היי לכולכם...

lilach2004

New member
היי לכולכם...

נכנסתי לאתר הרשמי שלכם... כדי לחפש חומר ומצאתי כל מיני ספרים אחד מהם הוא: "הפסיכולוגיה של הילד והמתבגר..." עיינתי תוכן ולא כ"כ הצלחתי להצביע על חומר ספציפי שמתקשר לטוראט! אני נורא אשמח אם תוכלו לכוון אותי לעמודים מדוייקים. בתודה מראש, לילך

חגית35

New member
ספרה של מיקי אברמוביץ- מעולה!

"תסמונת טוראט- להכיר ולהבין" ממליצה לך בחום. אוכל לפרט במדוייק כיצד לרכוש אותו ישירות מההוצאה של המחברת, מינוף נכסים.

השגיא

New member
איך בדיוק רוכשים את הספר?

אני מאוד מעונינת... אז איך??? יש לך את הטלפון של ההוצאה?

חגית35

New member
איך לרכוש את הספר - בבקשה:

ספרה של מיקי אברמוביץ- שהיא יועצת חינוכית במרפ"ד ת"א כבר שנים בתחום היעוץ והחינוך ועושה (אולי כבר סיימה??? בכל אופן נכון ללפני שנתיים כששוחחתי עמה היא היתה בעיצומה של עבודת תיזה או דוקטוראט לא זוכרת במדוייק על ילדי טוראט- פשוט נשביתה בקסמי הילדים הללו מעבודתה והיכרותה עם מס' משפחות, ומצאה לנכון שהיא תעשה על זה מחקר. כך סיפרה לי בזמנו לפני כשנה וחצי שהגעתי אליה טלפונית. היא הסבירה לי את התועלת באחזקת חיית מחמד בעיקר כזו שניתן ללטף, לילדים עם טיקים ועד כמה זה משפר אותם ומפחית אותם. היא גם אמרה לי בחום רב לשקול לקחת לו חיה- כלב או חתול כי הליטוף ואחזקת החיה ממחקרים וגם ממחקר שלה מפחיתים את הטיקים. הספר מופיע באתר של עמותת אסט"י. רכשתי אותו במיוחד כי הוא קליל וקליט ובעברית ואחות ב"יס דואגת להעבירו בין מורות בית ספרינו - כי היא יודעת שיש ילדים כאלה וחשוב לה שהמורות יכירו וידעו לזהות. בכל פעם שאני נתקלת במורה שלא יודעת על מה אני מדברת אני מעבירה אותה לרשימת ההמתנה בהשאלת הספר.... כשאני הגעתי לספר הזה כבר קראתי ובלעתי כל מה שהיה באנגלית ולמעשה ממש לשם מטרה זו רכשתי אותו, לתת למורות לקרוא, כי יש המון בורות ואי ידיעה שלא לדבר על מורות אלא אף בקרב רופאים!!! לגבי התסמונת. אגב, אשמח להשאיל לך אותו... כתבי לי למייל היכן את גרה. טל` של מיקי אברמוביץ להזמנה ישירה 053453988 או 037513393 עלה לי 70 ש"ח לפני שנתיים, הוצאת "מינוף נכסים בע"מ" (זו הוצאה פרטית שלה) , רח` סמדר 46 ר"ג 52596 (זה הכתובת של ביתה למעשה) אפשר לשלוח צ`ק בדואר - ודאי עמה קודם שהכתובת בסדר.

שביק

New member
הספר ת. טוראט להכיר ולדעת

מספר הטלפון לרכישת הספר אצל הכותבת: 03-5756622 או: 056-993950. ד"ר מיקי אברמוביץ קיבלה את תוארה בעקבות עבודתה בנושא: ילדים עם ת. טוראט והטיפול בהם בעזרת בעלי חיים. עבור עבודתה זו זכתה להוקרה רבה והערכה בקרב אנשי מקצוע רבים מהאקדמיה."תסמונת טוראט להכיר ולדעת" שביק

mazy

New member
הי חגית...

אז הנה אנחנו נפגשות גם כאן. לדעתי נהדר שיש פורום מיוחד שעוסק רק בתסמונת טוראט. להשתמע, מזי.

mazy

New member
בקשר למפגש בשדה בוקר

חבל מאד אבל לא אוכל לקחת חלק במפגש. האם את מתכוונת להשתתף? חוץ מזה, ספרי מה קורה אתכם כרגע (הטיפול התרופתי) האם יש שיפור בטיקים? ביי, מזי.

חגית35

New member
אין שיפור עם 5 קלוניריט ליום כבר...

כנראה שאם זה יימשך כך נעבור לריספרדל. נראה. הביקור הבא עוד מעט... ממשיכים עם הקונצרטה שמאוד עוזרת אם כי אני מבואסת מהקטע של דיכוי התיאבון עד לשעה מאוד מאוחרת - אולי אתייעץ גם לגבי זה עם הפסיכיאטרית בביקור הבא, אולי למשל בימי ששי לתת ריטלין רגיל נטו.

למעלה