טוב, אז אתחיל בנוסטלגיה
בחנוכה איפסנתי את הילדים אצל אמא שלי ונשארתי עם בעלי, לעצמי, יומיים ולילה תמימים חמישי (רק מהלילה), ששי, שבת מה שאומר שהיה לנו זמן בכיף למה חמישי רק מהלילה? כי באותו יום קרעתי את רמת-גן כל הזמן בתי קפה (כולל ירידה על איזה מוצרט ועוגת גבינה פיצוצית ועוגת טירמיסו, עם החונה לרגע שחנתה איתי שעתיים) היה כיף הגעתי בלילה מאוחר, לא יודעת למה עדיין הייתי רעבה נסענו בעלי ואני, לבדנו ולעצמנו (לא סתם מדגישה את זה. את זוכרת מה אחת הצורות להגיע לאורגזמה מאוחרת? ללדת ילדים) נסענו לנו לאבו גוש ושם הציע לי המלצר, את המאכל שהיה לו כנראה בתנור (עדיין רמאדן) - מקלובה לא ידעתי מה זה אבל טעמתי והתאהבתי אז יש כל מיני צורות וטעמים לעניין הזה, רב המתכונים שמצאתי היו עם עוף אבל אני אכלתי עם בשר כבש ורציתי אוטודוור
אז שמים חתיכות כבש ועל זה חתיכות כרובית ועל זה אורז עם כורכום מטבלים היטב שמים מים וישר אל האש לכמה שעות אז מה זה מקלובה? בערבית פירוש המילה - להפוך. כשהתבשיל מוכן, לוקחם טס נחושת, שמים על פתח הסיר והופלה´לה - הופכים ביד אמיצה אני הפכתי כמה פעמים באמצע שהטעם הנפלא של הכבש יספג גם באורז שיושב שכבה מעליו בקיצור - יצא משהו משהו ופעם כשתבואי אלי לבילוי של יום אכין לך או שניסע לאבו גוש לאכול ושוב, תהיי בריאה