היי לכולם זו נעמה

במבית10

New member
היי לכולם זו נעמה

קודם כל אני רוצה להביע צער עמוק על הפיגוע הנורא, כ"כ הרבה חפים מפשע שנרצחו- הלב כואב. ואני מקווה שהפצועים יחלימו במהרה. בנוסף אני רוצה לומר לכל מי שצם או צמה שיהיה לכם צום קל. ושתהיה לכולכם חתימה טובה. אה.. לגבי הילדה שרוצה להשיג אותנו, היא יכולה להתקשר ל"טבת הפקות" בטלפון 03-5258828. בכל מקרה אני מקווה שניפגש במועד יותר שמח. אוהבת נעמה.

תודה גם לך צום קל וגמר חתימה טובה

למרות שאני בטוחה שלא יהיה לי צום קל.. דבר ראשון. יש לי לחץ דם נמוך ואסור לי לצום אבל אני צמה! דבר שני. היום קיבלתי ובעע כשיש לי מחזור אני רק אוכלת דבר שלישי. אני וחברות שלי הולכות מאשדוד לאשקלון שזה איזה 45 דקות מאשדוד וניהיה צמעות למוות, אבל חפיף אנחנו חוזרות בבוקר הביתה וישנות עד יציאת כיפור

שירן 2

New member
גם לך צום קל וגמר חתימה טובה!!!

ושתיהיה לך שנה ממש ממש ממש מתוקהההה!!! ממני החולה והשרופה שירציקקקק (כינוי של חברה שבקרוב תיהיה תיכנס לפה לפורום)

צום קל & גמר חתימה טובה

הפיגועים האלה משגעים...הם כבר הפכו להיות חלק מהשיגרת חיים שלנו איזה באסה... שמתן לב שכל פעם שיש פיגוע אומרים אויש אויש קצת עצוב ואחרי שעה זה עובר?!.... חבל שיש כ"כ הרבה פיגועים וכ"כ הרבה אבדות..על סתם אנשים שלא עשו כלום לאף אחד... טוב רק רצינו למסור צום קל לכל מי שצמ\ה וגמר חתימה טובה... וטיפ לחיים בריאים יותר-תעשו "תשליך" זה יעזור..... באהבה ועצב .. הליאוריות...

../images/Emo39.gif צום קל גם לך, נעמונת../images/Emo25.gif

ותודה...(למרות שאני לא צמה...
) ו"הליאוריות", אני מסכימה לכל מילה שאמרתן בקשר לפיגועים...היום הייתי ממש בלחץ...זה הפיגוע שהיה הכי קרוב לבית שלי וחברה שלי גרה בדיוק מול המסעדה
ואני חשבתי שכבר גמרנו עם זה בגלל שדיי הרבה זמן לא קרה כלום ..

Love benja

New member
ליאור ../images/Emo94.gif

תגידו את דפוקה? איזו "עובר אחרי שעה"? אחרי חודש בקושי אפשר להתאושש? ואיזה אופטימית את .. "לא יקרה יותר פיגועים" מה? איפה את חיה? כל חודש ואפילו יותר יש פיגוע! זה המדינה שלנו..

למעלה