היי לכולם, חודשיים בעיר הגדולה..NY חשוב

ravirbel

New member
היי לכולם, חודשיים בעיר הגדולה..NY חשוב

שלום, אני נמצאת בניו יורק כבר חודשיים, האמת שיותר באיזור של ניו ג'רזי ופחות במנהטן איפה שמתרחשת כל הפעילות. אני די לבד :( ואני הייתי רוצה להכיר אנשים חברה, חדשים כדי להרגיש את העיר' אנשים רציניים איכותיים אינטליגנטים שבאו לנסות ולחיות באיזור עם כל הקשיים שיכולים להיות. כמו מההתחלה עם אנשים בגילאים שלי מקומיים אמריקאים או ישראלים העיקר שתהיה כימיה ויהיה נחמד להתחיל כאן משהו חדש. (וכן אני גם רווקה ורוצה להכיר את הבחור המקסים והאיכותי לקשר רציני\רומנטי.. כל כך הרבה ? פשוט ללמוד להכיר הכל ... רק לא לבד, זה זה מייאש וקשה יותר :( אני שוקלת לעבור לאיזור מרכזי יותר אולי הובקן או מנהטן .. אבל לבנתיים אני בג'רזי

סלסרו

New member
עיצה לכל הנכנסות לכאן ומחפשות גברברים..

היה נחמד לו הייתן שמות את תמונותיכן בכרטיס האישי. אם ה2.5 גברים שעוד נכנסים לכאן הם כמוני, הם לא יפנו אליכן ללא תמונה. ההודעה הזו אמורה לך, ל"מממאיה35", וכל שאר הבחורות שנכנסות לכאן עם הודעה בסגנון, "הי, אני רווקה, מחפשת מישהו, אם אתם מעוניינים תצרו קשר". יעזור לכן הרבה אם תשימו תמונותיכן וכמה פרטים אודותיכן.

NYC 5th

New member
אז את בניו יורק או ניו ג'רזי...?

אם בניו יורק פשוט ץעמדי באמצע רחוב ותצעקי אני ישראלית, והרבה יענו לך אה ..גם אני
סתם צוחק. בקיצור למצוא ישראלים בניו יורק זה כמו למצוא חול ומים בים. כבר שהגעתי לNY בערך לפני 3 שנים(לומד בNYU) הכרתי לא מעט ישראלים.

ravirbel

New member
אמ.. כן זאת אופציה !

:) אני נמצאת בניו ג'רזי אצל משפחה ועובדת בהקנסק (נשמע מצחיק בעברית) אבל אני מחפשת חבר'ה .... אולי תוכל לעזור לי עם זה ? מתי אתה מסיים ? ומה התוכניות שלך אחרי ?

NYC 5th

New member
מסיים..סוף 2008

תכניות ...להגר .. לנהל עסק טוב ובהמשך (שיהיה לי מספיק כסף) ,להקים עסק משלי ! בקשר לישראלים בNY יש המון בLOWER EAST SIDE והרבה פלאפליות

ravirbel

New member
יש לך איזה תוכנת צאט ? מסנגר ? גוגל טוק ..?

מה אתה לומד?

NYC 5th

New member
חחחחח....

שאלת מה אני לומד.... מה קשור מסנג'ר למנהל עסקים

למעלה