החוויות מאתמול ושילשום
שוהם: כשהגענו לשם הלכתי לעמוד ליד הגדר בכניסה לחניה של ההפקה שאלתי את השומר אם זה בסדר שאני יעמוד כאן וזה לא מפריע והוא ענה בחיוב.הוא שאל אותי למי אני מחכה וכמובן שעניתי לא לאמיר ומסתבר שהוא ידע שאני מכירה אותו אישית והוא אמר לנו להכנס פנימה מעבר לגדר ולחכות לו בפנים.הייתי בהלם שהוא ידע את זה ובכלל לא אמרתי לא שום דבר לפני זה הוא אמר הכל בעצמו. אחרי כמה זמן אמיר הגיע ועלינו איתו למאחורי הקלעים למעלה וכל ההופעה הייתי שם ואבא שלי הלך לצלם וחזר מאוחר יותר.שני האחים שלו באו גם עם בנות זוגם וכמובן שגם נועם המהממת
וכל ההופעה הייתי איתם. אמיר הנחה את הבמה ושר את השירים מי שלא רוקד עומד חי(של עופרה חזה ז"ל) אל תוותר כולם רוקדים עכשיו ושיר לשלום(דואט עם מירי אלוני) וכפי ששחף סיפרה קודם אמיר העלה לבמה את נועם
אחרי ההופעה נפרדתי מאמיר וממשפחתו המקסימה ואמיר אמר שנתראה למחרת בירושלים. כמובן שהצטלמנו גם במהלך הערב.אמיר הנחה במשך שעתיים. אחר כך הלכתי להגיד שלום לשחף ג'ני אלמוג ושרון ועשינו גם תמונות ביחד
סיווני חבל שלא פגשתי אותך בסוף אתמול
. לאחר ערב מהמם ביותר נסענו לבית של קרובי המשפחה שלנו במרכז וישנו שם. ירושלים על הבוקר נסענו לירושלים להופעה של אמיר באיצטדיון גבעת רם אמיר שר את השירים מי שלא רוקד עומד כולם רוקדים עכשיו אל תוותר יום אחרון כשהאור יעלה עלינו ואחרי ההופעה לאחר התנפלות גדולה של מעריצים פגשתי אותו שוב ליד האוטו שלו ודיברנו עד שהוא נסע.אמיר הגיע לשם עם אחיו הקטן ארז. אחרי שאמיר נסע הלכנו למיני ישראל למי שלא מכיר זה מן דגם ענק כזה של ישראל זה מקום מדהים ואני ממליצה בחום לבקר שם למי שלא היה. הצטלמתי ליד הדגם של "הבימה" ו"יד אליהו"(ששם היי פייב הופיעו פעמיים). היו יומיים מדהימים יום עצמאות מהמם בהחלט. אמירוש
לך על כל מה שאתה בשבילי
במהלך היום אני יעלה את התמונות כי יש המון וזה יקח לי זמן.