היי לכולכם !

היי תודה

היי תודה על התגובה. אבל רק לשם ההבהרה, אין לי שום בעיה עם חוסר הנורמטיביות של לחיות עם גבר. רק פשוט זה לא אמיתי לי. אני רוצה לאהוב אישה . כלומר: אני רוצה לאהוב אישה לא בגלל משפחה או סיבות נורמטיביות, אלא בגלל שזה נכון ואמיתי לי. וכמו שאני לא מתכוון לשקר במין - ולהגיד שאני נמשך לבנות (בגלל שזה הנורמה) . -- בעוד שאני נמשך לגברים. אין לי רצון לשקר באהבה, ולהגיד שאני נמשך לגברים (בגלל שזו הנורמה המוצפית מ-מי שנמשך לגברים : לאהוב אותם) . -- בעוד שאני נמשך לנשים. תודה

הו, זה דווקא היה ברור לי עוד לפני כן.

בפרט שכיום לחיות עם גבר זה לא כזה חסר נורמטיביות... זה אמנם עדיין במיעוט, אבל זה נכנס לנורמה. נתתי דוגמה שקיימות נשים כאלה (ורק לשם ההבהרת הדוגמה שלי: לפחות בסרט, אשתו ידעה מראש שהוא אוהב גברים ולמיטב הבנתי וזכרוני זה היה מוסכם שהוא יצא מדי פעם עם גברים; היא רק לא אהבה את זה שזה היה ידוע בציבור).

avi1283

New member
מעניין

לא שמעתי על אנשים עם העדפות כאלו, אני יכול להבין את ההפרדה. מאחל לך שתמצא את כל מה שאתה מחפש.

AL212

New member
כן, לגמרי מבין.

גם אצלי יש הפרדה בין סקס לאהבה (אך אין חלוקה לפי מגדרים). קרה לי שהתאהבתי באנשים שלא נמשכתי אליהם מינית, או שנמשכתי מינית לאנשים שלא התאהבתי בהם. זה לא חייב ללכת ביחד, ואהבה רוחנית ורומנטית, ללא סקס, היא מבחינתי האידיאל.

mobyboy

New member
מבין אותך לחלוטין

אני אשמח לשוחח איתך יותר לעומק.

למעלה