היי לכולם שאלה לי..

היי לכולם שאלה לי..

לפני זמן לא רב הייתה לי תקופה שיצאתי עם בן זוגי למסיבות של לס ודו והכל ביחד..הוא היה דו נורא נהנתי והרגשתי טוב בחברת האנשים ובעיקר עם עצמי... אני יוצאת עם הגבר שלי אבל מודה שאני לפעמים משתעשעת ברעיון של להיות עם אישה יצא לנו להיות עם עוד זוג אבל היא ואני שמרנו על דיסטנס מסויים.. ובתקופה האחרונה אני מוצאת את עצמי בוחנת נשים יותר.. הן מסקרנות אותי .. אני מתחילה לגבש לי דיעה שאולי אני דו.. אבל מצד שני אני אומרת לעצמי שעד שלא ניסיתי יהיה קשה לקבוע.. מה דעתכם?

hatul

New member
תנסי... אני לא רואה משהו שמפריע לך

מצד אחד, ייתכן שהחבר ייהנה להיות עם שתי בחורות במיטה מצד שני, תבררי עד כמה את אוהבת אותו, ורוצה להיות איתו בקשר זוגי ייתכן מצב בו תהנו ביחד מריענון הקשר, כשהוא לאו דווקא מתבסס על חוויות מיניות, אלא על תקשורת וכל הדברים, וייתכן מצב שבו תרגישי שאת רוצה לנסות בחופשיות... אגב, אפשר להרגיש כיוונים, גם בלי ממש לנסות אמרת שהייתם עם זוג... כאן יש שני בחורים ושתי בחורות או שאני טועה

Liroy26

New member
מה שלא תעשי הכי חשוב

שתשתפי אותו בכל צעד שלך. להתנסות עם בחורה יכולה להיות חויה נפלאה עבורך אבל היא תהרס לגמרי אם תעשי את זה מבלי ידיעתו. כשאני משתמש במילה "חויה" אני לא בהכרח מתכוון למגע מיני מלא, זה יכול להיות אפילו המגע הכי פשוט והכי בסיסי כמו נשיקה, ליטופים וכיוצ"ב. לפני שקופצים למים העמוקים מתחילים קודם כל ברדודים ולאט לאט מתקדמים. דבר נוסף שיכול מאוד להקל עליך הוא להתנתק מכל מיני הגדרות - "אני דו-מינית", "אני סטרייטית". עזבי אותך משטויות. תזרמי עם מה שעושה לך טוב.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום סקס וזוגיות גאה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

S h a m i

New member
אחד הדברים החשובים לי...

מגע. שפוט לגעת. בידיים. בזרועות. בפנים. במצח, בעורף. להרגיש את הבן אדם ממולך. אם יהיה האדם הנכון מולי (בחור או בחורה) ככה אני אדע אם זה האדם הנכון. ממליץ על השיטה. ולנסות. ככה מתחילים כל דבר. מתחיים לשחות באוקיינוס הגדול שנקרא: אני. שיהיה בהצלחה...

Yaron40

New member
תשובה נהדרת ../images/Emo47.gif

שמי כל הכבוד, כל כך נכון וכל כך פשוט.
|
תודה ירון

Yaron40

New member
ודרך אגב - התנצלות ... ../images/Emo140.gif

בגלל העדרות מהפורום והאינטרנט לתקופה קצרה: גם אני אוהב אותך שמי
ירון

S h a m i

New member
../images/Emo6.gif

האייקון של החיוך הרחב מהמסנג'ר יותר מתאים אבל אין אותו פה... תודה!!!!!!

../images/Emo24.gifתודה לכולם על העצות

אני מקווה שאוכל להגיע להחלטה נכונה במהרה כי זה קצת מתסכל אותי כל המצב הזה שאני שרוייה בו.. ושוב תודה לכולם ושיהיה לנו אחלה של שבוע

למעלה