היי לך עפרה

היי לך עפרה../images/Emo13.gif

את יודעת, במשך הילדות שלי, הייתי שומעת את אבי מתעורר באמצע הלילה, מדליק טלויזיה ורואה ערוץ איטליה, כך יום יום. עד שיום אחד התעוררתי, לא יכולתי להרדם, ואז פניתי לסלון וישבתי עם אבי, שאלתי אותו שאלות על החיים שלו. מאותו יום כל לילה היינו מתעוררים בסביבות השעה שלוש, רואים סרט ביחד ומשוחחים עד שעות הבוקר המוקדמות, לאט לאט הורגלתי לישון מעט מאד שעות בלילה. כשהתחתנתי זה כבר השתנה, רק לעיתים, הייתי קמה, אבל ממש מחפשת את עצמי. היום אני יושבת בהנאה עד השעות הקטנות של הלילה, עוסקת בכתיבת ספר החיים שלי, ובספר סיפור אהבה שאני כותבת. יחד עם זאת לאחרונה נהניתי מאד לעיין בבלוג שלך, שיטת הטיפול בהתמודדות שלנו בחיים, יומיים אחרונים אני קוראת פה ושם מקצת הפורטל של אמא אדמה. זה מאד מעניין, ונותן לי נקודות חשיבה מה עליי לעשות ובאילו כלים להשתמש כדיי להתגבר על המחשבות שלי, הפחדים, החרדות, ואיך לישמוע לי אני עצמי ולא להיות מושפעת ותלותית באחרים. יש שם המון חומר לקרוא, וזה בטח יעסיק ויעניין אותי תקופה. כל טוב.

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo140.gifהאם אמרתי לך כבר

שאני מאוד רוצה לפגוש אותך. אני פשוט מוקסמת מהדברים שאת כותבת פה. כל פעם אני מגלה פאן חדש שלך. בדיוק כתבתי לורדינוני שיש ספר שנקרא דרך האמן. היא נותנת שם תרגילים בכתיבה אינטואטיבית ודרך זה אפשר להתחבר לעצמי ולאני העליון. זה יכול לעזור לך להתחזק. ובאשר להקשבה לאחרים ולא לעצמנו, אני רוצה לשתף במשהו שקורה לי בימים האחרונים. היום פגשתי מישהי שעזרה לי להבין משהו חשוב. מאז חזרנו מחו"ל אני מרגישה לא מאופסת ובקושי מצליחה לאסוף את עצמי. אני מברכת על כל יום שעובר וחוץ מעבודות הבית ומעט מאוד ציור , אני לא מצליחה לעשות כלום. פשוט רוצה לישון וזהו. אחר הצהריים נכנסתי לחנות שכונתית, שלעיתים אני משוחחת עם המוכרת הנחמדה שיושבת שם. סיפרתי לה שאני רוצה לישון והיא התחילה לשאול שאלות. הבנתי שאני לא קשובה לעצמי ולא מדברת על מה אני מרגישה וזה מתיש אותי. חזרנו מחו"ל ובעצם נשארתי עם התסכול שהבת שלי עוררה אצלי. זו לא אשמתה של הבת שלי. היא פשוט משכה לי בחוטים ולא טיפלתי בהם, אז אני מתחמקת מלשוחח איתה. במקביל בעלי הודיע לי שהוא יוצא לטיול לעשרה ימים - הוא הודיע ולא שאל אם זה נוח או מתאים. הוא מארגן תחרות שייט באילת באמצע חודש מאי. הוא הזמין אנשים לבוא להתארח. הוא לא שאל - הוא הודיע לי שאנחנו מארחים. כמו שאני מכירה אותו ואת אופן העבודה שלו - הוא לא יהיה בארץ . אני אצטרך לארח שני אנשים מגרמניה שאין לי איתם ולא כלום. אז פלא שאני רוצה לישון. עכשיו אני גם מוכנה לבכות. כל שאני צריכה זה לשבת ולדבר עם עצמי ואחר כך איתו. לומר לו מה אני מרגישה. מה אני רוצה. כנראה שגם אני קצת פוחדת מהתגובות שלו, מהעוצמה שלי אז אני מתכנסת בתוך עצמי, מעבירה לאחרים את הכוח שלי והולכת לישון. אני לא יודעת למה זה התחבר לי לדברים שכתבת. אולי אוסיף רשומה בבלוג שלי, אבל רק אחרי שאשתף את בעלי ברגשות שעולים בי. שיהיה ערב נפלא. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

../images/Emo140.gifעופרה שלום....

