היי לכולכם!

GALI02

New member
היי לכולכם!../images/Emo24.gif

היייייייייייי! מה שלומכם? לא הייתי פה מהבוקר ומדהים כמה דברים קרו פה. ישבתי וקראתי ורק רציתי להגיד לכם שאתם באמת חבורה מיוחדת ואני תמיד מרגישה קצת יותר מעודדת אחרי שאני נכנסת לכאן(גם עכשיו). אהבה או לא אהבה הכי חשוב זה אף פעם לא להרגיש לבד מאחלת לכולם סופ"ש מקסים גילי

ניקולי

New member
גילייייייייייייי מתוקה

שב"ש לך חמודה וואוו איזה כיף זה לראות שיש כאן עוד מישהו חוץ ממני.. באסה להיות לבד... תגידי למפגש ביום חמישי תגיעי?????????

ניקולי

New member
מרינושקה מקסימה.. שלי

מה שלומך יקרתי?? תעזרי לי לשכנע את גילי להגיע למפגש.. נראה לי יהיה מה זה נחמד.. מה את אומרת??

mariana

New member
ניקולי שליייייייייי

אני כאן אל תדעגי אני אנסה לשכנע את סידי להגיע אני כאן, את לא יוצאת היום? אני מזה משתעממת, קצת מדוכאת אבל יעבור לי, את יודעת כואב לי לדעת שאתמול אריאל יצא לבלות ואני הייתי תקועה בבית למה זה קורה לי כל פעם מחדש? אני באה יום חמישי נראה לך אני אפסיד? אני מביאה את המיונז ואת הקולה. את חושבת שריקי יושנת עכשיו? באלי להפריע לה. מה את אומרת?

GALI02

New member
ניקול

היי אחלה שאת כאן. בקשר למפגש אני עוד לא יועת. אגב, איפה הוא מתקיים בכלל(צפון, מרכז?) גילי

ניקולי

New member
גילושששש

מה את לא קוראת הודעות שלי??? מעליבבב!!
נשמה המפגש ייערך בבית שלי.. זה במרכז למה איפה את גרה?? ואל תתרצי לי תירוצים כי מגיעים מכל הארץ!!!!!!!!!!!!! אוהבת ניקול* נ.ב. תשאירי לי הודעה באישי עם מס´ טלפון אני אתקשר אלייך ואעדכן אותך.

GALI02

New member
נעלמתן לי...

לאיפה נעלמתם לי??????????? טוב לא נורא אני גם ככה צריכה לזוז גילי

ניקולי

New member
אני כאןןןןןןןן

אבל מה זה כבר משנה את הולכת לא????? דרך אגב אני מנסה לפתוח את ההדועה שלך ולא מצליחה.. עד אז... שב"ש לך ותהנייייייי

GALI02

New member
אתם עוד פה?

היי חזרתי אבל אתם בטח כבר לא פה גילי

mariana

New member
אני כאןןןןןןן

ואתם רואים את הכרטיס האישי של הבחור החד? אין לי מילים. ואני כאן, ותגידי לי גילי מי הבריז לך? וניקולי את לא צריכה להיות בדיכאון בגלל שיהודה עובד. כמו שאמרת עבודה היא חיינו אבל לא בשבילינו

ניקולי

New member
איפה את??

למה אני לא רואה אותך??? תגידי איך את מרגישה נשמה?? הכל בסדר?? למה את לא יוצאת קצת היום?? עם חברות??

mariana

New member
כפרה אני כאןןן

אני מרגישה קצת בסדר, קצת עצובה שלא יצאתי, בעצם אני כבר לא זוכרת את עצמי יוצאת בימי שישי. וחוץ מזה יש לי סה"כ 2 חברות טובות שלשתיהן יש חבר ושאר הדודות שלי יצאו לבלות גם עם החברים את יום ההבה, כנראה נשאר להם הטעם של אתמול. חוץ מזה כל השבוע עבדתי קשה, את יודעת חזרתי לעבודה אחרי הבלאגן שהיה לי בבית. שם יותר טוב לי, אני מתחברת לפורום יותר, למרות שזה רחוק, בל משתלם. אז אני עייפה ומה את רוצה שאני אשאיר אותך פה לבד? נראה לך? הרי אני אוהבת אותך ולא מוכנה להשאיר אותך פה לבד

ניקולי

New member
כפרות משעמם לך??

את יכולה בכיףף להתקשר אליי ולהפריע לי אני דוקא מאוד אשמח דרך אגב גם ג´ס כאן מה לא ראית????? תתקשרי כבר ימלעונה חחחחחחחחחחח חולה עלייךךךךךךך

למעלה