היי לכולםםם

NetiKa Lollip0p

New member
היי לכולםםם../images/Emo6.gif

אני חדשה אפשר הסבר קצר על איך מתנהלים פה העיניינים? {=חולה על מיקהההה!!!

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifברוכה הבאה../images/Emo3.gif

אני נועה, בת 13 מחור כלשהו.. מוזמנת לכתוב איך קוראים לך וכאלה.. ו.. מזתומרת איך מתנהלים פה העניינים? פשוט.. מתנהלים.. את חדשה רק בפורום או בתפוז באופן כללי?

miriams4

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני מרים(מרימיקה),12. קצת קשה להסביר איך הענינים מתנהלים פה בדיוק...

helen333

New member
נעיםם מאווד../images/Emo140.gif

ליאור הלן, 15.5, גם מחור כלשהו
והעיניינים פה בקושי "מתנהלים" כי המנהלת עזבה מסיבות אישיות.
אבל..בכל מקרה, השתלבות נעימה3>

קארין 555

New member
הייי ../images/Emo13.gif אז ככה :

קודם כל אני קארין בת 14 מירוחם . וגםם אני מתתתה על מיקה
אם את יכולה תספרי קצת על עצמך ובקשר לפורום יש פה כל מיני פינות שאת יכולה להשתתף בבהן . כמו "הקורבן" ,"ראש בבראש" "סיכום שבועי "יש גם תרגום שירים של מיקה
, ועוד כמה פינות עם תמונות שכרגע לא זמינות כי אין מנהלת . אבל נאחנו מקווים בעוד כמה ימים תהייה ,שלחו טופס :), ומה עוד? נאמ נאמ יש גם עידכונים על מיקה ומעלים סירטונים ושירים ומדווחים מה קורה ברדיו וכרגע אנחנו בתהליכים לשלוח לאולפנים של מיקה מתנה מהפורום , מצאנו את הכתובת !! ורוב הזמן אנחנו מדברים על איך להביא אותו להופיע פה , יש עצומה (קישור למטה) וזהו תשתלבי תכירי את האנשים מקווה שעזרתי חיחי ,כי גם אני הסתבכתי בהתחלה.

helen333

New member
כל הכבוד קארין!!!../images/Emo24.gif

פעם הבאה שאני יוצאת לטיול, את המדריכה שלי!!!

gabi2410

New member
ואני שוב פסל סביבתי../images/Emo13.gif

היי NetiKa Lollip0p אני גבי. בהצלחה

NetiKa Lollip0p

New member
טוב אז...

נראה לי שאני הכי גדולה פה..חח- אני בת 16 וקצת ואני מחולון. אני מעריצה גדולה של מיקה כמו שכבר אמרתי..
תודה לכולם על ההסברים וכו'..מקווה שיהיה כיף ..
הלוואי שכל החתימות יספיקו להביא את מיקה לארץ!! החלום שלי זה לפגוש אותו!!!!....! הוא כזה מ-ו-ש-ל-ם-!
ביוש בינתיים....

קארין 555

New member
לא יש פה גדולות ממך D=

יש את נטלי שעוד 3 ימים היא בת 17 ויש את עטר ויש את ג'ן שהיא מעל ל-30 או 30 ויש את סיוון שהיא בת 27 ובואי אני אספר לך את הסיפור שלה בקטנה היא הייתה ב-10 הופעות של מיקה 9 פעמים מהם היא פגשה אותו היא הופיעה איתו בתור לוליפופ היא נתנה לו שרשרת יפה והוא שם אותה באיזה משהו באמטיוי היא הכלתה לפה את הסירטון שהוא לבש אותה. והיא מכירה את כל המשפחה חיחיחי ואפילו אמא של מיקה שמרה לה מקום בהופעה אצל "ג'יי לנו" והיא הצטלמה עם מיקה מלאלאללא וווגם מיקה צילם את התחפושת שלה והוא קרא לה בשם שלה "סיון סיון בואי לפה" והוא החזיק לה את היד בקיצור הייתי חייבת לספר לך את הסיפור שלה כי הוא פשוט מדהים

ענבי פ

New member
ואני בת 16 וחצי ../images/Emo13.gif

ותיקון : ראתה אותו 11 פעמים, פגשה 10! חחחחח זה חשוב מאוד
אכן חתיכת סיפור :)

XRockXIsXPunkX

New member
ברוכה הבאה!

אני אירנה,15 בית שמש זה פורום של מיקה.אנחנו כותבים הודעות שקשורות למיקה.מקוות שהו יגיע להופעה בארץ. זה בערך מה שהולך פה... קארין היא אישתו של מיקה... מרים היא הבת של מיקה... אני המנהלת של מיקה... נטלי היא היועצת אופנה של מיקה... והרשימה עוד ארוכה... ברוכה הבאה,והישתלבות מהירה! $__%

קארין 555

New member
לא הלן הגזמת הרי

אני ומיקה התחתנו בטקס שכולווו צבעוני , והוכרזנו במפורש כי "מיקה וקארין נשואים" ועל דלת שלנו כתוב כאן גרים בכיף מר מיקה&גב' קארין באושר והמון המון סוכריות

helen333

New member
הוא בוגד בקארין, איתי. ../images/Emo13.gif

ודיי
בואו נעביר נושא. כולנו רוצות אותו לא יעזור אם נריב.

למעלה