היי לכולם! מה נשמע?

היי לכולם! מה נשמע?

עבר עליי יום מטורף בעבודה.. והמחשבות על ה-X לא מרפות לרגע... אני לא יודעת מה לעשות, הוא רוצה שנחזור ולי טוב במצב הזה. טוב לי הלבד הזה, אבל מצד שני אני מחפשת חום ואהבה.. אני יודעת שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה.. אני אובדת עצות.. בכ"ז הוא לא היה אלים.. רק קצת "חונק".. וטוב לי קצת החופש הזה.. ולא... וכן... אוףףףף!

תראי,

אני אהי'ה צינית לרגע... בשביל נקניקי'ה לא צריך את כל החזיר. אני לא אגיד לחזור ובטח שלא אגיד גם לא לחזור. שבי עם עצמך ותחשבי האם לדעתך הוא מוכן להשתנות, כי בכל אופן כשחונקים ולא מרפים נחנקים,ומה קורה כשאין אוויר??? מתים. ולהתהלך כמת נפשית אין יותר גרוע מזה {משם הדרך לטוב מותי מחי'י קצרה} יש דבר כזה בכלל אהבה??? טוב,דייי צחקתי... יש והיא תגיע. אם רק תפתחי לה את הלב.

אגב, גם לי יש יומולדת (בלועזי) מחר 8/1/80...

בעברי חגגתי בשבת שעברה.. יהיה נחמד לחגוג בפעם השנייה.. תגידי, נפגשנו כבר פעם "בהזדמנות"..?

לא עשית כעצתי ?

אם הבעיה מחמת מחנק אז כנראה הוא למד הרבה מאז. בכל אופן את לומדת כרגע על בשרך שבחוץ קפוא עד קיפאון......

תני קצת תזכורת, אני לא כ"כ זוכרת את הסיפור

התגרשתם?? יש ילדים?? מה סיבת הגירושין/הפרידה. אין כל ספק יועץ המס צודק, קר שם בחוץ
אבל לפעמים עדיף קר מסבל, כל דבר לגופו. בהצלחה וחודש טוב עם המון המון בשורות טובות...

התגרשנו לפני חודשיים..

יש לנו שני ילדים קטנים. הסיבה לגירושין מורכבת, שנינו אשמים, אין רק צד אחד. אני מאוד אוהבת את החופש שלי, ללכת לחברות , לצאת למסעדות , בתי קפה, והוא לא כ"כ, מסוגר, מופנם, כמעט ואין לו חברים. היינו רבים המון, מתעלמים, לא הייתה ביננו תקשורת... נכונה חחח... אני לא יודעת מה רמת הנכונות שלו להשתנות, כי הוא שתלטן, אבל אני מאמינה שהיום הוא בטח מבין שהשתלטנות לא השתלמה לו בסופו של דבר. אני עכשיו מבולבלת, דיברתי עם הפסיכולוג שלי היום והוא ייעץ לי לא לעשות דבר, לחשוב, להתבלבל ולא לדבר איתו, כי זה רק יגביר את הדילמה, אני צריכה למצוא תשובות מתוך השקט שלי, כן! לפעמים גם הלבד הזה מועיל באיזשהוא מקום... מסתבר.

אני והאקס התחתנו פעמיים...

לא מומלץ לעשות את זה בלי ליווי מקצועי כמונו...

ותשחק

New member
אין בזה משהו..

מרגש לחזור לכאורה, לאחר שנפרדתם..? לא היתה בזה סוג של נחמה.. או.. משהו קסום שהצלחתם למרות הכל לגשר על הפרידה שכבר היתה?

touti

New member
תקשורת נכונה../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאם תהיה ביניכם תקשורת נכונה תגיעו להבנה:)

למעלה