היי לגבי פרק 9... עדיין לא שידרו אותו בארה"ב?
ה החצילה השחורה New member 20/11/07 #3 לא, וגם לא ישדרו אותו בחודשיים הקרובים... אלא אם כן השביתה תיגמר...
Y Y o A v 1 6 New member 20/11/07 #5 אני לא בטוח אם זה בגלל השביתה יש מצב שזה סתם הפסקה יזומה, כי אחרת הם לא היו נותנים תאריך.. נצטרף פשוט לחכות בסבלנות
אני לא בטוח אם זה בגלל השביתה יש מצב שזה סתם הפסקה יזומה, כי אחרת הם לא היו נותנים תאריך.. נצטרף פשוט לחכות בסבלנות
D danieltr New member 20/11/07 #6 גם אני לא חושבת שזה בגלל השביתה בהרבה סדרות מצליחות בהוליווד הם יוצאים לפגרה יזומה באמצע העונה, בד"כ משאירים מתח... זה היה ככה גם באבודים לפני כמה זמן...
גם אני לא חושבת שזה בגלל השביתה בהרבה סדרות מצליחות בהוליווד הם יוצאים לפגרה יזומה באמצע העונה, בד"כ משאירים מתח... זה היה ככה גם באבודים לפני כמה זמן...
ה החצילה השחורה New member 20/11/07 #7 נכון..הפגרה הייתה מתוכננת לאחרי פרק 13 אבל השביתה הייתה לא צפוייה ויצרה פגרה מוקדמת...
ח חתול תעלולון New member 20/11/07 #8 כניראה בגלל שהם לא יודעים אם השביתה תסתיים עד אז , אז הם בטח השאירו כמה פרקים שהיה להם לשדר במקרה שהשביתה לא תסתיים, הרי הם צילמו בערך עד פרק 14 נכון?
כניראה בגלל שהם לא יודעים אם השביתה תסתיים עד אז , אז הם בטח השאירו כמה פרקים שהיה להם לשדר במקרה שהשביתה לא תסתיים, הרי הם צילמו בערך עד פרק 14 נכון?
M masha17 New member 21/11/07 #9 ../images/Emo59.gifאבל כן.. הם בהחלט השאירו במתח...עם זה מה שהיה מתכונן... לפחות אני יודעת שאני בסוף פרק 8 פתחתי תעניים ואמרתי בשיא הרצינות ככה בקול "what the fuck" זה היה הכי לא צפוי בעולם... והשאירו אותי עם פה פתוח... אהההעה שיגיע כבר פרק 9!!!!
../images/Emo59.gifאבל כן.. הם בהחלט השאירו במתח...עם זה מה שהיה מתכונן... לפחות אני יודעת שאני בסוף פרק 8 פתחתי תעניים ואמרתי בשיא הרצינות ככה בקול "what the fuck" זה היה הכי לא צפוי בעולם... והשאירו אותי עם פה פתוח... אהההעה שיגיע כבר פרק 9!!!!
ה החצילה השחורה New member 21/11/07 #11 גם אני, מה שבטוח זה שהם בכלל לא תכננו שזה יהיה המתח... אני בטוחה שבפרק 13 המתח יהיה הרבה יותר גדוללל!
גם אני, מה שבטוח זה שהם בכלל לא תכננו שזה יהיה המתח... אני בטוחה שבפרק 13 המתח יהיה הרבה יותר גדוללל!
M MineraL New member 21/11/07 #14 ../images/Emo27.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1453&msgid=108656964
O ofir1080 New member 21/11/07 #15 סתם משהו שלא כל כך קשור....: פשוט דיברתם על פרק 13... שרה הייתה אמורה למות בו... אבל היא סרבה ובגלל זה הרגו אותה כל כך מהר...
סתם משהו שלא כל כך קשור....: פשוט דיברתם על פרק 13... שרה הייתה אמורה למות בו... אבל היא סרבה ובגלל זה הרגו אותה כל כך מהר...