ססליחה שאני..ככה נכנסת, תרשי לי? תודה! לא יתכןלעולם, שאני יעשה משהו נגד הרצון שלי, רק על מנת לרצות מישהו אחר, גם אם זה בעלי!!! וגם אם זה יגרום לכעסים יום או יומיים. בעבר ריציתי את כל העולם, חשבתי להיות מוקד העיניינים, אולי זה יתרום לתדמית שלי להיות במקום טוב באמצע. מאוחר יותר השתתפתי בקבוצות טיפוליות ורק אז....נפל האסימון. היום אני ורק אני במקום הראשון, כשבעלי צועד יחד איתי לאורך כל הדרך, יש לציין שזהו בעלי השלישי והטוב ביותר משלושתם! אני נשואה באושר! חיה באושר! אבל אני בראש ובראשונה אדון לעצמי,אני משתפת אותו בכל דבר, ואם לא יבוא לי לארח זה לא! שילכו לבית מלון......זה מתיש רק מלחשוב ישי לי פרטנר בחיים שבעצם מכתיב לי אותם, איפה אני בתמונה?! אם תעמידי את הדברים על כנם, אני בטוחה שהדברים ישתנו.....בהצלחה, ושוב סליחה.

נעמה כמה שאת צודקת..

אדם צריך לעשות רק מה שטוב לא...ולא משי אחרים אומרים..ליבי איתך..

עפרה ערב טוב../images/Emo13.gif

יש בזה מן ההדדיות, הרצון לראות מי הנפלאה הזאת מעבר לפורום, אני גם הוקסמתי מאד מהבלוג שלך, ועיינתי היום עוד הרבה בפורטל של אמא אדמה לנסות למצוא דרכים שבהם אוכל להתמודד עם לחצים. את יודעת עפרה, כל שנות הילדות והנעורים שלי עברו עליי במסע ארוך אחר גילוי האמת על חיי. בהיותי בת 9 שנים עברתי פרידה קשה מאחיי הביולוגים, לאחר שגדלנו חמש שנים באומנה. באומנה עצמה עברנו התעללות קשה מאד, שניי אחיי נלקחו לפנימיה ואני נלקחתי למשפחה נפלאה לאימוץ. האימוץ הקשה עליי מאד במשך השנים, הפכתי לילדה מרדנית, פראית, קשה מאד. כל שהיה חשוב לי זה שיתנו לי לראות חזרה את האחים שלי. הייתי ילדה מופנמת, בודדה, חיה בעולם משלה, מנותקת. עם כל זה זכיתי למשפחה חמה ואוהבת שנתנה והעניקה לי הכל. בגיל 16, החלה תקופה חדשה בחיי עם איתור הוריי הביולוגים, דבר שגרם לי להיות בתוך בועה, להתנתק מכל הסובבים אותי, הייתי חצויה בין שתיי משפחות. רק דבר אחד היה ששבר את הכל זה כשראיתי לראשונה את אבי המאמץ יושב בכורסא ודמעות בעיניו, אז הבנתי עד כמה אני פוגעת בכולם, הגענו למצב שהביולוג כבר איים ברצח אבי, ואז אמרתי די, די עד כאן. החלטתי לקחת שליטה על הכל ולנתק את הקשר הלא בריא הזה. העבר רדף אותי בכל צעד והליך שלי בחיים, עד הנישואים, ועד הבאת ילדיי הנפלאים לעולם. גם בשנים אלו הייתי הולכת ומבקרת שניי אחים ביולוגים הסובלים מפיגור שכלי, ונמצאים במעונות שונים בארץ. בספטמבר השנה חלה תהפוכה נוספת כשאח ביולוג נוסף פתח תיק אימוץ, בעקבות זה פתחתי תיק אימוץ גם אני עקב מידע שהיה נראה לי לא אמיתי מהאח הזה וכך איתרתי עוד שני אחים, אחד מארה"ב ואחד מאילת. הביולוגים כבר לא בחיים ז"ל. מה שאני מנסה לומר לך בעצם שכרגע אני חיה במצב שכל העולם על הכתפיים שלי, ציר מקשר בין האחים הביולוגים, אח שיושב לי על הנשמה, לא מבין שיש לי משפחה וחושב שאני שייכת רק לו, הטרדות בלי סוף, נהג מונית שלו, כל הזמן מבאר שבע לאשדוד, אשדוד אילת, אשדוד דימונה לאחות, אשדוד ירושלים לאח, כל הזמן להיות לו כתף כשהוא רק בוכה ובוכה על העבר. ללכת לבקר את אחיי בירושלים ובדימונה, לנסוע באר שבע אילת הלוך חזור אפילו באותו יום כדיי לדאוג לאח נוסף שלא ייחסר לו כלום(זה אח שמצאתי אותו ברחוב, הומלס, סידרתי לו יחידת דיור, קניתי לו הכל חדש). להיות בקשר עם האח מארה"ב, המשפחה המאמצת, אבי היקר, הבן זוג שלי, הילדים שלי, ילדיי האומנה, בקיצור מצב של קריסה. אז את יודעת מה? קמתי בוקר אחד והחלטתי לקחת שליטה על הכל, לפחות להתחיל צעד ראשון, אמרתי דיי, אני חייבת לשלוט במחשבות שלי, דיי, לא רוצה לדעת עוד על העבר שלי, לא רוצה לשאול שאלות, למה ולמה ולמה, הביולוגים לא בחיים, שינוחו בשלום, רוצה לחיות במחשבה שהם אהבו אותנו ועשו הכל לקבל אותנו חזרה. לגביי האח המטרידן, להוריד ממני אחריות ותלות, אתה רוצה לראות את אחיך ואחותך? יש רכבת, יש אוטובוס אני לא נהג מונית. האח באילת, דיי, הוא כבר בגיר, בן 41, עשיתי בשבילו מספיק. האחים במעונות? לא צריכה כל שבת לבקר, מספיק פעם בחודש ובארועים שיש במעון. עכשיו אני רוצה לחיות, רוצה להשקיעה במשפחה שלי, להיות עם בן זוגי, וילדיי. הגיע הזמן שאחשוב קצת גם על עצמי, מספיק לי מסע כזה מייאש של 36 שנה. כל החיים שלי נתתי, הענקתי, תמכתי, כאבתי כאב של אחר וכאב שלי, נלחמתי, עכשיו הגיע תורי. זמן לעצמי. ובשל כך אני מחפשת את הכלים המתאימים להתמודד עם כל זה, האימוץ, המשפחה האישית, הביולוגית, המאמצת, העבודה, החרדות, הפחדים, המחשבות, הכל. פשוט לעשות מה שטוב לי, להפסיק להיות מושפעת מהסובבים אותי. אני מאחלת לך שגם את תגיעי לנחת, שלווה, ולהסכם עם בן זוגך, לא להתכנס בתוך עצמך, אלא להוציא הכל ולומר לעצמך דיי, עד כאן!!! כל טוב.

