היי, כנסו רגע

icetea

New member
היי, כנסו רגע

היי, אני חדשה... קוראים לי ספיר... אממ, רציתי לשאול שאלה: אתם יודעים אולי מי יופיע השנה בvma ומי ינחה? ואם לא... יש לכם אוליהשערות מי יופיע? לי נראה שאשר יופיה עם yeah... כי זה שיר וקליפ שמאוד בלט השנה.. בכל מקרה אם אתם יודעים תכתבו וגם אם יש לך השערות... רק תגידו מה השערה ומה באמת.. ביי..

14מתן

New member
היום אנחנו מלאים בחדשים, ברוכה הבאה

אמממממממ לפי השמועות ג'סיקה סימפסון ובעלה ניק לאשיי ינחו את הטקס אני יודע גם שבריטני אמורה להופיע לדעתי גם אווטקאסט יופיעו אשר וD12

Smelly

New member
פרטים והשערות על ה-VMA...

קודם כל, ברוכה הבאה... 1. בנושא המנחה: עוד לא הוכרז באופן רשמי המנחה לטקס אבל הרשת חרושה בשמועות, רצונות, תקוות ובקשות למנחה של הטקס השנה... בין הבולטים ניתן למצוא את דדיב שאפל (שרק האמריקאים והקנדים מכירים), אלן דג'נרס (הלוואי), שרון אוסבורן, בריטני, ניק וג'סיקה, כריס רוק, בן סטילר, וויל פארל, קונאן אובריאן, ג'ק בלאק, ג'ימי פאלון, וזהו בערך... ההופעות השנה כנראה יהיו של אמנים כמו אשר, מארון 5, לינקין פארק, אאוטקאסט, ג'נט ג'קסון, D12, בריטני, קני ווסט ועוד כדוגמתם... בנוסף ישנן שמועות כי מאריה קארי תופיע בטקס עם הסינגל החדש שלה בהופעת בכורה, ואולי במקומה או בנוסף אליה, יופיעו הבקסטריט בויז עם הסינגל החדש שלהם... את המנחה והמועמדים יחשפו כנראה בסביבות ה-25 ליולי (בעוד כ-15 יום)... פרטים נוספים על הטקס תוכלי למצוא באתר הזה.

The only Shpitz

New member
Smelly...

אתה מחפש כל הזדמנות כדי לפרסם את האתר לא?

ערן1987

New member
מכל המועמדים שהזכרת

אני חושב שאלן דג'נרס,שרון אוסבורן,וויל פארל וקונאן או'ברייאן(למרות שאין לו הרבה סיכויים לדעתי)יצליחו לעשות טקס טוב בן סטילר-לא מתאים לו.. ג'ימי פאלון-הוא היה ממש גרוע בטקס פרסי הקולנוע לפני שנתיים(או מתי שזה היה).. אני כ"כ שמח שהוא עוזב את SNL,הוא גרוע.. כריס רוק-נמאס,שיחדשו קצת.. ניק וג'סיקה-מפגרים.. בריטני-לא מתאים לה להנחות אירוע שכזה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אין לי שמץ מה התשובות... רק רציתי להגיד לך ברוכה הבאה...

למעלה