היי לכולם יש לי שאלה

suzzie q

New member
היי לכולם יש לי שאלה

קודם כל היום היה לי מגן בהיסטוריה ואיכס!!!! בכיתה י´ החומר לבגרות היה ממש קל והגישו אותי על מאה אבל השנה החצומר מזוויע!!! ראו הוזהרתם תלמידי יא´ העתידיים.. ולנושא שאלתי (סתיו בטח את יכולה לענות לי כי תמיד את מכירה את כל העולם)1 מישהו כאן שמע על ירון נוי? למישהו יש מושג איפה הוא למד או מאיפה הוא מוכר (חוץ מהעובדה שהוא היה פפוצ´ון במפתח הלב..)

Gilmore Fan

New member
בתור תלמידת יא´ לעתיד

אני מעוניינת להודות לך על העידוד. לי יש מחר מגן בהסטוריה וטוב לדעת ששנה הבאה יהיה לי קל וטוב

scarlet moon

New member
בתור תלמידת י"א בהווה

אני מבינה בהחלט את המצב המעצבן!!! אבל שיהיה לשתינו בהצלחה! הנה אתר מצוין עם סיכומים, אולי זה יעזור.. זה של המורֶה שלי..... בהצלחה, בכל מקרה....... ו..... זהו. ירון נוי אני מכירה רק בתור ההוא ממפתח הלב.. לא ממש ראיתי אותו בעוד מקומות..

suzzie q

New member
אוי תודה אבל...

אני וחבריי כבר גילינו את האתר הזה וישר עלית לי בראש כשנאמר לנו שהוא מרעות וסתםן עניין אותי איזה מורה הוא מורה טוב? כי ממש מקסים מצידו לפתוח אתר לדבר הזה

scarlet moon

New member
../images/Emo13.gif

הוא מורה מקסים! הוא ממש ממש חמוד...... מצחיק איך שהאתר, שהיה בהתחלה מיועד לכמה כיתות מהתיכון הקטן שלנו, הפך לאתר לכל הארץ...
אבל כל עוד זה יכול לעזור.... זה טוב.
איזה כיף.. אתמול בלהקה התחלנו לעבוד על השיר "תנו לשמש יד" משיער... זה יוצא ממש טוב, ואפילו קיבלתי סולו ענק...

בתור תלמיד שמסיים השנה-היסטוריה

זה באמת שיט,החומר זוועתי,קשה,מעצבן,מתסכל,אבל חכווו זונות קטנים!!חכו לתנ"ך!!!! ספרים שלמים ויומיים אחרי ספרות

למעלה