היי ליאל............... מה קורה מה את עושה תעני לי .....
ק קימימוש New member 30/1/08 #1 היי ליאל................./images/Emo168.gif מה קורה מה את עושה תעני לי .....
F Fall Out Liel New member 30/1/08 #2 יואו קים אני ארצח אותך!!$#%#../images/Emo168.gif חכי חכי נא להתעלם מההודעה שאחיינית שלי בת ה-9 כתבה
א אגנסקעXD New member 30/1/08 #5 ../images/Emo204.gif../images/Emo42.gif אני יכנס .. כשיהיו שם אנשים!
A animfanatic New member 31/1/08 #7 ../images/Emo207.gifיאייייייי...אני לא יודעת למה התעוררתי בשעה כזו, אבל הצצתי החוזה ואני רואה שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג בירוחםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא שזו בפעם ראשונה, אבל בכל זאת.... אעאעאעאעאעאעאעאע... זה אומר שאני בבית היום...יאיייייייייייי
../images/Emo207.gifיאייייייי...אני לא יודעת למה התעוררתי בשעה כזו, אבל הצצתי החוזה ואני רואה שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג בירוחםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא שזו בפעם ראשונה, אבל בכל זאת.... אעאעאעאעאעאעאעאע... זה אומר שאני בבית היום...יאיייייייייייי
ס סאאאאפיר New member 31/1/08 #9 וואי איזה כיף לך :X ../images/Emo192.gif דאמיט , גמאני רוצה שלגגגגגגגגגגגגג הא כן , גמאני בבית ^^ חחח
וואי איזה כיף לך :X ../images/Emo192.gif דאמיט , גמאני רוצה שלגגגגגגגגגגגגג הא כן , גמאני בבית ^^ חחח
N N i t z a n 42 New member 31/1/08 #10 גם אצלנו יש שלג עכשיו!!!D: אבל השמש יצאה והוא מתחיל להינמס=\ אבל לפחות יש חח^-^ ואני לא הלכתי גם אתמול לבצפר וביום שישי אני לא לומדת אז יש לי חופש 4 ימים! יאיי לי^.^
גם אצלנו יש שלג עכשיו!!!D: אבל השמש יצאה והוא מתחיל להינמס=\ אבל לפחות יש חח^-^ ואני לא הלכתי גם אתמול לבצפר וביום שישי אני לא לומדת אז יש לי חופש 4 ימים! יאיי לי^.^
A animfanatic New member 31/1/08 #11 כן גם אצלנו .. גם אצלנו היה הרבה שלג ועכשיו יצא השמש :\ לא נורא ... היה ממש כיף איתו XD
E ElinorLahav New member 31/1/08 #14 יאאיאי אני מתה על שלג D: ../images/Emo205.gif אולי היוםם אני יסע לירושלים לסבתא שלי כדי לראות קצת שלג
יאאיאי אני מתה על שלג D: ../images/Emo205.gif אולי היוםם אני יסע לירושלים לסבתא שלי כדי לראות קצת שלג
S Shir Kaulitz New member 31/1/08 #15 יואווו מקנאה בך ../images/Emo9.gif כ"כ כיייף לך בפ"ת המעפפנה בחיים לא ירד שלג : |
T TaaaaaaaaaaL New member 31/1/08 #24 ../images/Emo109.gifיאו אני כ"כ מקנאה ../images/Emo7.gif ראיתי פעם אחת בחיי שלג ובטיול הזה הייתי אמורה לראות עוד פעם ולא ירד שלג יום אחרי שעזבנו [משמע אתמול] ירד חראחראחרא. חח
../images/Emo109.gifיאו אני כ"כ מקנאה ../images/Emo7.gif ראיתי פעם אחת בחיי שלג ובטיול הזה הייתי אמורה לראות עוד פעם ולא ירד שלג יום אחרי שעזבנו [משמע אתמול] ירד חראחראחרא. חח
L LiHiLuSh New member 31/1/08 #12 כולם עכשיו לצ'אט../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
F Fall Out Liel New member 31/1/08 #13 דווקא לפה כולם משרשרים?../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif בגלל זה לא רציתי לרשום אותה לתפוז, ידעתי שהיא תעשה לי את זה!
דווקא לפה כולם משרשרים?../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif בגלל זה לא רציתי לרשום אותה לתפוז, ידעתי שהיא תעשה לי את זה!