סיבות סיבות סיבות..
זה לא עניין של זמן, "הזמן יעשה את שלו" זה אחד המשפטים המטופשים שאני מכיר. את תעשי שלך! זה עניין של בחירה.. וזה הכל.. את, אפילו שאת מתה להאשים את כל הגורמים בעולם. נסי רגע להיות כנה עם עצמך .. הסוד הוא, שאנחנו לא עושים כלום, בלי שיש לנו רווח כלשהו ממנו, רווח יכול להיות למשל רחמים עצמיים, עצב, אי עשיה, תשומת לב, ויש לנו רווח מכל דבר. נסי לחשוב בכנות, מהו הרווח מזה שאת נשארת במצב הזה? בתקיעות הזאת? ועוד דבר, את ועוד 99.9% מהאנשים מתמירים כאב... בכעס. הרבה יותר קל לנו לכעוס, ולהאשים, מאשר פשוט.. לכאוב, וזה בסדר לכאוב, זה חלק מהחיים.. חלק מסקאלת החוויה. תכאבי את זה.. עד הסוף.. תני לזה לצאת.. תני לזה ביטוי.. דברי עם אנשים, תבכי, תוציאי את זה, כמה זמן שיקח .. עד שתחליטי ותגידי "דיי!!" מתי שתרגישי..שזהו, אלאה. זה שלך.. החיים שלך, אף אחד לא ילך את הדרך במקומך ולא יבחר את הדברים במקומך. הדבר היחיד שתקבלי מלהמשיך לכתוב מכתבים, ולדבר עם אנשים על התקיעות שלך, זה עוד אוסף של מילים.. עיצות בגרוש, רחמים עצמיים, אמפטיה אולי, תשומת לב. זה מה שתקבלי. וזה מה שיהיה .. וכלום לא ישתנה.. עד שלא תעבירי הילוך ותלכי את הדרך..את. זה כל כך חשוב.. אף אחד לא ילך את הדרך שלך.. כמעט בא לי להגיד לך ..בבקשה לכי אותה. כי אני לא יכול לעשות את זה בשבילך. יקירתי.. המון בהצלחה...אני אוהב אותך.