היי לכולםםם אני חדשה כאן אפשר להצטרף???????????????
מ מאמנת כושר אישית New member 26/12/02 #1 היי לכולםםם../images/Emo24.gif אני חדשה כאן אפשר להצטרף???????????????
י ירוק ע ו ל ה New member 26/12/02 #2 היי למאמנת ../images/Emo24.gif תצטרפי בשימחה, אני גם מציע לך לקרוא את הודעת הפתיחה נראה לי שזה עשוי לעניין אותך.
היי למאמנת ../images/Emo24.gif תצטרפי בשימחה, אני גם מציע לך לקרוא את הודעת הפתיחה נראה לי שזה עשוי לעניין אותך.
I interDist New member 26/12/02 #3 מוכנים לאימון../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif אהלן למאמנת! כמובן שאפשר להצטרף, ואנחנו כבר התכוננו לאימון (למרות שבחוץ ) מתי מתחילים?
מוכנים לאימון../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif אהלן למאמנת! כמובן שאפשר להצטרף, ואנחנו כבר התכוננו לאימון (למרות שבחוץ ) מתי מתחילים?
י ירוק ע ו ל ה New member 29/12/02 #5 מתי מתחילים להתאמן../images/Emo24.gif היי מאמנת, נעלמת לנו קצת. ציפיתי/קיויתי לראותך כאן עדיין מחכים לתחילת האימון רוצים גם אירובי וגם יוגה מה דעתך על אימוני כושר תמורת אימון באספרטו?
מתי מתחילים להתאמן../images/Emo24.gif היי מאמנת, נעלמת לנו קצת. ציפיתי/קיויתי לראותך כאן עדיין מחכים לתחילת האימון רוצים גם אירובי וגם יוגה מה דעתך על אימוני כושר תמורת אימון באספרטו?