היי לכולם אני דור היי אני דור והצרפתי לפורום מרינה שלחה אותי ואני מקווה שאני יתקבל בברכה וזהו
D dor angel New member 26/3/05 #1 היי לכולם אני דור היי אני דור והצרפתי לפורום מרינה שלחה אותי ואני מקווה שאני יתקבל בברכה וזהו
M Mystic Dragon New member 26/3/05 #2 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif כל חדש מתקבל בברכה אצלנו [ובכן, כמעט כל חדש]. ספר קצת על עצמך - מאיפה אתה, גיל, אילו ספרים קראת? השתלבות מהירה
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif כל חדש מתקבל בברכה אצלנו [ובכן, כמעט כל חדש]. ספר קצת על עצמך - מאיפה אתה, גיל, אילו ספרים קראת? השתלבות מהירה
D Dead Black Moon New member 26/3/05 #6 ברוך הבא!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif אני שמחה שיש אנשים שמקשיבים לי ומצטרפים לפורום....חיחיחי השתלבות מהירה!
ברוך הבא!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif אני שמחה שיש אנשים שמקשיבים לי ומצטרפים לפורום....חיחיחי השתלבות מהירה!
M midnight dragon New member 26/3/05 #7 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif איזה ספרים קראת בינתיים? מי הדמות האהובה עליך?
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif איזה ספרים קראת בינתיים? מי הדמות האהובה עליך?
B black robe New member 27/3/05 #8 ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif השתלבות מהירה ונעימה
O Orbital Shadow New member 28/3/05 #10 ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif ברור שתתקבל בברכה