היי, כנסו...

• פותח הנושא Deanb
  • פורסם בתאריך

Deanb

New member
היי, כנסו... ../images/Emo13.gif

יש לי נגן MP3 של SONY. לחברה טובה יש IPOD והיא השמיעה לי כמה שירים כבר. היה נדמה לי כי האיכות של ה-IPOD שלה היא גבוהה מאוד ושלי גם טובה, אבל כאילו עם יותר רעשים כאילו הורדתי את הכל מהאינטרנט וזה לא נקי לגמרי, אלא עם עוד קצת רעשים כאלה. האם יש הבדל באיכות הניגון בין IPOD ל-MP3 ? האם IPOD הוא פשוט נגן MP3 עם יכולת איכסון הרבה יותר גדולה? תודה רבה!

../images/Emo121.gifהיי, כנסי...../images/Emo13.gif

תראי, זה ממש לא מפתיע שבiPod האיכות הייתה גבוהה יותר וטובה יותר. זה לא קשור לזה שהורדת מהאינטרנט... תשימו את אותו שיר בדיוק באייפוד ובנגן של סוני ותראי שהאיכות באייפוד תיהיה תמיד טובה יותר.

Deanb

New member
אני בן... ../images/Emo13.gif תודה על התשובה...

אבל למה האיכות יותר טובה באייפוד?

יש הרבה משתנים בנושא האיכות

דבר ראשון, בדקתם את הסאונד עם אותם אוזניות או עם אוזניות שונות? בכל נגן שתנסה, אם זה מבוסס פלאש או הרדיסק, יש יציאת סאונד שונה (אפשר להשוות לכרטיס קול במחשב). הנגנים הכי איכותיים לפי טעמי אלה האיפוד והאיריבר, יש גם את הנגנים של קריאטיב שמעולים, ורוב שאר החברות מזדחלות מאחורה :) רוב הנגנים של סוני גם נחשבים טובים, ככה שהנגן שלך בחלק העליון של הסולם ולא נחשב לירודים.

Deanb

New member
יכול להיות שזה פשוט נמצא בסאונד של

השירים המסויימים האלה. כי אחרים על הנגן נשמעים טוב. פשוט את הרוב היא מורידה לנגן מדיסקים שונים ואני חלק מוריד מ-KAZAA למשל... אוקיי עכשיו ברור :) תודה!

LinkTree

New member
אנא

דיונים בנושאים המרמזים הורדות בלתי חוקיות של שירים (לא שאני רומז שמדובר בזה - אפשר להוריד באינטרנט גם שירים שמשוחררים ב CC) רק פוגעים בפורום. אנא - נסו שלא להשתמש בניסוחים שיכולים להתפרש כך. לגבי איכות השמיעה נכון אמר/ה צפיחות דבש שיש הרבה גורמים שמשפיעים ואם רוצים להשוות מומלץ להשוות עם אותם אוזניות ואותו קובץ. אישית היו לי שנים נגנים של SONY (מוולקמן דרך דיסקמן ומיני דיסק) של סוני והאיכות תמיד היתה יוצאת מהכלל - היום אני עם IPOD כי לטעמי APPLE עקפה את סוני מנושא הזה.

נכון אח שלו אייפוד משחיל את

המיני דיסקים של סוני ולי היה mzr-909 וגם mzn-750 ואין מה להשוות האייפוד שם אותם בכיס הקטן מבחינת הכל!

למעלה