא צריך גם להיות אטרקטיבי מבחינת ההורים, וגם שאנחנו נרוויח קצת :) ( למרות שאת הרווח האמיתי שנינו נעשה בעבודה עם הילדים :) ) רציתי לשאול אתכם - בתור הורים, מהו המחיר שלדעתכם מתאים : ה"מיני קייטנה" שלנו תלך כך : היא תמשך 24 יום, כל יום משעה 8 בבוקר ועד 15:00 בצהרים ( חוץ מ-4 ימי שישי בהם זה יהיה עד 13:00 ). היא תהיה ל-10 ילדים ( כך שכל אחד מאיתנו בעיקרון ישגיח על 5 – כך כל ילד יקבל את כל היחס ותשומת הלב שהוא צריך ) בגילאי 6, ותכלול ארוחת צהרים ( של שירות קייטרינג ) כל יום חוץ מימי שישי. הקייטרינג עצמו עולה לנו 2500 ₪. את ארוחות הבוקר ( ארוחת עשר ) אנחנו רוצים לבקש מההורים שישלחו עם הילדים. אך בסוף היום כל ילד יקבל ארטיק. כל ילד שמצטרף מקבל מתנה חולצה עם הדפס שם הקייטנה. החלטנו בכל זאת לקנות בריכה, אך להשתמש בה יותר בחוכמה. כמו : אירובי במים שלא מצריך הרבה מקום, השטת "סירות" שהילדים יכינו על פני מי הבריכה וכו. בקייטנה יהיו כל מיני ימים בנושאים שונים, למשל יום אינדיאני-ברזילאי בו הילדים יכינו מסכות עם נוצות, שרשרות בסגנון הוואי, חצאיות "הלואה" וכו.

cute dolly

New member
המשך

יום מים, יום ליצנות שכולל איפור פנים, הכנת מסכות ועוד, יום בובות שכולל תאטרון בובות שנזמין, הכנת בובות, יצירת תאטרון בובות משלנו ועוד, יום קוסמים שכולל מופע קסמים שנזמין, הכנת כובעי קוסמים וכו. כמובן שיש לנו עוד כל מיני ימים מיוחדים. כל יום שישי ( ארבעה במספר ) אנחנו עושים להם טיול ליד הבית שלי ( זהו שטח בטוח לחלוטין ), כאשר כל יום שישי יהיה בסגנון אחר. למשל – 1 שיש בו חפש את המטמון, 1 שבו עושים בקבוקים עם חול צבעוני וכו. כל יום שישי גם נכין להם תה ומרשמלואים "על האש" ( כמובן שהילדים לא יתקרבו לאש בזמן ההכנה, תהיה השגחה ). ההוצאות ילכו על : בריכה ( 330 ), קייטרינג ( 2500 ), מופע תאטרון בובות ( 350 ), מופע קסמים ( כ-400 ₪ ), חולצות ( 300 ₪ ). כמובן שגם חומרי יצירה ומשחקים, ארטיקים, ואם גם יתאפשר אז סרט או מופע ליצנות. בסוף הקייטנה תהיה מסיבה להורים ולילדים במהלכה תועלה הצגה שהילדים ( בעזרתנו ) יתכננו. זהו בערך הרעיון, אם שכחתי משהו אני אוסיף אח"כ. אז... אם יש לכם עצה בשבילנו ( או שמשהו בתכנון לא לרוחכם ) בבקשה כיתבו לנו

איריתוש

New member
עוד לא חשבתי על המחיר אבל../images/Emo23.gif

חבל שאני לא יכולה לרשום את הבן שלי לקיטנה שלכם! גם מבחינת המרחק וגם מבחינת הגיל. תמשיכו כך ועוד תהיו אימפריה. אני אוהבת אתכם מבלי להכיר אתכם, ומחזקת את ידיכם.

תמר של

New member
../images/Emo45.gifבני כמה אמרת שאתם? תשמעי, זה

נשמע נהדר, כבר אמרתי קודם. אין לי עצות אבל לדעתי אם לא בתחום החינוך או פסיכולוגית ילדים, עתידך במנהל עסקים מובטח

לאה_מ

New member
מדליק! חבל שאתם לא בתל אביב.

אני לא בטוחה שאני יכולה לעזור לכם בעניין המחיר, כי בטח יש הבדל עצום בין ת"א לאילת
. את יכולה להתקשר לחברה להגנת הטבע, יש להם קיטנות לילדים בכל הגילים (מגן חובה) ולברר מחיר של קיטנה במקום אחד לפרק זמן דומה (בת"א יש להם בגנים לטבע. אני לא יודעת מה יש באזור הדרום). קחי בחשבון שאת צריכה להציע מחיר זול יותר. בנעמ"ת בת"א שילמתי בשנה שעברה עבור חודש פעילות (ללא שישי ושבת) משעה 8 ועד שעה 16 בגן של שירה, לקבוצה של כ-25 ילדים בני 5 בערך (גננת וסייעת) סכום של 1,200 ש"ח.

אמא1

New member
מחיר לקיטנה

1200 ש"ח נראה מחיר מצויין. אל תשכחו שבקיטנות אחרות העלויות מתפזרות על פני הרבה יותר ילדים. והקיטרינג שאתם עושים גם לא קיים בקיטנות אחרות. מגיע לכם לקבל כגמוגלכם.

נעה גל

New member
בשירותים מסוג זה יש פערים גדולים

מאוד בין צפון ודרום הארץ למרכז. אני יודעת שאצבע הגליל, לדוגמא, 1200 ש"ח עבור חודש קייטנה נחשב למחיר גבוה מאוד (חודש גן ילדים עולה פחות באיזור זה), בעוד שבמרכז הארץ מחיר כזה נשמע באמת סביר.

נעה גל

New member
אני עשיתי חישוב קטן

להוצאות שציינת הוספתי 500 ש"ח של הוצאות עבור דברים כמו חומרי יצירה וכו´ (לא הכנסתי פנימה סרט), ועוד 2500 ש"ח רווח עבור שתיכן יחד (שזה לא סכום ענק, אבל בהחלט יפה) וקיבלתי עלות של בערך 700 ש"ח לילד. זה סכום שנראה לי סביר מאוד למשך חודש, באיזור אילת. אבל כדאי, כמו שלאה הציעה, לבדוק עם החברה להגנת הטבע ועם הגנים העירוניים שבטוח מארגנים גם הם קייטנות. ואפשר גם, לערוך סקר בין 10-15 הורים לילדים בגילאים הרלוונטים ולשאול אותם כמה הם היו מוכנים לשלם. בהצלחה רבה לכן, התוכנית נראית נהדרת!

למעלה