היי לא-מותק

אטיוד5

Active member
היי לא-מותק

שלא תגידי שלא דואגים לך כאן - http://www.lebaneserecipes.f9.co.uk/Makloubeh.htm

היי אטיוד

מה עושים עם איש כמוך? מצד אחד כל כך מנסה לעזור ועושה את זה מכל הלב וזה ראוי להערכה. אין הרבה כמוך. ומצד שני כל כך מעצבן: אמרתי לך חזור ואמור לא אוהבת שקוראים לי מותק לא אוהבת שקוראים לי לא-מותק בוודאי שלא אוהבת שפונים אלי ב- היי זה גורם לי אי נוחות ואפילו עלבון מה לעשות שאני כזאת? מניחה שאני לא היחידה שפכנו על זה הודעות בלי סוף כמה זה קשה לכבד את זה? כבוד הדדי - כואב אולי אבל לא הורג הרי שנינו כאן כדי להנות אעריך את זה מאד אם תפנה אלי בשם בו בחרתי כאן. ולגופו של עניין: תודה על החיפוש. לצערי העמוד לא עלה. לא יודעת מדוע. לקחתי שלשה מתכונים של עוף פשפשתי בזכרוני כדי לזכור מה אכלתי במסעדה עשיתי איזה שעטנז ויצא משהו מדהים וטעים להפליא. לא יודעת אם אצליח לשחזר אם אצטרך, אבל היה אדיר. ושוב תודה

אטיוד5

Active member
אגיד לך

איך מצאתי את המתכון. הלכתי לגוגל וחיפשתי לפי arab lamb rice dish וזה הביא אותי ל ABC של המטבח הערבי. ואז כבר ידעתי איך הם כותבים את המקבולה הזה באנגלית. אז כתבתי makbouleh וזה מה שיצא. אם תנקטי באותה דרך תגיעי לבטח גם אל המנוחה והנחלה. דרך אגב, היו שם כמה וכמה איזכורים. לקחתי את הראשון. ויש לי עוד טיפ בשבילך אם דברים לא עולים. נניח שיש לך משהו כמו http://www.lebaneserecipes.f9.co.uk/Makloubeh.htm וזה לא עולה משום מה, אז תורידי את הסיומת ותשארי רק עם http://www.lebaneserecipes.f9.co.uk לפעמים זה עובד, אם לדוגמא הקובץ הוסר מהאתר, אבל האתר עדיין קיים. בעניין מותק, אני נמנע בכל דרך, אז החלטתי לקרוא לך לא-מותק. אני רואה שגם זה לא קביל. לא מותק וגם לא לא-מותק. ממש קשה איתך. ואפילו היי כבר לא טוב. שומו שמיים. שימי לב, זה לא hey זה hi, כלומר בפתח ולא בצירה. אבל למען הסר ספק, לא אקרא לך בכלל. הכי טוב. תבואי כבר לבד, נכון?

אטיוד -

מה רע בפנטזיה? השם שלא נתנו לי אבי ואמי? פנטוש פנטושקה - אפילו לשמות הללו כבר היסכנתי הם באים תמיד בחיוך מצד הקרובים לי פה ושוב תודה על המתכון אדפיס אותו וכמו שאמרתי עשיתי אילתרתי יצא משהו-משהואבל בהחלט אתייק את זה במחברת התכונים לשימוש
שבת שלום

עיניים

New member
ומה רע ב -

"פנטזיה שלי" ? למרות שטרם מימשת לי את פנטזיית ה"מקלובה",,,,
בוקר צח ונפלא תכול ובהיר, השקט שלפני,,,, שבת לך, עם קרני שמש אחרונות.

עיניים שלי

אין שום רע בפנטזיה שלי
ופנטזיית המקלובה: הדלת פתוחה ההזמנה - הנה ניתנה את יתר פרטיי האמיתיים ניתן להשיג בפניה למסר האישי שלי האם תבואי?

פנטסיה שלי(אמרת שמותר)יקרה

את מוכנה להסביר לי מהו המאכל עם השם הנורא הזה? כלומר באופן בסיסי מהו? כי אני לא הולכת להתאמץ לבשל ממתכונים באנגלית אבל -שלשה ימים עסוקים בו וזה לא סופגניות, כי על הסופגניות שלך כבר שמעתי. אז מה זה המכלוב הזה?

