היי לכולם! חדש פה!

UnstuckMan

New member
היי לכולם! חדש פה!

מה המצב אנשים? אני עידן, סטודנט בפתוחה בן 21, מרעננה, אוהב מוזיקה בכלל ורוק בפרט. אחרי שראיתי את התוכנית המצויינת של גורי אלפי "לצחוק או למות" החלטתי לברר מי עושה את שיר הנושא המגניב והגעתי לכאן, שמעתי באתר עוד שירים של הלהקה ומאוד התלהבתי: מבחינת מוזיקלית - כבנאדם שהאזין רבות לבוב מארלי ומתיסיהו ובין הלהקות האהובות שלי הם POD וThe Police שמשלבות רגאיי ברוק, הופתעתי לטובה מהרמה הווקלית של השירה, הבס המפמפם, התיפוף המשתנה בזרימה והקלידים שנכנסים בול, ממש כמו בדגני הבוקר של קוקומן! LOL מבחינת ליריקה - כמכור לאקטואליה ולומד את התחום, התלהבתי שיש להקה שאשכרה עוסקת במילים שלה בתכנים חדשותיים של ישראל והעולם וכמושפע קשות מהתרבות האמריקנית נדלקתי על השילוב המעולה של שירה באנגלית שוטפת עם עברית. מכל בחינה אחרת - עוד לא הייתי בהופעה, אבל חברי הלהקה נראה שנותנים good vibe בקליפים עושים חשק גדול לבוא. לפי ההודעות בפורום נראה שיש פה אחלה אווירה, שמח להצטרף. jah bless u all =]

xXx Shiraz xXx

New member
שמחה לראות את ה enthusiasm שלך! ברוך הבא

ובכן אני קצת מופתעת שרק לאחר התכנית של גורי אלפי נתקלת בלהקה כי השנה האחרונה הייתה אינטנסיבית ופורצת גבולות עבורם! בהנחה שאתה לא אחד שמגיע למסיבות/אירועי/פסטיבלי רגאיי, איך ייתכן שלא שמעת כלום בגלגל"צ ?! בכ ל אופן, בשעה טובה האזנת ונהנית =] הכנס ללוח האירועים, שם ישנן לכ ההופעות המתוכננות לחודש (הם טסים לחודש וחצי סיבוב הופעות ברחבי ארה"ב...) למיטב זכרוני ההופעה הכי קרובה לרעננה היא ב22 לחודש בבארבי תל אביב! הופעת צהריים אנרגטית וגם הרבה חברי פורום ינכחו שם... מקווה לראותך בהופעות! שירז

UnstuckMan

New member
איזו הכנסת אורחים! =]

אני בטוח שהם פרצו בגדול השנה, אני פשוט לא אחד שמחובר כ"כ למיינסטרים בישראל, מכיר להקות יותר דרך האינטרנט. לא ממש הלכתי למסיבות ספציפיות של רגאיי ולגבי גלגל"צ כמעט ולא יוצא לי לשמוע, כך שזה מסביר פחות או יותר את הענין. אכן מה שחשוב הוא ששמעתי ונהנתי, לגבי הופעות בארה"ב ראיתי - לא יוצא לי להיות שם בחודש הקרוב ככה שכשהם יחזרו אבוא בכיף. לגבי ה22 יש מצב. מקווה לראות את כולם מהפורום בהופעות! (בעצם אני עוד לא מכיר ת'אנשים)... בהקשר הזה קראתי בתקנון שאת מעודדת להציע הצעות. אני מציע אשכול הכרות - מי שנכנס לפורום יכתוב שם, גיל, עיר מגורים, תחביבים ואפילו תמונה! עידן

xXx Shiraz xXx

New member
אתה מוזמן בהחלט

בדרך כלל אנשים חדשים מגיעים באופן רנדומלי כך שאין טעם לפתוח שרשור כזה כל שבוע אלא אם יגיעו!! תפתח שרשור ואנחנו נצטרף.

למעלה