היי לכולם D: קוראים לי נעם (בלי ו') אני חדשה בפורום... אני מכירה את שי (הוא גם די חדש) אז...היי
N namnamBG New member 17/2/08 #1 היי לכולם D: קוראים לי נעם (בלי ו' ) אני חדשה בפורום... אני מכירה את שי (הוא גם די חדש) אז...היי
B Brombit New member 17/2/08 #3 שלום! ../images/Emo39.gif ../images/Emo115.gif גם אני נעם (גם בלי ו' ) מאשדוד, בת 18 ( ) תהני :]
V viRus פילוס New member 17/2/08 #6 ../images/Emo13.gifברוכה הבאה! אני שי זלינגר בן 11( טוב את כבר יודעת חחח...)
K kuliv New member 17/2/08 #8 וולקאם! תתכונני, יש כאן אנשים שיודעים דברים מדהימים על הסדרה. אני מכיר אישית לפחות אחד שאפילו יודע את מספר הרישוי ברכב של גרי |: ברוכה הבאה! אני בטוח שתהני זיו.
וולקאם! תתכונני, יש כאן אנשים שיודעים דברים מדהימים על הסדרה. אני מכיר אישית לפחות אחד שאפילו יודע את מספר הרישוי ברכב של גרי |: ברוכה הבאה! אני בטוח שתהני זיו.
ק קרלו איזה מ ל ך New member 17/2/08 #9 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif יובל קרלו, 13, נתניה D: השתלבות מהירה ומהנה D:
פ פ י ל ר New member 17/2/08 #12 ../images/Emo12.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני ענבר בת 14 (כבר!) מחור כזה שאין צורך שאני אכתוב איך קוראים לו כי ממילא יובל ישכח השתלבות מהירהD: ו.. בת כמה את בעצם?
../images/Emo12.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני ענבר בת 14 (כבר!) מחור כזה שאין צורך שאני אכתוב איך קוראים לו כי ממילא יובל ישכח השתלבות מהירהD: ו.. בת כמה את בעצם?
N namnamBG New member 18/2/08 #15 אני כמעט בת 12../images/Emo3.gif אני גדולה משי ביום D: (ועוד הוא אומר שהוא גדול ממני... )
ק קרלו שiניל New member 18/2/08 #17 את מקרית אונו? פחח איזה קטע אני מחור יהודה [אור יהודה] קרוב לאללה
פ פ י ל ר New member 19/2/08 #19 ../images/Emo12.gifאת קוראת לזה חור יהודה..../images/Emo12.gif את את את.. איפה בדיוק את גרה? בעצם.. זה נשמע מטריד.. יש לך מסנ?
../images/Emo12.gifאת קוראת לזה חור יהודה..../images/Emo12.gif את את את.. איפה בדיוק את גרה? בעצם.. זה נשמע מטריד.. יש לך מסנ?