היי ליאור ש

mr dish

New member
היי ליאור ש

נו, איך? הקליטה אצל אבא טובה מאד ביחס לממוצא הקיים בארץ - כניראה שה-lnb טוב וחזק מהממוצא עד היום!לגבי שאר הערוצים באסטרה-זה מה יש, לא כל החבילות משודרות באותה עוצמה. המעברים בדייסיק חלקים לגמרי וגם עוצמת hotbird חזקה ממה שהיה! לגבי ה-16e לא ניתן לחזק את הצלחת, כיוון שהיא מוקפת רעפים מסביב, אבל אני מאמין שהיא תעמוד בפגעי חורף ממוצא. אני ממליץ לבטח בביטוח הדירה גם את הצלחות, כך שבמיקרה סופה אימתנית יהיה כיסוי לנזק...ובאשר לך - יש מקום לנסות את ה-lnb אצלך כדי לחלוב עוד טיפה מה28e ! נעמוד בקשר, יוסי

ליאורש

New member
תודה. nice one !

עבדה טובה, כצפוי. מעצבן שחבילת ערוצים בתדר מסוים, באותו לווין, אותו ה beam, לא נקלט כאן. מוזר. מה ההסבר לכך ? עוצמת השידור באמת ? דווקא ARD לא נקלט, אבל לשמחתנו הוא משודר גם ב HOTBIRD, כך שאין בעיה. זו עוד סיבה למה כל הגרמנים בארץ חייבים שני LNB. אולי הסיבה העיקרית. מוזר : עוצמת הקליטה גבוהה מאוד - 70-80, אבל איכות הקליטה גבולית - 30. כמובן שחיפשתי בכל התדרים הרלבנטיים. את ORF האוסטרי היומקס לא מצא, אלא רק כשהכנסתי לו את ה APID וה - VPID, ואז מצא את כל החבילה. המעברים בדייסק אכן טובים (אגב- איפה הישן ?) וזה אכן מזים את השמועות הזדוניות לגבי תפקודו של ההיומקס עם דייסקים. האם ה LNB הנ"ל נתן תוצאות טובות יותר מאותו LNB מפורסם בניר צבי ? אגב- אם עושים חיפוש רגיל, מוצאים כמה ערוצים, ואז עושים שוב חיפוש- היומקס יגיד שערוצים אלה נמצאים. אבל - אם עושים advanced search עם הפרמטרים- הוא יכניס את הערוצים גם אם הם נמצאים כבר. זה טוב אולי למקרה בו רוצים לשים את אותו ערוץ פעם ב"מוזיקה" ופעם ב"מבוגרים". מתאים אולי ל ONYX, למשל...

ואולי מכיוון שהיומקס, אחרי מחשבה

נסופת, הוא לא ממש מציאה גדולה (יש הרבה יותר טובים ממנו) והוא לא היה זוכה לחשיפה כזו בעולם המקלטים הלוויניים, אם לא היתה אפשרות לעשותא ת כל הפאצ´ים האלה, שבסופו של דבר כמעט עלו לחברה באובדן רשיונות היצור של כמעט כל שיטת הצפנה אפשרית. בהשוואה לנוקיה- אני לא רוצה להרחיב בכלל ( אבל גם נכון, שנוקיה יקר מאוד - מה שנכון נכון!).

עלי,גם אם כל מה שאמרת נכון,

כאשר תראה את הפאצ´ החדש ביומקס תבין כמה אנשים ברחבי העולם מתאמצים למען המכשיר הזה כותבים תוכנות ופאצ´ים וזה בהחלט מעלה את ערכו של המכשיר

mr dish

New member
עלי - צרבנו את הפאץ` הזה במכשיר

שלך, אבל הוא מסרב לסרוק, כך שאלכס ביקש הזדמנות נוספת השבוע!(בלי נדר...טפו)

doron1976

New member
שלמה.

שלום אם היית רואה איך הנוקיה עובד היית מבין מיד על מה עלי מדבר...
תמונה הרבה יותר טובה,מכשיר הרבה יותר אמין שלא נתקע כל שניה כמו ההיומקס וכמובן בכל הקשור לפתיחת ערוצין מקודדים אין כמו הנוקיה !!! ובקשר לתוכנות....אתה לא רוצה שאני אתחיל.... זה יקע לי שבועיים עד שאסיים..
באחריות !!!! להתראות

ומה דעתך על המגנום עם המאג´יק קאם

החדש והפוזישנר??שמעתי שהוא לא מוגבל במספר הלוויינים לקליטה ושהוא עובד נהדר.

