היי לכולם!!!

Sexy_worm

New member
היי לכולם!!!../images/Emo108.gif

אהלן וסהלן, אני אריה ואני חדש פה בפורום. אני ידיד טוב של משתתפת פעילה פה, "ענת פ" אם רק יצא לכם להכיר ולשמוע. בהזדמנות ראשונה זו אתנצל בשמה על דעות קיצוניות אלה ואחרות שבטח יצא לה להשמיע והיא עוד תשמיע בפורום זה, סליחה. בכל מקרה, אני מאוד מאוד מאוד אוהב את להקת קווין (ז"ל) ובין היתר אני אוהב גם את טיפקס, את אמינם, את מדונה, את הונגה-בויז, שירים מתוך סדרת הטלוויזיה הגיאונית סאותפארק ועוד הנה והנה. אני מאוד לא אוהב "אמנים" כמו בריטני, ווסטלייב, בקסטריט ועמיתיהם מתוך החלק הפלצני של הפופ.אני לא נוהג לקנות דיסקים, אני מוריד את השירים שאני אוהב מהאינטרנט ולאחר מכן צורב אותם על דיסקים. עד כה יש לי שבעה דיסקים שגם קראתי להם בשמות מקוריים. אמממממ... אני תחת השפעת השיר החדש של בריטני, הוא מאוד משעשע אותי בגלל שהוא איך לומר? מטומטם כזה. תגיבו, תגיבו בהמוניכם. באהבה, אריה

ענת פ.

New member
אריה...

היית חייב לשים דווקא את התמונה הגרועה הזו? אתה נראה בה ממש ממש מכוער! אתה לא כזה מכוער! תוריד את התמונה הזו ותשים משהו אחר חומד

חולוני

New member
אין לך בושה ?

לשים את קווין והוונגה בויז באותה שורה ? פרדי בטח מתהפך בקברו.

ענת פ.

New member
ארררג חולוני

טוב אז אריה, זה החולוני שדיברתי עליו... בכל אופן חולוני, זה בכלל לא היה באותה שורה, ואריה- זה מה שקורה כשלא שומעים דיסקים אלא מורידים שירים מהאינטרנט, פשוט זה יוצר חוסר הבנה במוזיקה... אבל אני בטוחה שאתה יכול להבדיל בין הסגנון של קוין לדאנס הנחות ועם זאת החמוד במצבים מסוימים(עושה פאן פאן פאן)של הבנגה בויז

חולוני

New member
אה, באמת ?

שאני אצטט אותו ? "אני אוהב לשמוע קווין..בלה בלה בלה..וונגה בויז.." לא באותה שורה ? אחד משנינו עיוור, ורמז - זה לא אני.

rizla

New member
תגידו, מה הסיפור שלכם?

הנה תיראו (והכל בנשימה אחת): פינק פלויד,בריטני,רדיוהאד,B52,FAITHLESS,אייל גולן,U2, ג´רי האליוול,מדונה,קובי אוז,סיימון וגרפונקל,צמד רעים,מייסי גריי,מאסיב אטאק,לימפ ביזקט............. הבנתם את העניין? מוסיקה, כמו כל אומנות אחרת, מופיעה באלפי צלילים וגוונים שונים וכל אחד לוקח מהמעיין המופלא הזה את מה שנוגע בו, מה שתופס אותו אני מרגיש מבורך באפשרות לשמוע את כל הגוונים,ולא מרגיש צורך להתנצל על בחירה כלשהי ואני כמובן לא היחיד. .

Chot

New member
בסדר, שלא תהיה הערכה וכבוד

זה לא מבטל את העובדה שזה נעים לו לאוזן.

אז אתה לא אוהב אותם...

ואם אני אוהב לשמוע את הדיסק של שלווה ברטי בהופעה חיה ולדעתי המוזיקה שלה פשוט אדירה אז מישהו שלא אוהב אותה יבוא ויגיד לי שהיא גרועה ואני צריך להסכים איתו? ממש לא! אנשים שונים אוהבים דברים שונים ואין מה לעשות! אתה שונא את כל המוזיקה העכשווית (בועת מTV כדבריך) והמסחרית ויש אנשים שכן אוהבים אותה ולך אין שום זכות בעולם לרדת עליהם בגלל זה. באותה מידה אני וכל אחד אחר יכול לרדת על סגנון המוזיקה שאתה אוהב. מה שאני מנסה להגיד ואני נורא מקווה שתבין אותי ותסכים איתי שאי אפשר לקבוע מה יפה ומה לא, כי מוזיקה זה עניין של טעם וריח, ואתה יודע מה אומרים על זה...
אמיתי.

חולוני

New member
אמרתי לך מה לשמוע ?

לא. אני סה"כ מביע את דעתי. וכן, מוזיקה ואמנות זה עניין של טעם וריח. אבל יש מוזיקה שהיא אמנות, ויש מוזיקה שהיא תעשייה, שזה כל מה שאתה רואה ב MTV ( כמעט הכל..).

Sexy_worm

New member
וואי!!!! איזה דיון!!!

החולוני המסכן רק רצה להיות קצת עוקצני... הוא לא ביקר אותי או אף אחד בגלל הטעם שלו במוסיקה. הוא צחק. גם אני צחקתי. תצחקו גם אתם. חוץ מזה, לדעתי כל מוסיקה ממוסחרת היא קודם תעשיה ואחר כך אומנות וזה בהחלט כולל את הגדולים מכולם, קווין

למעלה