קוראים לי אמיל..חח..
H hilonet14 New member 18/3/07 #4 אמיל.. תשרשר למקום הנכון XD לוחצים על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" למקרה שאתה לא יודע =]] לילה טוף
אמיל.. תשרשר למקום הנכון XD לוחצים על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" למקרה שאתה לא יודע =]] לילה טוף
ד דנטל New member 18/3/07 #6 כמו שהילה הסבירה ../images/Emo13.gif כשאתה רוצה לענות למישהו, אתה פותח את ההודעה שלו שעליה אתה רוצה לענות, ומתחת להודעה שלו יש "הוספת תגובה". זה יחבר את התשובה שלך מתחת למקום שאליו הוספת תגובה.
כמו שהילה הסבירה ../images/Emo13.gif כשאתה רוצה לענות למישהו, אתה פותח את ההודעה שלו שעליה אתה רוצה לענות, ומתחת להודעה שלו יש "הוספת תגובה". זה יחבר את התשובה שלך מתחת למקום שאליו הוספת תגובה.
H hilonet14 New member 18/3/07 #3 שלום לך מה עם טיפה פרטים? שם גיל משהו??... שנדע פחות או יותר?? בכל מקרה, אני הילה בת 14.5 השתלבות מהירה ומהנה
שלום לך מה עם טיפה פרטים? שם גיל משהו??... שנדע פחות או יותר?? בכל מקרה, אני הילה בת 14.5 השתלבות מהירה ומהנה
M My Chemical Lotan New member 18/3/07 #7 ברוכה הבאה אמיל! ../images/Emo219.gif שם יפה! אני לוטן! אומנות השרשור
M My Chemical Lotan New member 18/3/07 #13 אמיל? בן? ../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif אופס תשנה הכל לזכר
I I Dont Give A Dam New member 18/3/07 #9 ../images/Emo42.gif אמיל!! שמן!! ../images/Emo13.gif הצלחת בסוף.. אז.. ברוך הבא..