היי לכולכם ...

היי לכולכם ...

יש לי שאלה ... אני נוטלת קלונקס בנוסף לשאר ה"חברה" הווה אומר בנוסף לטומפקס ולפריזולין העניין הוא שהשפעת הקולקס מאוד מהירה ישר מרדימה - 3 פעמים ביום חצי כדור הווה אומר 0.25 מ"ג שלוש פעמים ביום הצהריים הכי קשים לי כי אני בשיא ואני בעבודה האם מישהו מכם חווה את זה וכמה זמן לקח לכם להסתכל - האם יש קשר למשקל הגוף (כי אני קצת רזה) או לדברים אחרים שיכולים לעזור - כי אני לא אוהבת להיות כל כל עייפה בעיקר בהתחשב בעובדה שתופעות הלוואי של רוב הכדורים גם של הטופמקס 400 מ"ג וגם של הפרייזולין עוד 250 מ"ג מאוד מרדימים .. אז פשוט להביא כרית לעבודה ..חחחחח.... הלואי... עצות מתקבלות בברכה....ובלי קשר לשעות הגלישה שלי למסנג'ר (ראו הוזהרתן יפעת מירב ולימור)

hashy

New member
גם אני לקחתי תרופה מהמשפחה

המרדימה הזו. לאחר שיחה עם הנוירולוג על העייפות התחלתי לקחת בבוקר ובערב בלבד. אני גם עברתי לטיפות במקום כדורים...

אתמול פשוט ביקשו ממני ללכת הביתה

זה היה ממש מעליב... לא הייתי מסוגלת לתפקד בעבודה.. גם היום אני ממש עיפה אני מרגישה שנעצמות לי העיניים לא יודעת מה לעשות ... אני נואשת ... הכל מרדים

סמדר...../images/Emo24.gif

אולי כדאי שתשאלי את הד"ר בשרשור אם את יכולה לשנות את סדר נטילת הקלונקס כך שלא תושפעי בזמן העבודה? תרגישי טוב...

moribat

New member
10 שעות ביום זה הרבה!

בטח לתקופה של שינוי תרופתי, שלא בטוח אם בכלל הסתגלת אליו. את צריכה לעשות משהו עם זה. אני יודעת שזה נפלא שאין התקפים, אבל...מה יוצא מזה אם את רוב הזמן מנומנמת ולא בפוקוס?? סמדר, את צריכה לחזור דחוף לאיכילוב, ולהתייעץ. ואני חוסכת ממך את ההטפה על שעות שינה..

גוּזיד

New member
בשלב כלשהו מתרגלים למינון ולכדורים

עצמם בכלל, והעייפות עוזבת.

למעלה