היי לכולם חג שמח

היי לכולם חג שמח

כן השעה 5 וחצי ערב החג ואני לא מצליח להרדם הבדידות הלבד הורגת אותי כן דווקה לפני החגים מרגישים את הלבד יותר אתה בעבודה והחברים יושבים ומדברים על איך עושים את החג איפה מתכננים את החופשה שהם לוקחים את הצימר שהם הזמינו וגם לך ממש יש חשק להינות אז מה אתה רוצה לקבוע עם חבר לצאת לשתות אבל תמיד שאתה רוצה וצריך אז הוא לא יכול אז בסוף אתה יוצא לבד ושוקע בעצמך ומה בידיוק קורה איתך זה נחמד אבל חסר פרטנר או שאתה יוצא לבד לעשות מסאז' ואתה שוב מרגיש תקוע בזמן ההמתנה לבד והכי גרוע אתה רוצה לצאת לצימר ממש להתפנק אבל אתה נמנע כי ברגע שתגיע תרגיש 24 שעות של "הלבד" כמובן שחבר זה לא לעינין אז זהו גמרתי לבכות על עצמי ואני נזכר שבעצם אני לא כ"כ מסכן אני יכול לבלות ולהנות גם לבד יכול להרשות לעצמי להתפנק על מסעדה טובה בקבוק בירה טוב על חוף הים לצאת לסרט יש משפחה שאוהבת ויש אותכם שאתם במצבי אז תנו תגובה שישפר ת'מצב רוח ושיהיה לכולנו חג ממש שמח כי לנו הכי מגיע :)

שיהיה לך חג שמח ../images/Emo13.gif

לבד זו לפעמים בחירה טובה. אישית אני מאמינה שאחרי שאדם מסתדר עם עצמו ומכיר את עצמו לעומק הוא יוכל להיות ביחד. אחרת הוא בעיקר מצפה שבן/בת הזוג שלו יהיו סוג של צוות הווי ולא זוגיות עמוקה.

אנחנו במצבך...?

קודם כל תודה על המחמאות על הבוקר... בוא נאמר שיש לנו במה לקנא בך, ולך יש מה לקנא בנו. זו המהות של הפתגם על הדשא של השכן המאנייק. תלמד להנות מהמצוי ותפעל להשגת הרצוי אחרת סתם תגמור חצוי... חג שמח לך

מניסיון

אין כמו חופשה נטו לבד להגיע לתובנות מדהימות, ויפאסנה לייט, מאמינה שכל אחד חייב לעצמו פעם בחיים אם לא פעמיים :) חג סופר שמח

b e c k y

New member
לגמרי. ../images/Emo45.gif

אחת המתנות הגדולות שאדם יכול לתת לעצמו. וגם ללכת לסרט לבד בשבת בבוקר, ולמסעדה עם נוף מדהים, ולטיול של חורף וחנות ספרים משומשים וחנות לבנים יוקרתית... לבד זה כיף.

יערית

New member
משהו מעודד

גלעד שליט כבר 5 שנים נמצא באיזה חור חשוך בקרב האוייבים, 5 שנים הוא בודד, אבל ממש בודד לא בכאילו, 5 שנים הוא לא נהנה מאיזה בר מקומי, 5 שנים הוא לא יודע מה זה לפנות לחברים שתמיד מוצאים תירוץ להתחמק, 5 שנים שהוא לא יודע אפילו מה זה פייסבוק, מי לא יודע מה זה פייסבוק? גלעד שליט! אז תעשה לי טובה, תצא מהרכרוכיות הזו שבאת אלינו עם רשת הדייגים שזרקת- חג שמח ודרך צלחה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין כמו פרופורציות בריאות להעלות חיוך ענק בפנים וגם בבטן

למעלה