היי כנסו!!!

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

M n M

New member
אמינם מזיין פרה!

קבלו אני לא יודע מאיזה מקום זה אבל זה נחמד

M n M

New member
היי כנסו!!!

היי קוראים לי עידו וסוף סוף נכנסתי לפורום הזה!!! אני מת על המוזיקה של SHADY ומקווה לדבר עם כמה שיותר אנשים! מי שרוצה יכול למצוא אותי במספר ICQ שלי:343400140 אז ביי! Im sHADy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D12 KING DRE נכון הוא נראה כמו ערבי:
מי שרוצה לגמור ככה:
אז............שיגמור סתכלו ימינה
ימינה ימפגרים! שיזדינו כול ההומאים ושתזדיין ה
הבת זונה שלהם!

M n M

New member
../images/Emo129.gifמישהו יודע..

אם הדיסק פסקול השני של 8 מייל כבר הגיע לארץ? איפה אפשרא לקנות או להוריד מהאינטרנט(אין בשום אתר ותוכנה)? DEVILS NIGHT And I am, whatever you say I am If I wasn´t, then why would I say I am? In the paper, the news everyday I am Radio won´t even play my jam Cause I am, whatever you say I am If I wasn´t, then why would I say I am? In the paper, the news everyday I am I don´t know it´s just the way I am

M n M

New member
כנסו לכאן עכשיו!

חברה הפורום מת ואי אפשר להיות כאן 5 דקות ולא להשתעמם עד מוות! למרות שיש תגובות וזה צריכים להפוך את הפורום הזה לצ'ט ולנסות לתפעל אותו קצת כי פורמים אחרים פי 200 יותר מעניינים מזה! ולא כל בת שרושמת משהו צריכה להגיד שאמינם חתיך נו די!ולא כל בן יתחיל לחזוב שהוא ראפר שהוא סתם בעצם סתם מיקרוב קטן ומטומטם. בואו נתפעל את הפורום נשלח תמונות וכאלה בשביל שיהיה מעניין תתחילו לעשות דברים הפורום הזה הוא הכי גרוע בכל הקהילות! I don´t know it´s just the way I am

למעלה