היי לכולם... שאלה...

היי לכולם... שאלה...

אני אשמח אם מישהו פה יכול לשפוך לי קצת אור על כמה דברים...
קיבלנו את אישור הוועדה לפני 3 שבועות... כרגע יש לנו תור לרופא,
1. האם עוד מישהו נפגש עם המרדים לפני התחלה הכדורים.
2. באיזה שלב של המחזור (לפני או אחרי) מתחילים טיפול הורמונלי?
3. הבנתי שמחזירים עוברים אחרי 72 שעות מהשאיבה, האם יכול להיות מצב שמחזירים אחרי יותר זמן מזה??

תודה רבה.... אשמח לשמוע עצות מהתהליך שלכם.... יום טוב

היי

טוב לדעת שאתם בשלב הזה סוף סוף!
1- אני לא שמעתי על כך שנפגשים עם המרדים עוד לפני תחילת הטיפול....אני ניפגשתי תמיד יום-יומיים לפני השאיבה. בכל מקרה זה לא מזיק, אולי זה נוהל של בית החולים בו אתם מטופלים.
2- זה משתנה לפני הטיפול. יש פרוטוקול ארוך/קצר, לפעמים מתחילים ביום הראשון של המחזור ולפעמים כמה ימים אחרי או שבועיים אחרי, הכל התלוי בטיפול שהרופא החליט לתת.
3- עוברים מחזירים בד"כ בין 48-72 שעות מזמן השאיבה. ישנם מקרים בהם מגדלים את העוברים לבלוסציטים (אני מקווה שכתבתי את נכון) ואז מחכים יותר, גם כאן זה תלוי בגישה של הרופא, אבל לדעתי ברוב רובם של המקרים לא עושים את זה.

בהצלחה!!

מירבי*

New member
תשובות

1.אני מניחה שאת מתכוונת לפני תחילת הטיפול ,יכול להיות שזה הנוהל בבית החולים שבו אתם מטופלים,הרי תצטרכי לעבור שאיבה שכרוכה בהרדמה ונראה לי שזו הסיבה לפגישה עם המרדים.
2. האםהמיועדת מתחילה לרוב בסמוך לקבלת המחזור,ביום הראשון או השלישי.
3.יכול להיות ואז מדובר בבלסטוציסטים,עוברים גדולים יותר.

מאחלת לכם בהצלחה בתהליך

מירבי*

New member
תשובות

1.אני מניחה שאת מתכוונת לפני תחילת הטיפול ,יכול להיות שזה הנוהל בבית החולים שבו אתם מטופלים,הרי תצטרכי לעבור שאיבה שכרוכה בהרדמה ונראה לי שזו הסיבה לפגישה עם המרדים.
2. האםהמיועדת מתחילה לרוב בסמוך לקבלת המחזור,ביום הראשון או השלישי.
3.יכול להיות ואז מדובר בבלסטוציסטים,עוברים גדולים יותר.

מאחלת לכם בהצלחה בתהליך

תודה... וגם....

אבל זה נורמלי שמעכבים את זה ככה או שאני חיה בסרט ו4 שבועות זה רק עיכובון קטנטון??
ועוד משהו, אני מקבלת מחזור כל 5 שבועות בערך... לפעמים זה משתנה... מה עושים עם זה?? ההורמונים מסדרים את זה?? כי חבל לחכות כל פעם 5 שבועות...

מירבי*

New member
עיכוב

לא כל כך הבנתי, את מה מעכבים? את תחילת הטיפול?
מאחלת לך שתצטרכי רק מחזור טיפול אחד וזה יספיק להריון בריא ותקין, בכל מקרה אין לזה יותר מדי משמעות.
אני מציעה לך לבוא לפגישה עם הרופא עם דף שאלות מפורט ולהתעקש לקבל תשובות על הכל.
זה מפחית חרדות ולכן רצוי מאוד.

בהצלחה

עיכוב

קבעו לנו תור רק לסוף החודש עם המרדים ורק אחרי זה יתנו את המרשמים להורמונים... וכן אני מקווה לקבל את כל התשובות כי הבורות הורגתתתת

hope4good

New member
הי תותיתות!

כן, ההורמונים בהחלט עשויים לשנות את מועד קבלת המחזור. מחזיקה לכם אצבעות כבר מעכשיו, הלוואי שתהיו בצד הטוב של הסטטיסטיקה ושההמתנה לסיבוב הבא תיחסך מכם!

תודה רבה...

זה יהיה מחזור הטיפולים הראשון ובתקווה שהאחרון.... חחחח ההמתנה הזאת זה הרוצח השקט!! חחחחח

hope4good

New member
כל כך מוכר... זה באמת קשה

הזכרת לי שירשור שפעם הצחיק אותי כשהיתי בהמתנה לבטא (השבועיים שאחרי ההחזרה הכי ארוכים כי את מחכה לתשובה גורלית ביותר, תתכונני לזה...)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=180&messageid=160250736
זה שירשור מפורום פוריות ואפשר להיעזר בפרום הזה הרבה פעמים, לא חייבים להגיד שזה פונדקאות, הרי זה ממש כמעט אותו הדבר כשיש שאלה על איזה זריקה או תרופה או איך לעמוד במתח של ההמתנה...
וגם לכתוב ולקרוא פה יכול לעזור, נשמח לשמוע ולנסות לעזור כמה שנוכל

חחח אהבתי....

מעולה מה שהיא כתבה, ממש משקף מציאות כרגע!!!...
מה אני יעשה עם עצמי עד סוף החודש????!?!?!? חחחח

למעלה