היי לכולם...חשוב---->

NAT 1

New member
היי לכולם...חשוב---->

היי לכווווולם. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע להופעה בבארבי יום חמישי הקרוב: 1) מתי ההופעה מתחילה וכמה זמן היא תהיה פלוס מינוס? לפי מה שהבנתי בבארבי זה 2 הופעות, אחת מ-10 עד 12 והשניה מ-12 עד 2. מתי אלג'יר? הופעה ראשונה או שניה או שזה לא עובד ככה? 2) איפה ממוקם הבארבי בתל אביב אף פעם לא יצא לי להיות שם..באיזה איזור וכו', ואם מישו יודע איזה קו אני לוקחת מכפר סבא לבארבי זה יעזור...!:) 3) כמה זמן לפני ההופעה אני צריכה להגיע כדי לקנות כרטיס? סליחה על כל השאלות מחכה לתשובה תודה מראש
נטלי

תשובות...

1. ההופעה רשומה באתר לשעה 22:00, שזה אומר שמונחי הבארבי - תתחיל רק ב 23:00, אם תהיה הופעה פותחת זה בטח יהיה משהו אקוסטי וקצר בין 22:30 ל- 23:00. מבחינתך - אלג'יר יתחילו ב 23:00. 2. הבארבי ממוקם בכתובת קיבוץ גלויות 52. מכפר סבא לדעתי תיקחי לעזריאלי או לתחנה המרכזית ומשם אני לא יודעת איך תבדקי במידעון קווים (אני תמיד לוקחת מונית מהבית כי זה 5 דקות
) 3. לא נראה לי שיהיה מפוצץ ברמות, אנשים מגיעים רק ב 22:00 כדי לקנות כרטיס. קחי בחשבון שההופעה נגמרת בסביבות 01:00, אז אם את בונה על אוטובוס חזרה לכפר סבא תחשבי שוב או תתארגני על טרמפ.

למעלה