ע ו פ ר ה

New member
ווואאאוווו ואני עוד קיטרתי

אחר הצהריים. מורידה בפניך את הכובע. נעמה אני יודעת על מה דיברת. גם אני הייתי שם וכרגע כנראה "קפצתי רגע להיזכר", אחרי טיסה לחו"ל, חופשה מהעיסוקים וג'ט לג (שינוי שעות בין שם לפה שמשפיע על הגוף). נראה לי שלא אקטר יותר. מחר יום חדש ואני חוזרת לעצמי. תודה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

היי עופרה אני חדשה פה שמי מירני מתוקה..

שמעתי אליך הרבה דברים..כמה שאת טובה...וכל מה שאני קראתי הם לא טועים את באמת כזאת שמחה שאני פה איתכם כי מצאתי פה פינה ..אוהבת בזכות אישה מדהימה שאני מאוד אוהבת אותה זאת רחלי הדרומית היא אמרה לי על המקום אזה וכייף לי שאני פה איתכם..עופרה אשמח תמיד לשמוע ממך שבת שלום לך ממני מירני מתוקה..

ע ו פ ר ה

New member
היי מירני ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תודה על המילים החמות שלך. האינטרנט שלי הפסיק לעבוד כך שאני בלי מחשב. כרגע ממחשב של חברה אני קוראת הודעות. קראתי מה כתבת בהמשך ואגיב כשאשב ליד המחשב שלי בפינה שלי. כשהכל יסתדר אחזור אליכם. שיהיה שבוע נפלא באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

zahav2007

New member
הי רחלי!קודם כל קבלי חיבוק חם../images/Emo24.gif

קראתי את כל מה שכתבת,וריגש אותי מאוד! צר לי על כל מה שעברת...מה שנקרא:כל אחד והחבילה שלו! גם לי יש חבילה לא פשוטה בכלל.ואם תרצי,בהזדמנות אספר לך! שמחה בשבילך שלקחת אחריות על חייך והפסקת לנבור בעבר! זה הכי בריא! מאחלת לך יום נפלא ומלא שמש!!!

תודה רבה זהב../images/Emo13.gif

נכון לכל אחד חבילה משלו, וההחלטה היא בהחלט לא לקחת אחריות על החבילה של האחרים והכוונה למשפחתי הביולוגית. בכל אופן אני מקוה שגם את עם סיפורך מצאת את דרכך והגעת לכיוונים חיוביים. בוקר נפלא לך.

רחלי אני גאה בך על הכוחות שלך...../images/Emo24.gif

רחל את אישה מאוד חזקה וחחמה.אני פשוט גאה בך על הכוחות. על לקחת את עצמך בידיים ולא לוותר. כל הכבוד לך מאמי אוהבת חברתך מירני..

zahav2007

New member
בוקר טוב עופרה!../images/Emo39.gif

אני מסכימה איתך במאה אחוז שזה לא בסדר שבעלך קבע לך ככה עובדה!תתמודדי! אני במקומך הייתי ממש מתקוממת! אבל כל אחד מתמודד אחרת... לגבי דרך האמן...אני עברתי את הסדנה וזה נתן לי הרבה בחיי!ויש לי גם את הספר בבית,והייתי יושבת ועושה את המשימות שהיה צריך לעשות כל פגישה...זה תהליך לא פשוט,אבל נותן כל כך המון לאישיות! מומלץ בחום!!! אשמח גם לקפוץ לקפיצה קטנה לבלוג שלך... יום נעים!

היי רחלי ...../images/Emo201.gif

רחל כמו שהבנת שאני מאוד גאה בך. איך שאת נלחמת ולא מוותרת ..ליבי תמיד איתך..כי את אישה מאוד אבל מאוד מתוקה ..אני שמחה שאת פה..

למעלה