היי לכולם בסוף...

spats

New member
היי לכולם בסוף...

בסוף לא נסעתי לחרמון כיוון שהאחראים על הנסיעה לא נתנו לי. הנסיעה היא בעצם לחניכים (מכיתה ד' ועד ז') ומי שנוסע יחד איתם אלו הם המדריכים שלהם. אני לא מדריך והמדריכה שלי אמרה לי שנראה לה שאוכל לסוע. כשהתקשרתי לברר כדי לקבל אישור סופי היא אמרה שבסוף לא אוכל כיוון שלא נרשמו מספיק חניכים ולכן אלה שמארגנים לא יכולים לאפשר יציאה של אנשים שלא מתחונן שהם יצאו כיוון שזה לא משתלם. גם כשהצאתי לשלם מחיר מלא היא אמרה שאי אפשר.

השגיא

New member
אור שלום

לדעתי לא הפסדת, לא רציתי לאמר כשעוד חשבת שתיסע כדי לא להרוס לך, אבל אני בטוחה שהחרמון היה היום "מפוצץ" באנשים, ואולי מי שסובל מחרדות ,עדיף שיצא לטיולים שהתנאים הסביבתיים בהם יותר רגועים. האמן לי הייתי בחרמון הרבה פעמים וכשמלא שם זה קצת מלחיץ גם אם לא סובלים מחרדות [בין השאר בגלל שכל הזמן צריך לבדוק שלא לקחו לך כלום...] בכל מקרה אני מאוד ממליצה לך לנסות ולצאת לטיולים בעתיד, גם כי אני בטוחה שתהנה מהטיול וגם בגלל שאין כיף גדול יותר מלהתגבר על הפחדים שלך. גלית

שביק

New member
אל תצטער, אני מאמינה שהכל

לטובה. הכל מתוכנן לנו מלמעלה. ויתכן שכך היה צריך להיות. אני מאד מאמינה בדברים כאלה וכך האכזבה יותר קטנה. שיהיה שבוע טוב לכולם. שביק

אור לא נורא תמיד יש פעם הבאה

אל תצטער עוד יהיו לך המון טיולים כאלו בחיים. יהיה בסדר תהיה שמח ורגוע, העיקר שהית מוכן ללכת ולהתגבר וזה הכי חשוב. אתה חזק ואני מחזיקה ממך גבר של העולם באמת.!

למעלה