היי לכולם שוב

היי לכולם שוב

רגע לפני שאני הולכת לישון, קראתי עכשיו את השרשור עם שניר, זה פשוט מרתק איך אנשים שונים עוברים פחות או יותר את אותם הדברים. אני מדוכאת כי אתמול לקחתי הפסקה מחבר שלי, למרות שאני לא באמת מאמינה בהפסקות, אני מאמינה בפרידות, אבל החלטתי שאין מה להפסיד מלהתחיל בהפסקה, לפרידה תמיד אפשר להגיע. העניין הוא שגם אני מוגבלת עם הרגל - בגלל ניתוח שעברתי.. וחלק מהלבטים שלי היו שבמשך 4 החודשים האחורנים הוא ממש טיפל בי וסייע לי בכל התקופה הקשה, הייתי עם קביים המון זמן, ובקושי הייתי עצמאית והוא היה שם לצדי, אבל עכשיו שחזרנו פחות או יותר לשגרה אני מרגישה שהקשר מידרדר..

ע ו פ ר ה

New member
היי רודינוני

קודם כל החלמה מהירה. רגליים הם ההתקדמות שלנו בחיים. עד עכשיו היית עם קביים. גם החבר שלך היה איתך. עכשיו הנחת את הקביים והחבר בצד ואת בודקת את דרך ההתקדמות שלך לבד. כשהחבר יחזור הוא יחזור כחבר ולא כקביים. לפעמים האצבעות שלי כותבות לבד את התשובה וזה מה שהן כתבו. אם זה מדבר אליך אחלה. אם לא - גם טוב. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

בוקר טוב ורדינוני../images/Emo13.gif

קודם כל אהבתי מאד את מה שאמרה עפרה, ויש בזה המון. יכול להיות שבגלל התקופה הזאת שהחבר תמך בך בהיותך מוגבלת עם הרגל גרמה לך לחץ והרגשת חנוקה, הוא היה לצידך כל הזמן, ולפעמים הקרבה הזאת לעיתים קרובות מידיי כבר מייאשת ומגיעים למצב שרוצים קצת מרווח, את מחפשת עכשיו להיות קצת עם עצמך, וכך גם הוא. אולי הפסק זמן הזה הוא הפיתרון הכי טוב, את עם עצמך יכולה לעסוק קצת בדברים אחרים, יחד עם זאת לעבוד על המחשבות שלך איך היית רוצה שהקשר הזה ביניכם ימשיך, אם באמת טוב לך איתו, ושזה באמת הגבר שאיתו את רוצה לבנות את חייך. באותה מידה זה יבוא גם מהצד שלו, אני בטוחה שהפסק זמן הזה הוא הדדי, וגם הוא זקוק לו. את מגדירה שהקשר מתדרדר, נסו ביחד לחשוב מה גרם לזה ומה ניתן לעשות שהמערכת יחסים תחזור להיות כמקודם ואולי אף טובה יותר. את צודקת, לפרידה תמיד אפשר להגיע, אבל לפעמים הפזיזות לפרידה גורמת לנו להצטער על כך בעתיד ולהבין שבעצם הפסדנו משהו יקר לנו מאד.

היי עופרה ורחל

עופרה, ממש אהבתי את התשובה שלך
, אין ספק שיש צדק בדברייך. המחנק שהרגשתי לא היה בגלל הזמן שבילינו ביחד אלא בגלל שאני צריכה להסביר ולספר כל דבר שאני עושה.. אבל לא בגלל זה לקחתי פסק זמן. אני מרגישה שעכשיו שחוזרים לשגרה הוא שוב (מה שהיה גם לפני הניתוח) מעדיף לבלות עם חברים שלו. כל שבת הוא מבלה עם חבר.. ואנחנו אף פעם לא עושים כלום.. כשאמרתי לו את זה הוא אמר שאין לו מספיק מרחב והוא צריך את ה"ספייס" שלו. אמרתי לו שאין לי בעיה לא להיפגש 6 ימים בשבוע, מה שחשוב לי זה שבת, במקום להקשיב הוא פשוט התפרץ עלי.. ונותן לי דוגמאות של 'ומה אם.. כך וכך ארצה לעשות כל שבת'.. אז מה זה אומר? שהוא מחפש סיבות לא להיות ביחד?

