היי לכולם... שאלה?

קור1

New member
היי לכולם... שאלה?

יש לי רולר בליידס שכבר עברו זמנם, אני מאוד רוצה לרכוש זוג חדש ואני לא יודעת איזה סוג לקנות כי כבר קניתי זוג אחד שניסיתי בחנות וכשעליתי על האספלט בפעם הראשונה חזרתי אחרי 10 דקות לישנות. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על סוגי רולר בליידס שיש ברשותכם ואתם מרוצים. תודה רבה רבה :)

תכףאשוב

New member
מה היה הדגם שלא אהבת?

לדגמים שונים יש "יכולות" שונות, וגם ליצרנים שונים יש תחומי התמחות שונים. כעקרון בקרב מחליקי הfitness די נפוצים הדגמים מתוצרת - מחליקיים של רולרבליידס, K2, פילה, וסבה . בין שחקני ההוקי נפוצים גם דגמים של אוקסי, USD ועוד (אני לא מעודכן לצערי). מחליקי אגרסיב\סטריט משתמשים באופן תדיר בUSD, רייזור ועוד.

קור1

New member
תודה על התגובה

על איזה סוג אתה מחליק? כרגע יכולים לקנות לי מארה"ב, המליצו לי על k2 אבל לא אמרו לי דגם מסויים. יש משהו ספציפי שאתה ממליץ עליו?

נתן.ל

New member
מומלץ לך לרכוש משהו שתמדדי אותו קודם

שיתאים לך לרגל והכי חשוב - שיהיה נוח!

תכףאשוב

New member
כיום על Rollerblade Crossfire 4

דגם חביב, קצת מקשה על התמרון אבל מהיר למדי. אם הכוון שלך הוא פיטנס ואין לך הרבה נסיון, לא הייתי ממליץ עליו. ודרך אגב - מצטרף בהחלט להמלצה של הנתן - קונים לפי מדידה הרולר צריך לשבת על הרגל כמו מגף נוח. אסור שיהיה גדול מדי או קטן מדי ... אז קונים לפי מדידה. בדגמים של K2 יש הבדלים בגזרה, כך שמידה שתתאים לך על K2 מוטו כדוגמה, עשויה לא להתאים לך עם K2 ראדיקל. את יכולה למדוד בארץ ולבקש שירכשו את אותו הדגם באותה המידה בחו"ל, אבל מנסיוני ההפרשים במחירים (פרט לסיילים שם) לא כל כך גבוהים.

קור1

New member
הי

מאיזה בחינה מקשה על התמרון?, אני נוסעת שנים על רולרס ואני מחפשת משהו מהיר

קור1

New member
אני מחפשת רולר בליידס לנסיעה מהירה,

אני עוד לא בשלב של הסליידים... על איזה דגם אתה מחליק?

jonish

New member
ברשותך תן לי לתקן אותך בכמה דברים ...

דבר ראשון , סבה הם לא ממש רולר פיטנס אלא יותר מתאים להן ההגדרה של פרייסטייל . שנית , לא "אוקסי" ( או בשמן אוקסיג'ן ) ולא USD עושות רולרים להוקי . החברות החזקות בתחום ההוקי הן : סי סי אם , ריבוק , באוור , מישן , ונייק .

תכףאשוב

New member
תודה על התיקונים

ועדיין - לדעתי אין הרבה הבדל ממשי בין פיטנס וFSK פרט לצד השווקי, ולכן כללתי את סבה בצד הזה. ובקשר לאוקסי - הדיעות של כמה וכמה מדריכי רולרס שונות משלך. בקשר ל USD - שגיאה שלי. התבלבלתי עם CCM.

jonish

New member
אז אולי אני לא מכיר ...

אני לא בטוח שאני מבין על איזה רולר אתה מדבר שאתה אומר אוקסי .. יש לך לינק לאיזה תמונה שלהן ?

תכףאשוב

New member
אוקסי בהחלט אוקסיג'ן.

ובפעם הבאה שאגיע לאיזה אימון הוקי בארץ, אשאל מישהו. (לא מוצא ברשת שום דבר בנושא ...).

jonish

New member
המממ....

עד כמה שזכור לי אוקסיג'ן עשו רולרים לאגרסיב בזמנו ( לפני יותר מ-10 שנים ) . לא זכור לי רולרים של הוקי שלהם אבל אני לא שולל את העניין ... בכל מקרה לא ידוע לי על יצור שלהם בששת השנים האחרונות ...

תכףאשוב

New member
מן הסתם אתה יותר צודק ../images/Emo13.gif

אני לא בתחום ההוקי כבר כמה שנים ... ודברים משתנים.

לבלל

New member
גם שלי עבר זמנם

אבל יש עו זמן עד שאחליף אותם בעיקרון לפי הניסיון הקצר שלי מה שמפיע על הנוחות על האספלט זה בעיקר קוטר הגלגלים (יותר גדולים =נסיעה יותר מהירה וחלקה) ו הקושי שלהם(מה שמסומן על ידי ה A) ככול ש ה Aגבוה יותר הגלגל קשה יותר נישחק לאט יותר אבל הנסיעה פחות חלקה ולגבי הנעל אף נעל חדשה לא נוחה(בגבול מסויים) זה לוקח זמן עד שהיא מתרגלת לרגל אני חושב שאפשר לקנות ב איזה 30 ש"ח בולמי זעזוים (סוג של רפידות לעקב) מה היו הרולר הישנים שלך ואיזה גודל גלגלים

נתן.ל

New member
בעניין הרפידות

לא מוסיפים שום רפידות או עושים איזה שהם שינויים אורטופדים במנח הרגל בלי בעל מקצוע שיבדוק ויחליט שכל הדבר
אפשר לעשות ככה הרבה יותר נזק מתועלת.

לבלל

New member
זה לא בידיות רפידה לכל הרגל

זה רק לעקב וכפי שאמרתי אני לא בטוח לגבי טיבם(

פ י נ ק ל

New member
צודק, אבל

מיהו אותו בעל מקצוע שיבדוק? המוכר שבאמת מבין ברולר אבל לא מבין באורטופדיה או האורטופד שמבין מצוין ברפידות ולא ברולר. מי כמוני נמצאת עמוק בתוך הביצה הזו ללא פיתרון.

siberger

New member
תיקון בהקשר לסבה

ה FR1 הוא בהחלט וחד משמעי דגם לפיטנס

למעלה