היי לכוולםם!!!

היי לכוולםם!!!

היייי קוראים לי אלון,אני בן 10, ואני חדש פה, ובכל מקרה, רק רציתי להגיד שטורט זה לא דבר רע, זה רק דבר שעובר במשך השנים, ותאמינו לי, אפשר להתמודד עם זה, לי יש טורט מאז שאני בן 4, ועד היום יש לי, אבל אני מקווה שזה יעבור מתישהו, טוב, ביי ותעשו לכם חיים סבבה!

שלום אלון החמוד../images/Emo24.gif

ברוך בואך, לפורום שלנו אני ממש שמחה שהחלטת לכתוב לנו. אני חושבת שכל הילדים יוכלו לשאוב ממך הרבה כח ולהמשיך להתמודד. גם הבן שלי בן 10+ הוא חי עם טוראט מגיל 5 בערך וגם הוא חי עם זה די טוב לפעמים יש עליות וירידות אבל בסך הכל מתמודד בגבורה. אשמח אם יצטרפו לפורום שלנו עוד ילדים..ושתוכלו ליצור ביניכם קשר יפה. יישר כח, וקבל מאיתנו הרבה חיבוקים וחיזוקים.

השגיא

New member
הי אלון החמוד

לבן שלי גם יש טוראט וגם הוא ילד חכם מאוד. רציתי לדעת אם הילדים בכיתה יודעים על הטוראט ואם כן איך סיפרת להם על זה? כי ממש בימים אלו הבן שלי שוקל אם לספר בכיתה או לא .

היייייייייייייייייייייי לכל החבר'ה!

תשמעי, אני גם עדיין שוקל אם לספר על הטורט שלי, ושמים לזה לב כבר שנים וצוחקים עליי, אבל לא ממש איכפת לי, אני אישית ממליץ לו לספר את זה בהדרגה, מילד לילד, ולא בבת אחת, כדי שלא יפתיע יותר מדי... מקווה שהעצה תעובוד, וביינתיים, תעשו חיים סבבה! בשמחה, אלון גלעדי

שביק

New member
לאלון המקסים../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif

היי אלון המקסים! ברוך בואך לפורום. אתה חכם ונבון מאד. דברי העידוד שלך יעזרו לילדים אחרים להתמודד ולראות את הטוראט והחיים בצורה יותר פרופורציונלית ושלא כל כך קשה לחיות עם טוראט. בסך הכל יש לאוכלוסיית טוראט יתרונות על אחרים. יותר מוכשרים, יותר טובים ויותר אמיצים וחזקים ברוחם. אני מצטרפת למשאלתך שיגיע היום וזה יעבור. אני בטוחה שיגיע היום הזה והוא לא רחוק. (המחקרים מתקדמים). מחזקת ידיך. שביק.

הייייייייייי לכללללללל הפורום!

תודה רבה, בת שבע. אבל גם רק רציתי שתדעי שאני אלון הבן של יורם גלעדי, ואם לא ידעת גם לי יש טוראט. תמשיכי לעודד ילדים ככל שתוכלי! בשמחה אלון

שביק

New member
לאלון המקסים../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

ידוע לי וברור לגמרי מי אתה. לא סתם כתבתי לך שאתה מקסים. זה מפני שאני מכירה אותך וניפגשנו פעמיים בעבר. היית מקסים צעיר וגדול ועתה אתה מקסים בוגר וגדול. אשמח לפגוש אותך שוב עם משפחתך. ובשמחה אעודד ילדים נוספים ככל שאוכל לעשות זאת באהבה גדולה. שלך
שביק

הייייי שביק!

אני מאוד שמח שאת יודעת מי אני, ומאוד מקווה שתמשיכי לעודד ילדים! אני גם מקווה שתמשיכי להיות פעליה ועוזרת בארגון האתר הזה, בשמחה,

למעלה