היי לכולם.. חדשה פה

היי לכולם.. חדשה פה

היי כולם קוראת אתכם כבר כמה זמן... אבל רק עכשיו מעזה להצטרף רישמית מחפשת מישהו או מישהי שממש עכשיו בתהליכים לפני ניתוח בדיקות , וועדה וכו' מרגישה טיפה אבודה פחד"נצ

שושלסר

New member
אהלן,

למרות שגם אני ממש חדשה פה, אני גם בתהליכי, בהתחלה. הלכתי לרופא וקבעתי המון בדיקות. את הועדה קבעתי ממש עכשיו, ו.. אוי, זה רק בספטמבר. יש הרבה זמן לכל הבדיקות, לברורים, לשמוע מאנשים. אני עשיין לא בטוחה איזה ניתוח עדיף לי ועוד לא קבעתי עם כירורג. איפה את בתהליך? מה כבר החלטת? מה כבר עשית? אהבתי את השם, גם אני קצת פחדנית אמיצה..

תודה על התגובה

שושלסר תודה על התגובה אני קצת יותר מתקדמת ממך. הייתי בוועדה ואני כולי תקווה שכל הבדיקות מאחורי זו אחת הסיבות שחיפשתי אנשים שבתהליך כמוני.. כדי להתייעץ. ולנסות להבין את הלא מובן פחדנ"צ

LATIN GIRL77

New member
../images/Emo140.gifקודם כול ברוכה הבאה

וברכותיי על ההחלטה לכתוב, זה נותן כול כך הרבה ועושה נפלאות לחלוק ולשתף בתהליך. לא סיפרת איזה ניתוח בחרת או שגם בנושא הזה את מתלבטת?? ספרי לנו איפה את עומדת, מה עשית? מה לפנייך? בהצלחה!!!

שוב תודה

תודה על הברכות אני לא מ"הכותבות" אבל אם בשינויים עסקינן.. אז עוד אחד לא יזיק החלטתי ללכת על שרוול עשיתי את כל הבדיקות שהרופא נתן לי והייתי גם בוועדה באיכילוב אחת הסיבות שאני מבולבלת זה לא ההתלבטות זו התחושה של חוסר מידע , אחת הרופאות של הוועדה לא היתה ונתבקשתי להשאיר את כל הבדיקות ו"יתקשרו אליי" היום מבקשים מכולם לגשת לגסטרו. ממני הרופא לא ביקש.. אבל זה לא מבטיח שמישהו לא יתעורר ויבקש גם ממני עכשיו אני מרגישה שאני צריכה "לשבת ולחכות" וזה קצת מתסכל.. אולי יש דברים/בדיקות/בירוקרטיה וכד' שאני יכולה לעשות בזמן ההמתנה הזו כדי לקדם דברים מניחה שכולכם מכירים את התחושה שאחרי ההחלטה ואחרי התחלת הנעת המנועים... רוצים הכל ומהר פחדנ"צ

למעלה