היי ליילה - או מירב

iza pziza

New member
היי ליילה - או מירב

לא הייתי מציעה לך להפנות את כל הסינגלס שמפרסמים בפורופ עצמו ולא בלוחות את הודעה שלהם הם יוצרים פה את הדיונים הכי מענינים אל תהיי כזו שמרנית תזרמי אחרי הכל זה פורום של סינגלס לא? והכרויות זה אחד הנושאים היותר חמים אצלם

ליילה

New member
אני לא שמרנית

ואין ספק שהכרויות הן חלק חשוב מהעניין, אני רק מנסה לעשות קצת סדר, ובשביל זה יש לוח הכרויות, שם אפשר לפרסם הכל. אבל בגלל ששאלת, אני מעלה את השאלה לכל חברי הפורום - מה אתם מעדיפים - לוח הכרויות? הודעות מפוזרות על הכרויות על דפי הפורום, או שאפשר להחליט שפעם בשבוע יש שרשור הכרויות וכל הודעות ההכרויות מופנות לשם? קדימה חברים, הפורום הוא של כולם, לא שלי, אז להביע דיעה..

DE LA FOX

New member
נראה לי שיש שדווקא יש לה בעיה עם זה

אני מגלה שהפורום הזה משרת סינגלס' אך ורק מח"ול ומשום מה יש לה רצון להדגיש את הח"ול... וכמו בפורומים אחרים - ישראלים באירופה- קנדה וכל השאר שמים לב ש 99 אחוזים מהמשתתפים הם באמת רק מח"ול. אז אם אתם רוצים פורום רק בשבילכם לכו תעשו לכם פורום באיזה אתר ותתבודדו לכם שם כי נראה לי שקשה לכם לקבל/ לקרוא הודעות של חברה' ישראלים

judyr

New member
בתור אחת מהחברה' הישראלים שציינת...

אתה לא חייב להכנס או לקרוא פה אם לא מתאים לך.... ואם עשו פה אתר אז הוא פה..... ואם אתה מתעקש בכל זאת על התבודדות מכל סוג שהיא... אז אתה מוזמן להתבודד לך... יום טוב לכולם

ליילה

New member
אכן הפורום הזה, כמו כל הפורומים

בקהילת חו"ל, שם דגש על אנשים הנמצאים בחו"ל, למטרה זו הוא הוקם על ידי אתר תפוז, שחשבו שיש דרישה לעניין. אם אתה מעוניין בפורום סינגלס שאינו שם דגש על חו"ל, יש לנו כאן פורום סינגלס בתפוז, ושם אפשר לדבר על סינגלס בכלל, ולא רק על סינגלס החיים בחו"ל.

למעלה