ע ו פ ר ה

New member
חברות נועדה

כדי שנדע אם אנחנו מתאימים אחד לשני. האם זה מתאים לך? האם כך את רוצה לחיות? איפה המקום שלך בזוגיות? אלה חלק מהשאלות שאת צריכה לשאול את עצמך. התשובות כולן נמצאות אצלך למרות שלפעמים צריך מישהו שיראה לנו אותן. והמחשבה האחרונה שעולה לי , זה שאולי התפקיד שלו היה לעזור לך בתקופה הקשה. מגיעה לו תודה גדולה על כך. אני מאחלת לך שתמצאי מישהו שירצה להיות איתך ואת תרצי להיות איתי ושיהיה לכם טוב. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

זאת לא נראית לי חברות../images/Emo4.gif

לי נראה שהוא מנסה לרמוז לך עיזבי אותי לנפשי, אם הוא מעדיף להיות עם החברים שלו יותר זמן מאשר איתך אז כנראה שהוא לא בדיוק מעוניין בך, ואת מה? תשבי ותחכי לו? בדיוק כמו שעפרה אמרה, את צריכה למצוא מישהו שראוי לך. היום בחברות הוא כבר בא עם דרישות והתפרצויות, מה יהיה כשתתמסדו? אני בהחלט מאחלת לך משהו טוב יותר, את נשמעת בחורה עם ראש על הכתפיים ושמגיע לה הרבה יותר.

tutit1005

New member
ורדינוני ערב טוב

דעתי בנושא האהבה אולי קצת שונה ואולי לא מתקבלת בעיני כל כי אני חושבת כשאוהבים באמת ונמצאים בקשר ריגשי תמיד רוצים להיות יחד תמיד רוצים לרצות זה את זו אני מבינה שמבחינתך נותת את כולך שהקשר הזה יפרח ובן זוגך לא מהמשקיענים..הוא מעדיף לנדוד במקומות אחרים מאשר איתך.. אני חושבת שלשבת בחיבוק ידיים יום אחר יום לצפות..לקוות..לרצות..ונאדההה חבל על הזמן ועל הבריאות שלך.. מצאי אחר שיאהב אותך יותר מגופו שיראה לך את אהבתו..שירצה להיות מחובר עליך כמו אינפוזיה=לזה אני קוראת אהבה.. אז חמודה שלי הסיקי את המסקנו.. ופעלי בהתאם..למרות שזה קצת קשה זה שווה.!!!

היי לכולן

הוא הציע ללכת לטיפול זוגי.... כתבתי לו את כל מה שהיה לי להגיד והוא אומר שהוא לא היה מודע למצב, שאני צודקת 100%, זה לא שהוא לא השקיע נסיעות, בד"כ הוא השתדל לבוא במהלך השבוע כמה שניתן.. מה דעתכן?

tutit1005

New member
לא נראה לי שאת זקוקה ליעוץ זוגי

שילך לבד הוא בעיקר צריך לשמוע איך לשפר את הזוגיות.

ורדינון יקרה.......

את צריכה לעשות משהו שתהיי איתו שלמה עם עצמך. שבי עם עצמך וחישבי, מה טיב היחסים ביניכם, עד כמה הוא נאמן לך, מה הוא עושה למענך, כמה הוא מראה נוכחות, האם הוא מפרגן לך, מחבק, אוהב, מתגעגע, מפנק, תומך, איזה אישיות טמונה בו, הבחור שתמיד חלמת עליו, הקירבה ביניכם, ההדדיות,וכו. ותראי מה מתוך כל זה את מצליחה להרכיב את הגבריות שבו. את אותו דבר את יכולה לחלק את הפאזל לחלקים אצלך, ולראות האם באמת אתם מתאימים. תשאלי את עצמך, האם הוא החצי השני שלי?

למעלה