היי לכולכם!

היי לכולכם!../images/Emo101.gif

הפסקנו לעשן לפני ארבעה ימים מתוך החלטה ושלמות מוחלטת, שנינו היינו מעשנים כבדים יותר מעשר שנים, ופשוט החלטנו שזהו אבל הבעייה היא שאנחנו סובלים גם מעודף מישקל וכל הזמן מנשנשים, אז אנחנו משתדלים כמה שיותר "לנשנל, ירקות, אבל עדיין אני מרגישה שאני לא סוגרת את הפה, מה עושים??????

הי

כדאי מאד להתחבר עם הירקן השכונתי ולהמשיך לאכל הרבה ירקות ופירות .לצערנו הרבה מאד פעמים האכל מהווה תחליף לכל מיני צרות שלנו(כמו גמילה מעישון).כרגע אתם בימים הראשונים של הגמילה והם בהחלט ימים קשים(בכל מקרה כולנו מתקרבים לימים הנוראים)וקרטיים אז הייתי מציע להתרכז בכך שאתם לא לוקחים אפילו לא שכטה אחת.תשתו הרבה מים אתם יכולים להוסיף לימון למים הוא גם מכיל ויטמין סי וגם מזרים את מיצי המרה .בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

תודה רבה

אנחנו בדרך הנכונה שותים הרבה מים והכי חשוב מחזקים אחד את השני וזה עושה הכל יותר פשוט. אתמול יצאנו והחזקתי ביד סיגריה על מנת לבחון את עצמי, ונחש מה? לא עישנתי אפילו שאכטה ואחר כך הרחתי את היד וניגעלתי מהריח.

א' בהצלחה

ב'- למה את צריכה להחזיק סיגריות ביד?????? תשתדלי לא להחזיק לא לראות.. בקיצור להתרחק.. באשר לאוכל - גם אני שמנה וגם אני הפסקתי לעשן.. אז מה שעשיתי בהתחלה זה לעסתי הרבה מסטיקים ללא סוכר כדי להעסיק את הפה... שתיתי הרבה מים..אומנם לא אכלתי כל הזמן.(או שכן?? כי אני באופן כללי אכלנית לא קטנה
) בכל אופן ניראה לי שאם תוכלו ירקות ירוקים כגון מלפפון,ברוקולי,חסה אז זה בסדר גמור כי בירקות ירוקים יש המון ברזל וזה לא משמין אפילו לא בגרוש
וחוץ מזה יש לכם אחד את השני לתמיכה.. זה נהדר ומרגש.. לדעתי יש לכם פי שניים סיכוי להצליח מאשר שיש לאנשים שמפסיקים לבד אז בהצלחה רבה !!!!!!!!!

למעלה