doron1976

New member
שלמה

שלום לא יודע,עדיין לא נתקלתי במקלט הזה,אבל מר צלחת שלנו טוען שמדובר במקלט תותח. אגב שמו האמיתי של המאגנום הוא מאג´יק MAGIK או משהו כזה,לא זוכר בדיוק....נתקלתי בו לפני כמה שבועות באחד האתרים.... להתראות

mr dish

New member
ליאור - זו איכות טובה ביחס ל-1.75 מ

לגבי החב` שלא נכנסות אוטומטית, באסטרה יש לפעמים בעיה כזו. נסה להשוות עם רשימת התחנות המפורסמת באתר comview ואם יש חריג(ק)ה - יש גם אחריות... בי

mr dish

New member
ליאור היי - לא סתאם הפניתי אותך ל-

comview , שם אתה מקבל את הרשימה המדויקת של התדרים האפשריים לקליטה עם צלחת 180 בארץ!!! ואם תהיה נודניק - אני אבטל את האחריות! (כמובן מייד אחרי שאקבל את התשלום...)היו לא מעט שינויים באסטרה בשנה האחרונה, וחלק מהתחנות הגרמניות , בעיקר המקומיות, עברו ל-superbeam .בברכת חברים...

למר דיס.

באתר אינטרנט כומויו-הוא לא לחובבנים.כלומר הוא לא לקליטה בחלק משעות היום.אלא רוב הזמן.בכל מזג אויר. המידות שם הן למקסימום קליטה. אבל אני בתור אחד שאוהב ליקלוט תדר מסויים אפילו רק לשעה בשבוע.מחפש כל תדר אפשרי בכל מקום שאפשר ובודק שהוא נקלט. -לאחרונה אכן יש שיפור לטובה בדיוק המידע באתר אינטרנט כומויו.אבל עדיין מבחינת האתר הזה הדיוק לא מפורט לגמרי והוא לא מתעדכן כל יום לא כי מנהל האתר הוא עצלן -מדובר שם במעט אנשים שלרוב לא מקבלים עזרה מאחרים כי הם רוצים להיות עצמאיים. אני בכל אופן מציע להכנס לכל אתר של תדרי לוין.כדי להיות מעודכן כמה שיותר מהר. בכל אופן בינתיים ולא יודע למה אין באתר אינטרנט כומויו פינת החדשות האומרת מה חדש בתדרים אז כל אחד שרוצה לדעת מה חדש צריך לבזבז יותר זמן כדי ליראות את כל התדרים עד שמוצאים דברים חדשים.כאשר בלינגסאט יש אנשים המקבלים עידכון חדשות תדרים כל יום.אבל אני מנוע לומר בהוראת מנהל האתר לינגסאט אם אני אחד מהאנשים האלה.מה שאני כן יכול לומר בנושא העידכון שיש באתר כל יום עידכון תדרי לויין אבל הוא לא במלואו כך שאם מסתכלים בכל האתר רואים עוד שינויים בשידורים.אבל העידכון היומי הרשום באתר יש לו חשיבות גדולה.כי לרוב אם יש תדר חדש אז זה מופיע שם.אם זה לא שידור שהוא לא קבוע. בכל אופן באתר האינטרנט של כומויו אין מידע על שידורים אנלוגים ומידע על הלוינים ב37.5W ו108E שכן נקלטים בארץ עם ציוד מתאים ולא יודע למה זה לא מפורסם.

ליאורש

New member
אצלך אי-אפשר לדעת אם אתה צוחק

או לא. לא התכוונתי שהעבודה שלך חרטה - הרי כבר אמרתי שהיא עבודה טובה. התכוונתי מה פתאום גם באסטרא שמו את החרטה הזה של סופר בים. לא מספיק גם ככה קשה לקלוט אותם ? וחוץ מזה - סוגיה משפטית - מה גבול האחריות של מתקין ? האם במקרה כזה לקוח יכול לדרוש משהו ? האם לא כדאי שמתקינים יחתימו על חוזה מסוים ?

mr dish

New member
ליאור ליאור, מה עובר עליך? אחריות

זה מושג שנועד להגביר מכירות ולהעלות מחיר! לא ידעת את זה??? לגבי הכיסוי של לוינים - כמעט(!) כל הלוינים נושאים מ"ס משגרים(transsponders אשר מכוונים לאזורים מסויימים,לא בהכרח חופפים או זהים. מה, לא ידעת את זה? כך גם האסטרות השונים, צלוי בארץ הכיסוי הנדרש, ותלוי גם בגיל ועוצמת הלוין. בברכת טראוואייש...

למעלה