היי לכולם!

Tabasco

New member
היי לכולם! ../images/Emo108.gif

אלאניס פשוט שולטת, יש לי את כל הדיסקים שלה ואני פשוט כל יום מתחבטת בשאלה מה כדאי לי לשמוע היום?! הדיסק החדש "under rug swept" פשוט גדול, השירים שם מדהימים, אחד אחד. מעניין אותי לדעת- כמה מביניכם מאוכזבים מהדיסק השני שלה? כל הזמן כשמדברים על אלניס בעיתונים וכאלה מזכירים כמה שהדיסק השני שלה היה כשלון והכל... בעיניי זה כל כך לא נכון! הדיסק השני מדהים, אמנם לא מפוצץ כמו הראשון אבל יש שם כמה שירים שאני פשוט אוהבת כל כך. אלאניס שולטת. יום טוב לכולם!
ירוק עולה!

קודם כל ברוכה הבאה!

אני חושבת שהדיסק ה2 מעולה התכנים הם באמת תכנים עמוקים (ואני לרגע לא מזלזלת בדיסקים האחרים!:) אומרים שהוא כישלון כי הם לא מבינים כלום!:) פשוט לכמה אנשים היה קשה להתחבר אליו :)

בנושא זה, יש לי וידוי קטן...../images/Emo153.gif

לי גם היה קצת קשה בהתחלה להתחבר לדיסק השני, אבל אז שמעתי אותו, והוא מה זה מעולה... הכי טובים לדעתי זה שירים 1,3,ו-9 הכוונה כמובן לשירים: front row thank u ur אלה השירים האהובים עליי בדיסק השני

אני איתך

אני בכלל לא מחשיב את השני לכושל ואני ממש אוהב אותו יש בו שירים מדהימים ודווקא לפי דעתי יותר מפוצצים ויותר מרגישים מהשתיים האחרים

j u n k

New member
ברוכה הבאה..

אני לא מסכימה עם אף ביקורת , בכלל מי מקשיב לבולשיט הזה?! מי אתם שתחליטו לנו מה שלמוע?! ואם אני לא באותו ראש כמו מי ש"מבקר" את האלבום אז מה? לא קונים יותר את הדיסקים הללו? מה זה השטויות האלה הכל בולשיט. לאנשים היה קשה להשלים עם זה שאלאניס שלמה עם עצמה הם אהבו את התעללויות הנפשיות , והביטחון העצמי הירוד שהיא הפגינה בתקופת ג´אגד (דבר שגם אני אהבתי, כי זה קורה לכולנו אחרי הכל). אבל הדיסק השני נכנס לנקודת מבט אחרת, בוגרת יותר, עמוקה, רוחנית, ושונה שתופסת כיוונים אחרים, ולזה אנשים לא ציפו אבל זה לא מוריד מאיכויותיו, לדעתי אנדר ראג סוופט הוא אחלה אלבום אבל פונה לקהל הרבה יותר רחב מה שלאו דווקא טוב אבל בטח שיותר מצליח וזאת כבר החלטה אחרת..

דרך אגב..

מישהוא בבקשה יכול לשים לי קישור לאיזה ביקרות על הדיסק החדש? זה נורא מעניין אותי מה כתבו:) (אחרי ה2 לא קראתי ביקורות יותר:) תודה!

שלתי

New member
דיסק גדול

כמו כל אחד מהדיסקים של אלאניס
לגמרי לא מסכים עם האמרה שהוא גרוע....מבחינת מכירות הוא לא הכי הכי אבל עדיין דיסק איכותי...והשיר האהוב עליי בו הוא בעצם 2 שירים: So Pure, One ואגב- ברוך הבא לפורום!

Mr Freeze

New member
הדיסק השני...

אני לא מתלהב מכולו, אבל יש בו כמה שירים מצויינים כמו: Front Row Baba Thank You Unsent Joining You ואני גם די אוהב את That I Would Be Good ועוד כמה.. בכל מקרה, ב-כ-ל-ל לא התלהבתי ממה ששמעתי מהדיסק האחרון, Under Rug Swept. ממש הרגשתי שהקסם שלה נעלם ברובו. אני מוצא אותו די משעמם, ושונה לגמרי (לא לטובה) מהאלבומים הקודמים שלה. בר.

j u n k

New member
תגובה לבר..

אני מסכימה שהדיסק האחרון שונה למרות שיש האומרים שיש בו קצת מ ג´אגד וקצת מספוזד...אבל יש בו לדעתי גם משהו שטוחן את עצמו ולא אלניסי...וזה גם קצת עיצבן אותי מה שכן יש שם כמה שירים מדהימים והכי חשוב...הבי סיידס מ-ד-ה-י-מ-י-ם! מה שאומר שאלאניס עדיין איתנו ושלנו ואנחנו עדיין אוהבים אותה והיא לא השתנתה לרעה אלא רק לטובה. מי שעוקב יודע מי שלא מפסיד.

Mr Freeze

New member
אין לי מושג לגבי הבי סיידס...

אבל לפי הדיונים בפורום, כדאי שאזדרז להשלים
בר.

Rocketshipper

New member
הדיסק השני.....

לדעתי הוא הטוב ביותר......... התכנים שלו עמוקים ומדהימים, ההלחנה מצמררת ונוגעת ללב, ופשוט......הרבה יותר קשה להבין אותו..... רוב האנשים שאומרים עליו שהוא פחות טוב, אומרים את זה בגלל הסיבה הפשוטה שהדיסק הראשון הרבה יותר אנסטרומנטלי מאשר השני שרובו אלקטרוני, אבל בעיני גם הרבה יותר קל לקבל את הדיסק הראשון, הוא הרבה יותר זועם, הרבהההההה יותר ישיר, וקל להבין אותו. לעומת הדיסק השני, שהוא הרבה יותר מסובך להבנה, הזעם בו מתון, ויש בו יותר עצב. גם אם תשימו לב, בדיסק הראשון יש כל הזמן you you you מה אתה עשית וכל זה...... ובשני יש הרבה יותר me, i, אני... ברור שבדיסק השני היא בתהליכי השלמה עם עצמה, הרבה יותר מבוגר ומחושב......... אז בעצם אין פלא ש"אוהבים" יותר את הדיסק הראשון. אני בכל אופן, מעדיפה פי הרבה את הדיסק השני. לא שאני פוסלת את הדיסק הראשון חס וחלילה! הוא דיסק מקסים גם כן :)

מסכים איתך ב מיליון %

אבל אצלי אין מושג "הדיסק הכי טוב", אצלי זה "הדיסק הכי טוב עכשיו" אצלי האהבה לדיסקים באה לפי תקופות למשל בקיץ שעבר לא יכולתי לעבור בלי בדיסק SFIJ ועכשיו אני לא עוזב את URS בגלל שהוא נורא מתאים לתקופה שלי בחיים עכשיו כול דיסק של אלאניס מתאים לי לתקופה אחרת בחיים......ככה אני

למעלה