טוב, אז אתחיל בנוסטלגיה

בחנוכה איפסנתי את הילדים אצל אמא שלי ונשארתי עם בעלי, לעצמי, יומיים ולילה תמימים חמישי (רק מהלילה), ששי, שבת מה שאומר שהיה לנו זמן בכיף למה חמישי רק מהלילה? כי באותו יום קרעתי את רמת-גן כל הזמן בתי קפה (כולל ירידה על איזה מוצרט ועוגת גבינה פיצוצית ועוגת טירמיסו, עם החונה לרגע שחנתה איתי שעתיים) היה כיף הגעתי בלילה מאוחר, לא יודעת למה עדיין הייתי רעבה נסענו בעלי ואני, לבדנו ולעצמנו (לא סתם מדגישה את זה. את זוכרת מה אחת הצורות להגיע לאורגזמה מאוחרת? ללדת ילדים) נסענו לנו לאבו גוש ושם הציע לי המלצר, את המאכל שהיה לו כנראה בתנור (עדיין רמאדן) - מקלובה לא ידעתי מה זה אבל טעמתי והתאהבתי אז יש כל מיני צורות וטעמים לעניין הזה, רב המתכונים שמצאתי היו עם עוף אבל אני אכלתי עם בשר כבש ורציתי אוטודוור
אז שמים חתיכות כבש ועל זה חתיכות כרובית ועל זה אורז עם כורכום מטבלים היטב שמים מים וישר אל האש לכמה שעות אז מה זה מקלובה? בערבית פירוש המילה - להפוך. כשהתבשיל מוכן, לוקחם טס נחושת, שמים על פתח הסיר והופלה´לה - הופכים ביד אמיצה אני הפכתי כמה פעמים באמצע שהטעם הנפלא של הכבש יספג גם באורז שיושב שכבה מעליו בקיצור - יצא משהו משהו ופעם כשתבואי אלי לבילוי של יום אכין לך או שניסע לאבו גוש לאכול ושוב, תהיי בריאה

שקדי

New member
נוסטלגיה גסטרונומית במיטבה......../images/Emo13.gif

את הענין עם הילד והאורגזמה לא ממש הבנתי ענין של גיל......שלי.....כנראה..............

אחותו, חונה מי מכן תחלץ

לעזרה? חושבת שאחת מכן שמה את הקטע, איפה שהוא, לא זוכרת איפה בנושא איך לעכב אורגזמות נכון? אחד הסעיפים שם היה בנושא הולדת ילדים שקדי, אצלכם בקיבוץ, בהנחה שיש לינת ילדים בבית משלהם, זה לא תופס

magy

New member
זוכרת שיש קטע כזה...לא יודעת

איפה.......... אבל למה , לעזעזל, לעכב אותה?????????????????????? לא מספיק שיש מעוכבי חיתון מעוכבי גירושין מעוכבי עליה........ גם מעוכבי אורגזמה???????

שקדי

New member
שני דברים אני כבר לא זוכר........../images/Emo8.gif

מתי הילדים ישנו בבית משלהם והדבר השני......

magy

New member
אז אולי תזכיר לי

ואני אזכיר לך...... ושנינו נהיה מוזכרים.......... מה דעתך???????

magy

New member
הצעה כזו, ונשארה ללא מענה.......

הבהלתי מישהו????

שקדי

New member
הכל צפוי והרשות נתונה.......

ויש להימנע מהודעות נמהרות פה......ושם.....

אטיוד5

Active member
אצלי זה עלה בלי בעיה

אז למקרה שלא תצליחי אחרי הכל העתקתי לכאן. Makloubeh Serves 4 - 6 3 large aubergines 400g minced lamb 2 onions (1 chopped, 1 sliced in circles) 2 tbs pine nuts 1 tsp mixed spices 1/2 tsp cinnamon 2 tbs oil 1 red pepper sliced 1 1/2s cup rice 3 cups chicken stock Salt & pepper [ הערה: mixed spices הכוונה ל: Lebanese Mixed Spices Allspice Black pepper Cinnamon Cloves Nutmeg Fenugreek Ginger כמויות שוות של כל הנ"ל בצורת אבקה. ] Fry the pine nuts till golden brown and remove. Fry the chopped onions unitl sodt and add meat, salt & 1/2 tsp mixed spices. Fry till meat browned. Seperately, deep fry the aubergines and remove. Now deep fry the sliced pepper and sliced onions for 1 min then remove. Alternateively, brush the vegetables with oil and grill. To assemble: Put 2 tbs of rice in the pot and put the meat mixture on top. Then layer the vegetables on top ( try to arrange some aubergine slices around the sides). Add the remainder of the rice on top. Add the spices, chicken stock, salt & pepper. Cover and simmer for 40 mins. To serve: place the pot UPSIDE-DOWN (translates to ´makloubeh´) on a large dish. Carefully lift the pot trying to retain the shape of the contents. Decorate with the pine nuts. Serve with youghurt and green salad.

למעלה