היי לכולם , עדכון !!!

m i k a3

New member
היי לכולם , עדכון !!!

זוכרים את השלוש אופציות שביקשתי את עזרתכם מה לבחור, אז פסלתי אחת...וזאת העבודה במלון, נכון שהרוב המליצו לי ככה, אבל זה כול כך רחוק ו...
די אני קצת מפונקת, נשברתי!! בגלל שאני כזאת עקשנית ולא החלטית ,הסקיתו וראו מה סדר היום שלי (להיום) שש בבוקר יצאתי מבית ושמתי פעמיי אל עבר חתנת הדלק. הייתי שם עד אחד עשרה בערך, והיה מ'זה קר נראה לי נהייתי חולה. אבל בסך הכול היה בסדר, כמובן שזה רק התלמדות אבל אני אצטרך להתחיל לעבוד השבוע... עוד מעט אני הולכת למפעל ואהיה שם עד אחת עשרה בלייייייייילה !! ורק אז..אולי- אני אחליט במה אני עובדת, נכון אני מטורפת??
 
שיהיה בהצלחה

אבל זה לא קצת צפוף מדי
אולי אני נשמע עצלן (כשחושבים על זה אני עצלן
) אבל זה לא קצת הגזמה לעבוד כ"כ הרבה אפילו שזה רק יום אחד? היית יכולה אולי לעשות את העבודה במפעל מחר או משהו כזה כי בטח תחזרי סחוטה
(
זה אמור להיות פיהוק
). בכל מקרה שיהיה
 

malder

New member
אל תשכחי לעדכן אותנו...

מה החלטת! ד"א, אני הייתי היום בראיון עבודה בבית קפה נחמד... נראה מה יהיה... (אני צריך מזומנים)
 
נכנס מאוזן אחת ויצא מהשנייה

שמת פעמייך אל עבר תחנת הדלק?? מה לא הייתי ברור ?? נתתי יתרונות לעבודה הזו?? טוב, נו שיהיה לך יום נטול עופרת.
 

m i k a3

New member
בוקר טוב אחח הרגל..אחח היד ../images/Emo122.gif

מה שלומכם? בטוח יותר טוב ממני. עמדתי אתמול 7 וחצי שעות ברצף - אמא'לה! מה אני אגיד, זאת עבודה למפגרים. צריך לעמוד ליד סרט נע ולאסוף כל מיני קופסאות ואז לסדר ולהרים ולשים על עגלה ענקית- במשך שמונה שעות. חזרתי הבייתה מתה! כמו אחרי לא יודעת מה.בליילה חלמתי על קופסאות שזוחלות לעברי על סרט נע "נו תאספי אותנו נו!!"
. אבל אני חושבת שהחלטתי... זה לא יהיה תחנת דלק.כי : א.במפעל עושים הרבה יותר כסף (עובדים משמרות ערב וליילה) ב. אין בזה שום אחריות לעומת תחנת דלק.וזה לא שאני מפחדת מאחריות- אבל זה רק עבודה מועדפת- למה לשבור את הראש, כשאפשר לעשות יותר כסף ולהיות ראש קטן. מה אתם אומרים??.... בוקר טוב ויום מצויין לכולם !
 
תחנת דלק? אחריות? ראש גדול?

אין לי מה להוסיף. חבל שאת לא יכולה לשמוע אותי צוחק.
 

m i k a3

New member
לעומת מפעל!!

אם אתה מערבב למישהו דלק לא נכון ועושה "קוקטייל" .כל הקטע של להתעסק עם כסף...ברור, שזה שבסופו של דבר זה שטויות. אבל במפעל זה עוד יותר שטויות!!
 

malder

New member
ובכן...

במקומך נראה לי שהייתי מעדיף תחנת דלק (גם אני רציתי לעבוד, אבל פה באיזור אין הרבה היצע בקטע הזה)... עבודה במפעל נראית לי עבודה שחורה (אני זוכר שהייתי עובד אצל אבא ומחלק סחורה למפעלים... תמיד נראה לי ממש באסה לעבוד במפעל).. אבל מי אני שאתווכח איתך, אחרי שניסית... אז נשאר לי לומר לך רק כמה מילים
כל הכבוד על החריצות, והמון בהצלחה!
 

m i k a3

New member
היי תודה!!

איפה אין היצע ? במרכז? תמיד נראה לי שבמרכז החיים יותר קלים ,זה לא נכון? anyway, אתה תמיד יכול לעבור לאיזה קיבוץ או מושב חקלאי בצפון, לעבוד שם או באיזור !! שיהיה לך יום טוב.
 
למעלה