היי לכולכם...

היי לכולכם... ../images/Emo13.gif

סיפרתי לכם, שהתחלתי לעבוד... אז העבודה בתחנת מוניות לא קלה בהתחלה, בעיקר, כשאני הבחורה היחידה שם... יש לי אחלה בוס, שמעריך אותי באמת וגם דואג להרגשה הטובה שלי במקום, והוא אדם הוגן לחלוטין, שפשוט כיף לעבוד עם בוס כזה. הבוס שלי מאוד מרוצה ממני בעבודה, והוא גם דואג, שאני אדע וארגיש את שביעות הרצון שלו ממני. ממש טוב לי בעבודה, אבל כשאני חוזרת הביתה, אני חוזרת עייפה מאוד. טוב, אז זה מה שעובר עליי בימים האחרונים, בגלל זה לא שומעים ממני הרבה, אבל אני איתכם תמיד.

חייםלוי

Member
מנהל
יופי שהתחלת לעבוד. באשר לעייפות

תמיד כשמתחילים עבודה חדשה עייפים בהתחלה. אפילו כשעברתי ממחלקה למחלקה באותו מקום עבודה הייתי עייף מאוד בהתחלת המעבר למרות שהעבודה, פיסית היתה יותר קלה. קחי את זה בחשבון ותראי שתוך זמן קצר העייפות תעלם.

חיים, תודה... ../images/Emo13.gif

אני יודעת, אבל זו לא עבודה פיסית, זה פשוט דורש ממני יותר ריכוז, כדי להכיר את התחנה, את השגעונות של הנוסעים וגם את השגעונות של הנהגים, העובדים איתי.

Blueberry Kiss

New member
יאאאאאאאאאא....

את נהגת מונית? וואי, איזה מגניב...יש ממש נהגות מעטות בעיר שלנו... וזה לא תמיד סימפטי לנסוע עם נהג זכר.

אוכמניה מתוקה ../images/Emo6.gif

אני לא נהגת מונית, אני סדרנית בתחנה, יושבת במשרד, מקבלת הזמנות לנסיעות בטלפון ושולחת מוניות לכתובות. חולי-נפילה, יקירתי, לא יכולים לעבוד בתחבורה-ציבורית, לא כנהגי-אוטובוסים, וגם לא כנהגי-מוניות.

qt1

New member
היי הזהב הלבן ../images/Emo24.gif../images/Emo73.gif

איזה יופי לקרוא שטוב לך בעבודה , הלוואי שימשיך ככה
איך במגורים המשותפים? הכל שם מסתדר? אל תשכחי אותנו עכשיו שיש לך עבודה
וכמו שחיים כתב לך , ככה זה בהתחלה עם עבודות , את תראי שתתרגלי והכל יהיה בסדר.
חיבוקים...

תודה קיוטי ../images/Emo24.gif

קודם כל, לא שוכחת אתכם אף-פעם! במגורים הולך בסדר, עכשיו שאני בקושי בבית, וכשאני בבית, אני עייפה מדיי להסתובב מחוץ לחדר שלי, אני באה מהעבודה, מקלחת, מסנג'ר לבדוק מה שלום החבר'ה שלי, ביקור בבלוג ואופס למיטה... אני יודעת, שאני אתרגל, אני סדרנית מקצועית, כבר כמה שנים בתחום הזה, כשרק למדתי את התחום עצמו, היה הרבה יותר קשה ומעייף, אבל גם אז התרגלתי וזרמתי עם העבודה, וחייתי את החיים שלי. זה רק הקטע של להכיר את הכל וללמוד את הרחובות, שמחייב אותי להיות מרוכזת מאוד, בניגוד לטבע שלי (אני רחפנית כרונית), עוד שלושה-ארבעה שבועות אני אתרגל לכל הבלאגן הזה, העבודה תזרום, אני אוכל לחזור לריחופים שלי בכיף ואז העייפות לא תציק יותר.
חיבוקים גם לך

qt1

New member
../images/Emo73.gif מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

ויש לי הרגשה חזקה מאוד שהפעם את עומדת להצליח ובגדול
שתהיה שבת שלווה ונעימה...

hashy

New member
מצטרפת לאיחולים, טוב לשמוע שדברים

זזים לטובתך

למעלה