היי לכולם מה נשמע??סקר קטן ומהיר!!!

h y h y1

New member
היי לכולם מה נשמע??סקר קטן ומהיר!!!

היי לכולם מה נשמע? הרבה זמן לא הייתי פה אז כרגע אני פה חחח מי שלא זוכר אני לירון בת 12 וחצי מרמת גן חולה על הראל סקעת הכוסון והמהמם!!! אוקי חחחח.. יש לי סקר קטן ומהיר לשאול אותכם ותהנו בקצרה ואני אענה על הסקר בעצמי גם... אמממ היום בערב יש כוכב נולד מי אתם רוצים שיזכה?? א)ניצן קייקוב ב)נעמה לוי ג)כפיר אדרי תענו כמה שיותר מהר כי אני רוצה לדעת ולא לענות לי א ב או ג אלא להגיד לי את השמות!!!! אני חולה אבל חולה על ניצן קייקוב ואני רוצה אותו הוא שר מהמם יש לו עיניים מהממות קול מהמם ובקיצור אני אשים תמונה שלו ואני רוצה שהוא יזכה?

i love skat

New member
אין ספק..אפילו לא הקטן ביותר...

ניצן קייקוב

בזוקההה

New member
ברור שניצן קייקוב!!!!!../images/Emo82.gif

ואני הולכת להצביע לווווו מלאא!!!! חח

גל../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif

כפיר אדרי הגיע מקום שני
תעשה משהו

skaatit 1

New member
ניצני, איזה מסכן....../images/Emo7.gif

הוא לא יהיה בניצנים..... הוא לא עלה..... אני עצובה....

i love skat

New member
../images/Emo10.gif

1.לא יהיה ניצנים...
2.אני לא מאמינה איך הנעמה הזאת עלתה ולא ניצן..איכס..ועוד הכפיר עדרי הזה...ישר הביתה..בבעיטה!!

..

לפני התוכנית העדפתי את נעמה אבל ששמעתי את הביצועים הבנתי שגם ניצן מרגש ואין שום ספק שהגיע לו לעלות לגלגל הצלה. אה וזה לא נכון שאין לו סיכוי להיות בניצנים [פארק הירקון
] כי מבין המקומות השלישיים [בנתיים
] הוא קיבל את המספר הגבוה ביותר ואולי יעשו כמו שעשו שנה שעברה ללירון לב ויעלו אותו גם לגלגל הצלה.

אבל זה הגיוני ../images/Emo4.gif

כפיר כזה מתוק ומוכשר ומקסים ויש לו כזה קול מדהים וכזה חיוך ממיס ומבט הורס ופשוט לדעתי הוא היה צריך לזכות! הוא ממש אבל ממש מוכשר, וזה שהוא מביא סגנון קצת אחר לא אומר כלום! אני אומרת לכם, הוא עוד יגיע לגמר!!! שאלוהים ישמור אותנו

skaatit 1

New member
כפיר?!../images/Emo3.gif

אני ממש לא אוהבת אותו, ניצן היה צריך לעלות...

זה היה בציניות מותק....

אני לא אוהבת את כפיר הרבה יותר ממה שאני אוהבת את סעדו, אם את מבינה למה אני מתכוונת....

אני הייתי בעד נעמה. ../images/Emo60.gif

ואני שמחה מאוד שהיא עלתה. אבל למה למה למה כפיר נשאר בתחרות?! אני לא מאמינה שגם הכוכב הנולד הפעם יהיה מסלסל.. ועוד פי 8000! סעדו הזה.. שיהיה בריא.. ועכשיו גם כפיר.... אם הוא יעלה בגלגל הצלה?! ואם הוא יהיה בגמר פתאום?!?!? בסוף בגמר יהיו: סעדו, אוהד וכפיר.. ואז יהיה ממש מצחיק. או עצוב.. לא החלטתי עדיין. לא שמעתי עדיין את הביצוע של ניצן, אבל ברור שהוא עדיף מכפיר.. חבל שהוא עף..

למעלה