היי, כנסו כולםם!

Galush Sendler

New member
היי, כנסו כולםם!

אני nana bananaXD האמיתית. מישהו פרץ לי למשתמש. הסתכלתי בעולם שלי וראיתי שהוא כתב הודעה עם קללות בפורום, ולפי מה שהוא כתב הוא כתב עוד הודעות אבל המנהלים מחקו אותן. אני כל כך מצטערת שאתם אלה שהייתם צריכים לספוג את זה. אני לא יודעת מה לעשותת! שולחים לי כל מיני מסרים מגעילים, ואני מנסה להסביר שזו לא הייתי אני.. אבל אני לא מצליחה, פשוט לא מאמינים לי.! וזה נורא פוגע ומעליב אותי שחושבים שאני אדבר ככה. זה כל כך לא מתאים לי. אני ממש ממש ממש מצטערת על הכל! אבל הכי אני מצטערת אם מישהו נפגע ממני כביכול. אני אחזור רק אם תקבלו את ההתנצלות שלי, ואם לא תקבלו אותה, אני אבין. באמת. זה לא דבר שסולחים עליו כל כך מהר, אבל זו לא הייתי אני. אתם בטח אומרים לעצמכם, בטח היא סתם התחרטה על מה שהיא כתבה אז היא נכנסה ממשתמש אחר ומתנצלת. אמרו לי את זה כבר בפורום אחר. אבל באמת שזה לא ככה. אני באמת לא כתבתי את זה. ואתם יודעים שאני ממש אוהבת את הפורום, ובחיים לא הייתי אומרת דברים כאלה! ובטח ובטח שלא על הפורום הזה ועל האנשים שבפורום הזה! אוהבת
גל.

אהה עכשיו אני מכירה אותך.../images/Emo24.gif

אולי הגיע הזמן להחליף את הסיסמא ? וככה לא יפרצו לך יותר

Galush Sendler

New member
חחח, ../images/Emo80.gif

אני לא מצליחה להתחבר, כי הוא מחובר, ורק כשהוא יתנתק אני אוכל להתחבר...

1sapir2bar3

New member
אהה חח ../images/Emo13.gif

אנחנו הרי מכירות מקומונת דיסני, ולא הבנתי למה את מדברת ככה
חח סבבה תשני סיסמא , מקווה שלא יפרצו לך יותר

ny22

New member
מנהל
גל

אני סולח לך ונותן בך אמון! מאמין לך ומקווה שזה לא יקרה יותר!

פיגמיסט

New member
אוהבים אותך גל../images/Emo24.gif

ממש התפלאתי על מה שכביכול כתבת וממש כעסתי אבל עכשיו הכל מובן

Galush Sendler

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo163.gif

תתודה רבה רבה רבהרבההה! אני אוהבת אתכם כל כךך! אני כל כך שמחה שאתם מבינים ומאמינים ליי! בפורומים אחרים לא קיבלו את זה כל כך יפה! דרך אגב, הצלחתי להכנס למשתמש, כנראה שהוא התנתק ואני התחברתי, בפוקסס.. ושיניתי סיסמא. עכשיו הכל בסדר. אני ממש מקווהשאת הסיסמא הזאת לא יצליחו לגלות. עשיתי אותה ממש קשה, חחח
. ו..זהו. ושוב ממשממש תודה! אוהבת אתככםםם! -גל
- נ.ב. החלפתי מאומץ! הקודם
>> החדש

Galush Sendler

New member
עוד דבר.. ../images/Emo163.gif

המנהלים חסמו את המשתמש השני שלי >> nana banana XD, ואני ממש רוצה לחזור אליו. פשוט כמו שאתם רואים, זה משתמש ממש ישן. מהתקופה שהערצתי את הגיימבויז.. בעע!
כן כן, גמלי הייתה תקופה כזו..
אז אם אפשר לבטל את החסימה..
החלפתי סיסמא והכל, כך שאין מצב שיפרצו לי שוב.

Rioter

New member
לא הלכת..

"אני אחזור רק אם תקבלו את ההתנצלות שלי"..

למעלה