היי,לא בטוחה שזה המקום הנכון

היי,לא בטוחה שזה המקום הנכון

אבל בימים האחרונים רודף אותי השיר של "קשת וענן". מישהו יכול להסביר לי מה זה היה??? מה בדיוק חשבו ברוממה כשאישרו לשידור תוכנית שבה שתי בובות קמות לתחייה,מדברות על יהדות עם איזה סבא,ויש גם תוכי צורח ברקע? הצילו

Yuske

New member
וואלה זה היה דיי מפחיד

על מה הייתה התוכנית באמת? כאילו היה איזה איש זקן ושתיי בובות ענק שקמות לתחייה מתי שתוכי ירוק (ירוק נכון?) אומר משהו עם "קום קשת ענן" מה הייתה המטרה של הסדרה הזאת כאילו מה הייתה העלילה???

נכון...

מה הם חשבו לעצמם שם, משוגעים שכמותם, כשהחליטו לשדר סידרה על יהדות??? חס וחלילה, שילדי ישראל לא יידעו קצת מסורת ומה זה יהדות בכלל. אני באופן אישי די כועס על זה שלא משדרים את זה כבר (וגם את "שניים אוחזין", למי שזוכר). אני מתאר לעצמי שזה כבר לא "אין" לשדר יהדות, ובכלל, חלילה שהילדים יידעו קצת יהדות, שהרי זו כפייה דתית. בכל מקרה, למי שכן אהב את זה, אז הנה קצת פרטים על זה: את שיר הפתיחה שרה להקת "הכל עובר חביבי". לתוכי קראו שאלתיאל, והוא היה אומר לקשת וענן "קום קשת וענן! קום קשת וענן!" על פעם שאסף (אלי גורנשטיין המלך) היה יוצא. שודרו 32 תוכניות, ויחד עם אלי גורנשטיין שיחקו גם ניקו ניתאי, רמי ברוך, שלומית טריגר וגיל אלון. והנה מילות שיר הפתיחה: כולנו כאן, כולנו כאן אסף וקשת וענן ננוע עם גלגל הזמן במים ובאש תישרי וגם חשוון, חשוון אייר וגם סיוון, סיוון הם כמו סיפור ישן נושן שמתחדש כל יום של חג ריחו לא פג ליחו לא נס ולא נמאס חוזר ממש כמו חדש על המגש עם קשת וענן!

ואו!

ממש מומחה.. כל הכבוד
צחקתי..סדרה על יהדות זה דווקא נשמע מעניין,לא יזיק קצת לכולנו,אבל בקונספט הזה של בובות שקמות לתחייה? תודה שזה היה מוזר

למעלה