היי לכולם! מה נשמע?

E1982

New member
היי לכולם! מה נשמע?

מישהו כאן אולי ראה את "שורת המקהלה"? אני עוד מעט הולך לראות את זה... אני אעדכן אתכם!

The Boy From Oz

New member
אני הייתי...

עם אלונה.. וסך הכל היה נחמד מאוד... כעיקרון היו כמה מהשחקנים ששיחקו לא מדהים, משחק לא עמוק, לא מושקע, נורא חפפני... היו כאלה שראו השקעה. היו זמרים דיי טובים, אהבתי מאוד את הילה זיתון, והיו גם זייפנים לא קטנים. הכוריאוגרפיה הייתה מצויינת, התאורה יפה מאוד ואת הבימוי של קפטן מאוד אהבתי... הוא בחר להציב את נתי רביץ ששיחק את הבמאי באמצע הקהל ושכל המחזמר בעצם מופנה אליו, מין שבירת הקיר הרביעי והקהל הוא בעצם הבמאי שבוחן את הרקדנים למחזמר. התפאורה נחמדה. סה"כ נחמד תלכו לראות, נהניתי אבל דבר אחד שהפריע לי הוא שהייתה הרגשה שהכל נורא נסחב וכבד אבל אולי זה כי הייתי קצת עייף. צפייה מהנה

לונושקה

New member
חחח דור

ההרגשה שהכל נסחב וזה זה לא בגלל שהיית עייףך,אלא בגלל שככה זה ראיתי פעמיים את הסרט ופעמיים כל כך רציתי לישון וככה גם בהצגה... בהצגה הם השמיטו המון דברים מהסרט-וחבל כי דווקא חלק מהדברים שהם הורידו היו ממש יפים... ממש אהבתי את הקטע ששמו את נתן רביץ באמצע הקהל,אבל הוא היה צריך גם לעלות קצת יותר על הבמה ממה שהוא עלה.. והמשחק שלו לא היה מספיק משכנע לפי דעתי... הכוריאוגרפיה הייתה באמת יפה,הם היו דיי מתואמים-כאילו ביחס לסרט ששם הכל מתוקתק פיקס הילה זייתון הייתה באמת טובה אני כבר לא זוכרת איך הם שרו ממש... אבל אני זוכרת שהיו כמה מאוד חמודים וכמה שפחות... בכללי אני ממש לא אוהבת את הסרט וגם ההצגה עייפה אותי פשוט בגלל שזה סיפור נסחב כזה,אני לא יודעת ...

איפה זה מציג../images/Emo35.gif בספרייה או בבית

החייל

ראיתי השבוע..ממ..נסחב בטירוף

חסר קצב,וחסר צבע. המשחק לא מספיק משכנע אי אפשר להשוות את שכבה ג' הזו,לשכבה של מיקה שלי..

sharon59

New member
שלום תום

אם אתה כבר פה, תסתכל בשרשור הקודם- היה דיון על ההעלאה המחודשת של צלילי המוסיקה. אולי תספר לנו למה אמך סירבה להצעה של טוביה קסלר? ניסינו להתאים כל מיני שחקנים לתפקיד מריה והקפטן- ולא מצאנו אף אחד שבאמת ראוי. לדעת הרוב, חני נחמיאס וששי קשת הם המושלמים לתפקיד. יש דרך לשכנע את אמך להסכים להצעה כדי שנזכה לראות אותה שוב בתור מריה הנזירה?

מחזמר

New member
זה לא ברור?

חבל להרוס קלאסיקה... ועוד לחשוב שלפני הרבה חודשים (מדברים על המחזמר הזה כבר הרבה זמן) שקלו לקחת לתפקיד את יעל בר זוהר

barmiz

New member
אבל יש אודישנים!!!

חוץ מזה שנראה לכם שיב"ז תבוא לאודישן כזה? לא נראה לי שהיא עשתה אודישן מאז מרי לו (שבטח הזמינו אותה)...

למעלה